burundaki siyah noktalar

canım avondan siyah noktalar için çubuk var ondan alabilirisn mesela
ben türlü türlü kremler,tonikler denedim maleseff hiç biri geçirmiyor boş boş şeyler hep:50:
alındaki yanaktaki çenedeki siyahlar geçiyoda burundakıler geçmiyo yav :47:

ben türlü türlü kremler,tonikler denedim maleseff hiç biri geçirmiyor boş boş şeyler hep:50:

Canim bu cubuk dedigin sey nedir fiyati ne kadar

sadece burnumun uc kısmında var sinir oluyorum sıkmakta çok can yakıyor

Canim bu cubuk dedigin sey nedir fiyati ne kadar

Çift taraflı canım bi tarafı beyaz uçlu noktaları sıkmak için yani sivilce,diğer tarafı siyah uçlu noktaları sıkmak için nemlendirip veya banyodan sonra kullanılıyo fiyatı tam hatırlamıyorum ama ya 4 tl yada 8 tlydi canım

sadece burnumun uc kısmında var sinir oluyorum sıkmakta çok can yakıyor

Çubugu dene sende gerçekten burundakileri çıkartıyor rahatlıkla

şimdi baktım netten alıcam törpü gibi bişeymiş duşatan sonra yaparım bi arkadaş satıyodu avon tırnakla sıkmak yerine bu en güzeli teşekkür ederim hayatım önerin için saol

Siyah noktalar için üretilmiş ürünler çok da işe yaramıyor açıkçası :50:

Haftada iki kere kil maskesi yapmanı öneririm. Kayısı çekirdeği yağı ile kili karıştır, sorunlu bölgeye sür, 20 dakika sonra hafifçe ovalayarak ılık suyla yıka. Sonra da yüzünü gülsuyuyla temizleyebilirsin.

Ve her gece yumuşak bir lifle nazikçe ovalayarak peeling yapabilirsin yüzüne, bu da siyah noktaları azaltır, cildini yumuşacık pürüzsüz yapar. :34: (Gratis de satılan mikrofiber yüz pedlerini ya da ipek keseyi kullanabilirsin)

(Eğer iltihaplı sivilcen varsa peeling yapma, onların yayılmasına sebep olur)

Burundaki siyah noktalar için yumurtanın akını/beyazını burnunuza surun ve 10 saniye bekletin. Kuruyacaktır. Hafif daireler şeklinde parmak ucuyla ovarak çıkarın. Siyah noktaların nasıl yok olduğuna şaşıracaksınız.. :16:

Son düzenleme:
Ezcanede cilt analizi yaptırdım ve Ducray gel mossant yağlı ve akneli ciltler için temizleme jeli ve Ducray Keracnyl siyah nokta kremi verdi sözüm ona gözenekleri sıkıştırıyormuş. Daha kullanmadım kullanmalı mıyım onu da bilmiyorum? Bu ürünleri kullanan var mı?

$1891288_833304553364463_2050737606_n.webp $10013935_833304403364478_1245237969_n.webp kızlar bu tamamen doğal urunlerı olan bı fırmanın maskesının sonuçları . bızzat bı tanıdığım yaptı ve o gorunenlerın hepsı sıyah nokta :( cok etkılı bı maske gerçekten ve tamamn dogal

Back
X