Burunda Sert Şişlik/Ödem

kavinx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
199
53
48
Arkadaşlar iyi akşamlar. Burnumun kenarında alçı çıktığından beri sert bir şişlik var. Doktorum ödem dedi ve masaj verdi. Zamanla geçeceğini söyledi ama bu kadar sert bir şişliğin masajla falan geçeceğine inanmıyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan, geçen/geçmeyen var mı? Ya da kortizon iğnesi vurulan?

Canım benimde ameliyattan sonra sağ gözümün altında beze gibi bir sertlik oluştu elime geliyordu sağa sola kayıyordu sanki ben çok önemsemedim şuan 5.ayım bitmek üzere ve o sertlik kayboldu eğer seninkide böyle bir şeyse geçecektir

İlk zamanlar böyle şeyler normal, en azından birkaç ay geçip ödemler biraz daha dağılana kadar kafaya takmamaya çalış. Hergün yeni birşey gözüne, eline takılacak ama çoğu geçici olacak.

Canım benimde ameliyattan sonra sağ gözümün altında beze gibi bir sertlik oluştu elime geliyordu sağa sola kayıyordu sanki ben çok önemsemedim şuan 5.ayım bitmek üzere ve o sertlik kayboldu eğer seninkide böyle bir şeyse geçecektir
Yok benimki bildiğiniz kemik gibi :(

İlk zamanlar böyle şeyler normal, en azından birkaç ay geçip ödemler biraz daha dağılana kadar kafaya takmamaya çalış. Hergün yeni birşey gözüne, eline takılacak ama çoğu geçici olacak.
Ödem mi onu anlayabilsem..kemik gibi aşırı sert :( onun yüzünden burnum yamuk gözüküyor. :(

Benimde aynı şekilde sağ ve sol kenarlarda var, doktor kıkırdak yapıyla desteklendi oralar zamanla iner dedi.

Ödem mi onu anlayabilsem..kemik gibi aşırı sert :KK43: onun yüzünden burnum yamuk gözüküyor. :KK43:
Şu an canını sıkman için gerçekten erken. Diğer arkadaşın dediği gibi kemik kıkırdak bile zamanla kaynıyor oturuyor. Yani ödem olmasa bile geçebilir o sertlik. En azından 6 ay dolmadan kafana takma ve eğer dinleyen ilgili bir doktorsa kafana takılanları onunla konuş.

Şu an canını sıkman için gerçekten erken. Diğer arkadaşın dediği gibi kemik kıkırdak bile zamanla kaynıyor oturuyor. Yani ödem olmasa bile geçebilir o sertlik. En azından 6 ay dolmadan kafana takma ve eğer dinleyen ilgili bir doktorsa kafana takılanları onunla konuş.
Kesinlikle her şeyimi dinliyor, saat/gün farketmez. O da geçecek diyor ama yaşayan insanlardan duymak da içimi rahatlatıyor. Çok teşekkür ederim değerli yorumun için.

Bencede ödemdir zamanla geçer.
Ama içiniz yinede rahat degilse bi filmini falan cektirin daha net belli olur belki.
Bu arada doktorun kim acaba?

Back
X