Buruna Kemik Tozu ilavesi?

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
497
166
103
31
Merhaba kızlar. Ben revizyon olalı 10 ay bitiyor. Sag yan duvarında doku kaybı var kıkırdak eksik gibi duruyor hala oraya kemik tozu ilave edebileceğini kalıcı olacagını söyledi doktorum. Bilginiz var mı bu kemik tozu hakkında? Ayrıca sol burun yan duvarım ise biraz şişi duruyor diğer tarafa göre daha dısarda be dolgun gibi onu da lokal ile. 20 dk operasyonla daraltıcam dedi kesik atıp bırakcakmıymıs ne. Bunlar hakkında tecrübesi olan var mı?

Eklentiler

• B06165F4-9886-4D39-8D56-090D58583E54.webp
    B06165F4-9886-4D39-8D56-090D58583E54.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 132
Merhaba kızlar. Ben revizyon olalı 10 ay bitiyor. Sag yan duvarında doku kaybı var kıkırdak eksik gibi duruyor hala oraya kemik tozu ilave edebileceğini kalıcı olacagını söyledi doktorum. Bilginiz var mı bu kemik tozu hakkında? Ayrıca sol burun yan duvarım ise biraz şişi duruyor diğer tarafa göre daha dısarda be dolgun gibi onu da lokal ile. 20 dk operasyonla daraltıcam dedi kesik atıp bırakcakmıymıs ne. Bunlar hakkında tecrübesi olan var mı?
Geçmiş olsun. Aynı sıkıntı bende de var. Son durumunuz nedir acaba?

Sanırım bahsettiğiniz radiesse dolgu. Bir doktor burnumdaki ufak çatı açıklığı için (ileride belirginleşirse) önermişti. Sihirli kemik tozu diye de geçiyor. Ama tamamen kalıcı değil diye biliyorum. Sadece normal dolguya göre daha uzun süreli duruyor. Bir de tahminimce vücuttan atılırken büyük bir miktarı erimiyordur. Belki o yüzden kalıcı demiştir doktor. Ben de merak ettim, konunuzu takipteyim.

Bu arada instagramda gördüğüm bir doktor burundaki doku kayıplarında vücuttan alınan yağ greftlerini enjekte ederek çözüm üretiyordu. Alper tuncel'di sanırım. İsterseniz bu konuyu da bir araştırın.

Back
X