Burunda çökme nasıl anlaşılır?(fotoğraflı)

Zaten doğal burun beklememiz imkansız gibi bir şey ama kötü durmuyo bence bir de 1 seneye anca oturur sizinki yine çok güzel duruyo bazı gördüklerim 6 ayda bile burnu şiş tuhaf duruyo
Ama şu an şekli belli olmaz mı?Yakından böyle uzaktan yüzümün ortasında incecik kalıyo kazımış yanları özellikle göz yanlarımı ona çok üzülüyorum

Demek istediğim ödemler gitti ki yandan kontür belli daha nasıl gidecek demek istedim.Elime yumuşaklık gelmiyor çünkü.
Benim 2 ay 10 gün oldu o sertlik sol tarafta bende de var ilk zamanlar daha belirgin büyüktü zaman geçtikçe küçüldü ama biraz daha var. Bende hep böyle kalacak sanıyorum çok rahatsız ediyo

Sol göz pınarımın yanındaki kemik daha girintili üstü zaten şişti indi oymuş o kısmı Eki Görüntüle 3277317
o oyma değil yanlış yapılan osteotomy. bende de aynı sorun var. burun köprüsünün kırılıp yeniden kaynaştırılması lazım. yeniden osteotomy ile düzelir ama açık net hatalı ameliyat doktor hatası çok geçmiş olsun.

o oyma değil yanlış yapılan osteotomy. bende de aynı sorun var. burun köprüsünün kırılıp yeniden kaynaştırılması lazım. yeniden osteotomy ile düzelir ama açık net hatalı ameliyat doktor hatası çok geçmiş olsun.
Nasıl oraya kıkırdak ekliyorlar diye okumuştum.Kırıp kaynaştırmak nasıl?

Back
X