Doğal Saç Bakım Kürleri Butce dostu zahmetsiz sac parlaklıgı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
E

EU2

Ziyaretçi
kıızlarrr bu ucuz ve zahmetsiz yontemle saclarınız pırıl pırıl gorunecek emin olun kendi yaptıgım bir uygulama gezerken bir sitede gozume carpmıştı ee ben faydalandım sizde faydalanın diye anlatayım :)

kızlar malzemler:
UN
ELMA SİRKESİ
:)
KIZLAR SACINIZA YETECEK MİKTARDA UNU VE ELMA SİRKESİNİ KARISTIRIN İYİCE CIRPIN KEK HAMURU KIVAMINA GETİRİN VE SACLARINIZIN TUMUNE UYGULAYIN SACINIZI TEPEYE TOPLAYARAK BONE TAKIN YARIM SAAT BEKLEYİN... VE ILIK SUYLA DURULAYIN ...İŞTE BU KADAR :))) PASPARLAK SAÇLARINIZ SİZİNLE :içelim: :)) (NOT) SACINIZI SICAK SUYLA DURULAMAYIN ILIK OLSUN YOKSA SACINIZA UN HAMUR OLDUGU İÇİN YAPIŞIR VE ZOR CIKAR:):sm_cool:

un olayını ilk defa duyuyorum ama ben her duştan sonra kovaya göz kararı ılık soğuk arası su doldurup göz kararı sirke döküyorum parlaklık için daha öncelerden duymuştum fena da gelmiyor parlaklığı güzel...şakkıdı

zeytınyagını masaj yaparak diplere surdugumzdede parlak oluyor

zeytınyagını masaj yaparak diplere surdugumzdede parlak oluyor

hayatım herkes zeytinyagı alamaz belki ama elma sirkesi ve un her evde bulunur ben o amaçlı tavsiye ettim ( mesela ben asla zeytin yagını sacıma surmem salatada daha iyi gidiyo cokacimcoook :) ) sacıma zeytin yagı srecek kadarda zengin degilim hihoyyyt

ilginç sirke işe yarıyor da unun ne faydası varkine güzel bir tarif masrafsız...

hayatım herkes zeytinyagı alamaz belki ama elma sirkesi ve un her evde bulunur ben o amaçlı tavsiye ettim ( mesela ben asla zeytin yagını sacıma surmem salatada daha iyi gidiyo cokacimcoook :) ) sacıma zeytin yagı srecek kadarda zengin degilim hihoyyyt

haklısın canım ayçiçek yağına göre pahalı bir yağ ve akdeniz-ege yöresi insanı kullanır daha çok,o nedenle her evde bulunmaz. ama fiyatını aktarlardan aldıımız küçücük şişelerdeki yağlarla kıyaslayınca z. yağı çok daha ucuza geliyor.saçımıza sürdüğümüz 50ml lik badem yağı hemen hemen yarım litre zeytin yağı fiyatına denk. bi de elma sirkesi de pek yaygın değildir bizim mutfaklarda, diyet yapan, sağlıklı beslenmeye çalışan hanımların mutfağında vardır genelde. ama çoğunluk üzüm sirkesi kullanır.
Teşekkürler paylaşım için...a.s.

ilginç sirke işe yarıyor da unun ne faydası varkine güzel bir tarif masrafsız...

sirke saçı parlatır, kullanan arkadaşlar yumuşattığını da söylüyor,ama kuru saçlar için direkt uygulamak iyi değildir, bol suyla karıştırıp kullanmalı. banyodan sonra son durulama suyu olarak kullanılan sirkeli su saçtaki şampuan kalıntılarını temizler, kepek sorununu çözer, tonik görevi görür.:icecream: ölçüsü: 2 litre ılık-soğuk suya 1-2 yemek kaşığı elma sirkesi.

unda folık asit ve b vitamini vardır olabilir çok da mantıksız değil

yapıcaksınız ama un bu nimet hamur olur banyoda yıkanmaz bence..

Back
X