Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burunumun sol tarafında deliğin üstünde bi çukur var ameliyatın 3 haftasındayım geçermi
Yani önce insede öyle içeri girermikiSanki orasının ödemi önce inmiş gibi çukur değilde![]()
Evet ama çok kötü gözüküyor karşıdan bakınca bi deliğim gözüküyor diğeri gözükmüyor3 hafta çok yeni. Çukur mu yoksa diğer taraflar ödemli de ondan mı böyle gözüküyor karar vermek için erken bence.
Benim öyle olduSanki orasının ödemi önce inmiş gibi çukur değilde![]()
Daha 3 hafta olmuş acele etmeyinEvet ama çok kötü gözüküyor karşıdan bakınca bi deliğim gözüküyor diğeri gözükmüyor
Aynı sorunu yaşıyorum düzeldi mi acaba?
Olan olduktan sonra doktor ne yapacak ki 1 yık bekle diyolar her türlü sorundaBence bu durumu ilk ay kontrolünüzde mutlaka doktorunuza sorun.Ödem kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Bazı revizyon hastalarında benzerlerini gördüğümü hatırlıyorum.Umarım yanılıyorumdur.Benim ikinci ameliyatımda aynı bölgede kötü ışıkta belli olan çok hafif bir çukurluk oluştu.Gelecekte daha kötü olur mu bilmiyorum.
Burunumun sol tarafında deliğin üstünde bi çukur var ameliyatın 3 haftasındayım geçermi
Geçtimi acaba burnunuzdaki çukurluk geçtiyse kaç zaman sonra geçti acaba
Merhaba. Geçtimi burnunuzdaki çukurluk acabaBenim öyle oldu
Benim de burnumda o şekilde çukur vardı. 10 ay oldu ameliyat olalı. Hala biz iz gibi duruyor. Zaten doktorum geçmeyeceğini dikiş izi gibi duracağını söyledi. Revizyon önerdi ama ben istemedim. Kıkırdak katlanması denildi bana.Merhaba. Geçtimi burnunuzdaki çukurluk acaba
Teşekkür ederim peki ilerleme veya gerileme oldumu durumunuzda .çok tedirginim ilerleyip daha kötü görünür diyeBenim de burnumda o şekilde çukur vardı. 10 ay oldu ameliyat olalı. Hala biz iz gibi duruyor. Zaten doktorum geçmeyeceğini dikiş izi gibi duracağını söyledi. Revizyon önerdi ama ben istemedim. Kıkırdak katlanması denildi bana.
Gerileme oldu. Eskiden belirli bir çukur gibiydi ama şimdi silik biz iz gibi duruyor.Teşekkür ederim peki ilerleme veya gerileme oldumu durumunuzda .çok tedirginim ilerleyip daha kötü görünür diye