busefer çok yardımınıza ıhtıyacım var :((

ceydq

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
300
0
16
35
Afyon
bu sefer cıdden yardıma ıhtıycım var bır beraberlıgım var sevgılım aşırı kıskanç ve sınırlı bırıdır erkek lafı bıle gecmıcek oyle bırı son zamanlarda kavgalar oldu kıskançlık yüzünden ben arkadaşşlarımla bayan arakadaşlarımla gezmeye çıkmıştım pek konuşamadık ertesı gun mesaj atmış ben bıtırmek ıstıyorum zaten yurumuyo bu sekılde kendınden ıyıce bıktırdın bundan sonra konuşmak dahı ıstemıyorum demıs anıden tabı ben sok oldum ertesı günlerde mesaj attım numaramı sıl konuşmak ıstemıyorum bu duruma sen getırdın dedı hep benı suçlardı bısey olduğunda sevıyorumda hanı ama mesajlarıma cevap vermıyor arıyorum açmıyor sızce başka bırımı var hayatında ve buyuzdemı sucu bana yıkıp bırden ayrıldı cok sevıyorum felan derdı sevıyorduda bunu hıssedıyordum ama sadece bukadar pat dıye olması gerçekten şoke etti dayanamadım yıne mesaj attım tabı yıne cevap gelmedi sizce napmalıyım yardım edin

Bu anlattıklarından anlayamayız ki .
Olabilir de olmayabilir de .
Anladığın kadarıyla fevri tavırları olan biri sevgiliniz bir anda aklına esmiş ayrılmış olabilir .
Bekleyin bir süre derim .

başka biri var mı yok mu bilemem ama,bu şekilde sağlıklı bir ilişki zaten olmaz sen sen olmaktan çıkarsın

Bu anlattıklarından anlayamayız ki .
Olabilir de olmayabilir de .
Anladığın kadarıyla fevri tavırları olan biri sevgiliniz bir anda aklına esmiş ayrılmış olabilir .
Bekleyin bir süre derim .

evet şok oldum yanı bana cok bağlıydı bunu hıssedıyordum sonra kendı kendıme duşundum yanı bukadar bağlı olan bırı neden ayrılır dıye başka bırı secenegı aklıma geldı bekliyorum mesaj atıyorum ama boş sadece gururum kırılıyor

çıldırtana kadar onu mesaj atmaya devam edin..

cevap vermezse arayın..
hatta sizin numaradan açmıyorsa başka arkadaşlarınızdan arayın..

tabii bunları gururunuzu yere almak ve kendinizi daha çok yıpratmak istiyorsanız yapın.

Bekleyin daha fazla üstelemeyin belli ki burnunuz sürtsün istiyor ne mantıkla bilmiyorum ama .

başka biri var mı yok mu bilemem ama,bu şekilde sağlıklı bir ilişki zaten olmaz sen sen olmaktan çıkarsın

haklısınız etrafımdaki herkes genelde senın ıcın hayırlı olan bu dedı cıdden cok yıprandım galıba alışmak zorundayım

oturup konuşmaktan karşılıklı düşünce paylaşımından kaçıyorsa hiç uğraşma değmezz o senin için uğraşsın seviyorsa.şimdiden konuşup anlaşmıyorsa evliliği düşünüyorsan aşmanız gerekn büyük engeller var dediğim dedik birriyse zaman kaybından başka bişey olmaz..

haklısınız etrafımdaki herkes genelde senın ıcın hayırlı olan bu dedı cıdden cok yıprandım galıba alışmak zorundayım

etrafını dinle o halde eminim pişman olmazsın,çünkü bu ilişki sürerse cok daha yıpranacaksın cok daha üzüleceksin hakkında hayırlısı olsun

ben sadece emek verdım dıye elımden gelenı yaptım ıletısım kurmaaya calıstım ama kendı reddettı daha fazlasını yapamam haklısın kendı duşunsun artık

Aşırı kıskanç ve sinirli biriyle hayat geçmez,
ergeç bir yerden patlak verir
Bırak gitsin, hatta dönerse de kabul etme.
Bunlarla hayat geçer mi

Son düzenleme:
yüzyüze gelip ayrılmak istediğini söylemek yerine; telefonda kendinden bıktırdın konuşmak dahi istemiyorum numaramı sil diyen biri başkası olduğu için ayrılsa ne ayrılmasa ne.ayrılık nedeni çokta önemli değil bence şu durumda.size büyük bi iyilik yapmış ayrılarak farkında değilsiniz...

bende senın kıskanclarından bu kusmelerınden bıkmıstım dogru duzgun ılıskı yurutmeyı bırak ayrılmak nasıl olur oınu bıle bılmıyorsun... sana yenı hayatında mutluluklar dileerim diye msj atın...

ne arayın ne sorun butun ıletısımınızı kesın hatta kapatın teli çatlasanız bıle konusmayın...

emın ol tıpıs tıpıs gerı gelecektr... aklınca senı cezalandryr.. ayrılmak nasıl olurmus gösterın cunku bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba...

şu düşünce de saçma bana kalırsa çok kıskanç,aşırı sinirli,erkek lafı geçse kızar.

neyi niye niçin kıskanır. bireyin kendi ezikliğini bastırmasıdır bu bana kalırsa.

böyle biriyle hayat geçer mi ? zor. kurtulduğuna şükret.

çok haklısın gerçekten kafasını duvarlara çarpmak ıstıyorum bıde katlanılcak bırı degıl çok pişman olucak ilerde ben gerçekten emek vermıstım ama hıcbırıne degmezmış ben en ıyısı numaramı degıstırıyım

Muhtemelen senin burnunun sürtülmesini istiyor.Sen sürekli onu arayacaksın bir tarafları tavan yapacak onun da.Neyse onun isteğini yapma arama sorma.O seni arar bir iki gün sonra.Ama bu sefer de sen açma.Bitirdiğini söyle ona iyi ders olur

evet ama bıraz gururumu kırdım galba aradım mesaj attım oda tabı ozguvenı geldı ben böyle yapınca keşke yapmasaydım bunları ama artık kesınlıkle hıcbırsey yapmıcam

Mücadele edecek bir durum göremiyorum.

Başkası var ya da yok; bunu bilmek merakını gidermekten başka işe yaramaz.

Adam bitirmiş, zorla güzellik olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…