burunummm :-(

selen23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
352
48
38
33
kizlar bise sorcam size dokundugumda burnun gayet kalkik ince hos hissediorum ama aynaya baktgmda dolma gbi bu durumu yasiyan varmi hangisine inanicam dokundugmami hissettgme mi bunu yasiyan sonra burnu incecik olan arkadaslar var mi ameliyatim 2.5 ayi ve burun sirtina kikirdak eklendi

ne kadar yukardan baslio ya

Eklentiler

• SC20141122-162912.webp
    SC20141122-162912.webp
    17 KB · Görüntüleme: 188
ne kadar yukardan baslio ya
Cnm seni rahatlatmak icin söylemiyorum
Gercekden burnunda cok fazla ödem var ve cok sis daha
Tabiki doktor degilim ama belli oluyor cnm
Burnunun ucu daha cok sis ve o yukardaki kemikde inecek merak etme sen
Benim burnum ilk baslarda kocamadi 4üncü ayima gircem yüzümde burun kalmadi resmen...
Ve bol bol maydonoz ye maydonoz sucu kaynat ic ödemlere iyi geliyor, sigara kullaniyorsan sigarayida birak sisliklerin inmesini engelliyor

Cnm seni rahatlatmak icin söylemiyorum
Gercekden burnunda cok fazla ödem var ve cok sis daha
Tabiki doktor degilim ama belli oluyor cnm
Burnunun ucu daha cok sis ve o yukardaki kemikde inecek merak etme sen
Benim burnum ilk baslarda kocamadi 4üncü ayima gircem yüzümde burun kalmadi resmen...
Ve bol bol maydonoz ye maydonoz sucu kaynat ic ödemlere iyi geliyor, sigara kullaniyorsan sigarayida birak sisliklerin inmesini engelliyor
cemreee allah senden razi olsun yaaa vala tanimadgm bi insandan bunlari duymak cok iyi geldi cnku millet artk indi burnun biseyi kalmadi alis diodu cnku onden cidden cok kalin duryo yemin ederim icime su serptin cok saoll sigarayi birakamiorum ya bu tiple onceden gunde 4 5 tane icerdim simdi gunde 2 3 paket iciorum maydonoz suyu midemi bulandirio bide ikinci ameliyatimdi bu :-(

bide sag tarafim yamuluyo galiba her aklima geldikce oraya 30 sn falan bastiriorum geri iceri girsin diye artk kipkirmizi oluyo

cemreee allah senden razi olsun yaaa vala tanimadgm bi insandan bunlari duymak cok iyi geldi cnku millet artk indi burnun biseyi kalmadi alis diodu cnku onden cidden cok kalin duryo yemin ederim icime su serptin cok saoll sigarayi birakamiorum ya bu tiple onceden gunde 4 5 tane icerdim simdi gunde 2 3 paket iciorum maydonoz suyu midemi bulandirio bide ikinci ameliyatimdi bu :-(
Inan bana ben ameliyatimdan önce sogara kullanmiyordum bile insan böyle depressiyona girince böyle oluryor iste ve bende basladim kullanmaya..
Evet gercekden maydonoz suyu igren falanda ama bende zorluyorum kendimi
Öye bir durumdayimki aslinda insanlari temsil etcek halde degilim ama insanlarin benim gibi suanda ayni piskoloji altinda oldugu beni cok üzüyor seni anliyorum onun icin yazim dedim ztn..
Bak gercekden üzülme herseyin bir caresi oldugunu düsün, iyi bir doktor herseyin altindan kalkar diye düsün ben hastalar gördüm 7inci ameliyatini gecirmisler..
Nekadar üzülme desemde insanin ellinde olmuyor ama iste girdik böyle bi seye sonuclarina katlanmak zorundayiz malesef :(
Zamanla unutursun derler ama iste insan unutdugundan degil sadece o aciyla yasamaya alisiyor
Ama bak 6 ay bekle bende sakin durmaya calisiyorum
Sonra isini bilen doktorlardan bi randevu al ve onlarla konus olurmu canim
Ve sag tarafa bastiriyorum demissin
Bence bastirma cünkü senin burnunu kikirdak eklenmis ve o kikirdaklar ekleninde o kikirdaklar sis oluyor
Sen o sis kikirdaklara bastirirsan onlarin sisligi inince bide cöküklük olmasin sonradinda
Doktoruna bahsettdin mi o egrilikten?

Burnun 2,5 aylık ve bu durumda ve sen bu durumundan şikayetçisin öyle mi?mükemmeli istemek bu olsa gerek:)tadını çıkar çok hoş bence kalıp olarak:)
ay kizlar cok tesekuur ederim allah razi olsun sizden ya cok mutlu oldummmmmm insallah hepimizinki cok guzel olur insallah

Inan bana ben ameliyatimdan önce sogara kullanmiyordum bile insan böyle depressiyona girince böyle oluryor iste ve bende basladim kullanmaya..
Evet gercekden maydonoz suyu igren falanda ama bende zorluyorum kendimi
Öye bir durumdayimki aslinda insanlari temsil etcek halde degilim ama insanlarin benim gibi suanda ayni piskoloji altinda oldugu beni cok üzüyor seni anliyorum onun icin yazim dedim ztn..
Bak gercekden üzülme herseyin bir caresi oldugunu düsün, iyi bir doktor herseyin altindan kalkar diye düsün ben hastalar gördüm 7inci ameliyatini gecirmisler..
Nekadar üzülme desemde insanin ellinde olmuyor ama iste girdik böyle bi seye sonuclarina katlanmak zorundayiz malesef :(
Zamanla unutursun derler ama iste insan unutdugundan degil sadece o aciyla yasamaya alisiyor
Ama bak 6 ay bekle bende sakin durmaya calisiyorum
Sonra isini bilen doktorlardan bi randevu al ve onlarla konus olurmu canim
Ve sag tarafa bastiriyorum demissin
Bence bastirma cünkü senin burnunu kikirdak eklenmis ve o kikirdaklar ekleninde o kikirdaklar sis oluyor
Sen o sis kikirdaklara bastirirsan onlarin sisligi inince bide cöküklük olmasin sonradinda
Doktoruna bahsettdin mi o egrilikten?
evet canim ya kmsede anlamiyor icimdeki yangini ameliyatimin 1. ayinda cikti o sislik enfeksoyon diye korktu ama sislik dedi ben sislik oldugu dusunmuyorum dokununca semsert kemik.gelio cnku elime ya benim burnum cokmus bir burun degldiki niye koydu o kikirdaklari anlamiyorum 3. ameliyattan daha cok korkuorum cnku gelen gideni cidden aratiomus ama bolede bildgn avatra gbiyim kurt gbi bir burnum oldu yok sa cidden sekli guzel ama burun kökü bildgn dikdortgen ya

evet canim ya kmsede anlamiyor icimdeki yangini ameliyatimin 1. ayinda cikti o sislik enfeksoyon diye korktu ama sislik dedi ben sislik oldugu dusunmuyorum dokununca semsert kemik.gelio cnku elime ya benim burnum cokmus bir burun degldiki niye koydu o kikirdaklari anlamiyorum 3. ameliyattan daha cok korkuorum cnku gelen gideni cidden aratiomus ama bolede bildgn avatra gbiyim kurt gbi bir burnum oldu yok sa cidden sekli guzel ama burun kökü bildgn dikdortgen ya[/QUOT bak eminim o sislikler inecek burnun önden incelecek
Fotorafini cek sen simdi sonra bi 3 ay sonra tekrar cek bak farki göreceksin

Back
X