Burunda çukur

sozdan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
19
5
1
28
Burunumun sol tarafında deliğin üstünde bi çukur var ameliyatın 3 haftasındayım geçermi

Burunumun sol tarafında deliğin üstünde bi çukur var ameliyatın 3 haftasındayım geçermi
EC0671B5-5233-4217-8E41-1DBE5198C55E.webp

3 hafta çok yeni. Çukur mu yoksa diğer taraflar ödemli de ondan mı böyle gözüküyor karar vermek için erken bence.

Bence bu durumu ilk ay kontrolünüzde mutlaka doktorunuza sorun.Ödem kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Bazı revizyon hastalarında benzerlerini gördüğümü hatırlıyorum.Umarım yanılıyorumdur.Benim ikinci ameliyatımda aynı bölgede kötü ışıkta belli olan çok hafif bir çukurluk oluştu.Gelecekte daha kötü olur mu bilmiyorum.

Bende de oldu bu. Çökme diye şüpheleniyorum bu arada geçmedi 3. Ay bi ihtimal alar kollaps? 🤷‍♀️

Bence bu durumu ilk ay kontrolünüzde mutlaka doktorunuza sorun.Ödem kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Bazı revizyon hastalarında benzerlerini gördüğümü hatırlıyorum.Umarım yanılıyorumdur.Benim ikinci ameliyatımda aynı bölgede kötü ışıkta belli olan çok hafif bir çukurluk oluştu.Gelecekte daha kötü olur mu bilmiyorum.
Olan olduktan sonra doktor ne yapacak ki 1 yık bekle diyolar her türlü sorunda 😞

Merhaba bende aynı derten muzdarip im benim ameliyatımın 1 ayından itibaren bu çukur oluştu şu an 2 ayındayım moralim çok bozuk sizinki geçti mi

Merhaba. Geçtimi burnunuzdaki çukurluk acaba
Benim de burnumda o şekilde çukur vardı. 10 ay oldu ameliyat olalı. Hala biz iz gibi duruyor. Zaten doktorum geçmeyeceğini dikiş izi gibi duracağını söyledi. Revizyon önerdi ama ben istemedim. Kıkırdak katlanması denildi bana.

Benim de burnumda o şekilde çukur vardı. 10 ay oldu ameliyat olalı. Hala biz iz gibi duruyor. Zaten doktorum geçmeyeceğini dikiş izi gibi duracağını söyledi. Revizyon önerdi ama ben istemedim. Kıkırdak katlanması denildi bana.
Teşekkür ederim peki ilerleme veya gerileme oldumu durumunuzda .çok tedirginim ilerleyip daha kötü görünür diye

Back
X