Burunu önden daraltırken yandan uzuyor mu?

highanddry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
128
41
98
Evet sorum başlıktaki gibi o genişliği daraltarken yandan mı uzuyor bu sefer? Bi miktar olucağınu söylediler bunun ve ben burnumu yandan çok seviyorum (daha önce ameliyat oldum) önden nefret ediyorum şimdi kaş yapalım derken göz çıkarmayalım?

Benim 42.gun önden çok geniş ve sis duruyor saçma bir görüntü var çok üzülüyorum umarım iner

Benim 42.gun önden çok geniş ve sis duruyor saçma bir görüntü var çok üzülüyorum umarım iner

Önceki ameliyatımda benim de öyleydi biraz törpüleme olduysa o kesin olur canım benim o şişlik 7. Aydan sonra biraz inmişti daralma olmuştu ama istediğim kadar daralmadığı için tekrar ameliyat oldum mesela. Yine de bi miktar kesinlikle küçülecektir ödemler kolay geçmez sabret çok yenisin

Benim kemerim vardı doktor kırdı kemiği:) önden patates gibi görünüyorum:((( yandan tatlı doğal bir görüntü oldu zaten çok kalkık bişey istemedim. Ama insanlara bakıyorum 1 ayda ne güzel şekilli sonuçlar alıyorlar çok korkuyorum açıkçası artık fotoğraf cekmiycem hiç değişiklik olmuyormuş gibi geliyor gözüme...o kadar canım sıkıldı ki ailemin yanındayım bide sıktım kendimi dokunsalar agliycam. Belli etmemeye çalışıyorum kafama takıyorum elimde değil

Önceki ameliyatımda benim de öyleydi biraz törpüleme olduysa o kesin olur canım benim o şişlik 7. Aydan sonra biraz inmişti daralma olmuştu ama istediğim kadar daralmadığı için tekrar ameliyat oldum mesela. Yine de bi miktar kesinlikle küçülecektir ödemler kolay geçmez sabret çok yenisin
Ve doktorum da hakkında hiç kötü şeyler duymadığım başarılı bir cerrah yaptığı işlere bakmistim öncesinde güveniyorum bir yandan bir yandan çok korkuyorum

Benim kemerim vardı doktor kırdı kemiği:) önden patates gibi görünüyorum:KK43:(( yandan tatlı doğal bir görüntü oldu zaten çok kalkık bişey istemedim. Ama insanlara bakıyorum 1 ayda ne güzel şekilli sonuçlar alıyorlar çok korkuyorum açıkçası artık fotoğraf cekmiycem hiç değişiklik olmuyormuş gibi geliyor gözüme...o kadar canım sıkıldı ki ailemin yanındayım bide sıktım kendimi dokunsalar agliycam. Belli etmemeye çalışıyorum kafama takıyorum elimde değil
Anladım canım kesin biraz daha belirginleşip daralıcaktır ama beklemen lazım 1 yıl sonra memnun değilsen git belirt revizyon talep et

Back
X