burunucu estetiği

jivaluna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
294
0
66
İzmir
kızlar burunucu estetiği olup memnun olanlar varmı ? lütfen tecrubelerınızı paylaşrmsınızz:18: karar veremiyorum cok az bi zamanım kaldı yardım edin lütfen..

canim bende burun ucu estetigi olacagim lokal anestezi ile.istanbulda bahman beye olacagim.resim yoladim burunucunu sekillendirip hafif bir törpü atacak o kadar.ben kac yildir bu formu okuyorum olanlar da problem duymadim.zaten olanda cok nadir arkadaslar.abartisiz dogal istersen desteklerim ben.sen bilirsin yinede.ama hic sikayet duymadim.doktorun kimdir canim ne kadara olacaksin.alci vs..kullanilacakmi?

canim bende burun ucu estetigi olacagim lokal anestezi ile.istanbulda bahman beye olacagim.resim yoladim burunucunu sekillendirip hafif bir törpü atacak o kadar.ben kac yildir bu formu okuyorum olanlar da problem duymadim.zaten olanda cok nadir arkadaslar.abartisiz dogal istersen desteklerim ben.sen bilirsin yinede.ama hic sikayet duymadim.doktorun kimdir canim ne kadara olacaksin.alci vs..kullanilacakmi?

cnm öncelkkle çok teskkr edrm cvp verdgın için..ben hayati akbasa 2mlyara amelyat olcm inşllh ama hala karar asamsındayım olursam bu cumartesi inşllh..tampon yok alçı kullanılcak lokalde olacak dedi doktorummda kemerde problem olmadıgını ucunn sorunlu oldugunu söyledi ucuda gercekten uzun gülünce yüzüme yayılıyo:43: benm doktorumda zaten yuzune göre yapıyo fotografda oynama yapmıyo dogal burunlardan yana ben kesınlıkle dogal olsun istiyorum taabi..

Back
X