Butterfly...Zayıflıyor...

glaze_butterfly

yenigelinmutfakta.blogspo
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
1.818
26
158
Kütahya
7 yıl önce çalışma hayatına başlıyalı ve profesyonel olarak yaptığım sporuda bırakınca 48 kilodan 64'e yükseldim

Uzun süre kilo verme çeşitli diyetler yapma çabalarım oldu ama bilinçsizce yapılan herşey bana kilo olarak geri döndü.Nisan ayında nişanlandım fotoğraflarıma bakınca ne kadar da üzüldüm bu benmiyim diye kendimi tanıyamaz oldum nişanlımla kıyafet almaya gittiğimde o olmadı bi beden büyüğünü getir yada bu ddar geldi felan cümleleri beynimin içinde şimşek gibi çaktı o gün yerin dibine girmek istedim ve bi karar verdim herşeyden önce kendi sağlığım için kilo vermeliydim merdiven çıkarken yada uzun yol yürüyünce soluk soluğa kaldığım anlar mı kilo yüzünden çektiğim gaz problemlerimi yada belimin ağrımasımı hangi birine yanayım ama bunların tek suçlusu benim nasıl yavaş yavaş bu hale geldiysem geri göndermesinide bilirim dedim kendimce ve hemen çalışmalara başladım

Burda bi kaç arkadaşla beraber 3 haftada 61'e düştüm çok fazla dikkat etmedim eğer biliyorum birden kesersem o diyet kısa süreli olacaktı
Kısaca özetlersem 2 litre su ,ekmek sadece sabah kahvaltısı ( oda kendi yaptığım 7 tahıllı un alarak marketten ) çayda şekeri kestim tatlı yemedim arada tabiki dayanamadığım noktalar oldu ama tadımlık

Ve en önemlisi eylül ayında düğünüm var eski kolama kavuşmam gerekiyor bunun içinde 4 ayım var sağlıklı beslenmeyi hedef alarak başladım bu yolculuğa

yarın tartı günüm yarından itibaren günde 1 saatlik sporla destekliyeceğim ve ayda 5 kilo vermeyi hedefliyorum

Bu yolculukta bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa sonuna kadar destekliyeceğimi belirtirim çünkü birlikten kuvvet doğar
Araştırmalar yapıp doğru yöntemler kullanıp hastalıklı bir görüntüden uzak sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum umarım dileğim gerçekleşir...

gunlugun hayırlı olsun oncelıkle canım...ınsallah hedefıne ulasır ıncecık guzel bır gelın olursun eylul ayında...azımlıysen verırsın guvenıyorum ben sana...

gunlugun hayırlı olsun oncelıkle canım...ınsallah hedefıne ulasır ıncecık guzel bır gelın olursun eylul ayında...azımlıysen verırsın guvenıyorum ben sana...

Çok teşekkürler tatlım.Azimliyim aslında insanoğlunun isteyipte yapamadığı hiç bir şey yok ama işte gelde şu nefse söz geçir işte bunu başarabilmek çok zor desteğin için sağol

Topicin hayırlı olsun
bu azimle gidersen hedeflediğin kiloya ulaşırsın eminim.
ben yıllardır 52-53aralığındaydım, düğünümde 49a kadar düştüm ama gel görelim ki evlenince çok fena kilo aldım,
daha 1yıl bile olmadan ben 59 kiloya çıktım
ama artık kararlıyım bende zayıflıcammmm...

Teşekkür ederimmmm..:)
İnşallah gerçekleşir hayırlısıyla şimdiden gözümü korkuttun...
Birde ben evlenince nerden baksan 3/4 ayım evde geçicek çok dikkat etmek gerekir çok ...
İstediğin zaman uğrayabilirsin sana bu konuda destek olurum
Ve şu rüeç içerisinde çok büyük bir deneyimim oldu çok yemek yemek hem insanın pasif kalmasını sağlıyor hemde büyük bir hazımsızlık söz konusu oluyor farkındamısınız çok yemek ve gelen kilolarla birlikte canımız hiç birşey istemiyor ve hareket özgürlüğümüzü yavaş yavaş kısıtlıyoruz

aynen, kilo insanın sosyal hayatını da etkiliyor.
eski kıyafetlerimi giyemediğim için canım hiç biyerlere gitmek istemiyor.
alışwerişe bayılan ben, 40 beden alamamak için hiç bir mağazaya uğramıyorum...
kendimi daha fazla mutsuz etmek istemedğim için artık bi dur demek istiyorum
yediklerini ve yaptıklarını paylaşırsın, bizlerde fikir alırızz canım

Kesinlikle seni çok iyi anlıyabiliyorum sürekli çokmu şişman göstermiş yağlarım pörtlemiş mi felan filan diye sızlanıp duruyorum
Kim derse desin hiç bir insan kilolarıyla barısık değil bundan eminim
Elimden geldiğince paylaşımlara devam ederim yararlı olabilirsem ne mutlu bana

Hoşgeldin canım, imkansız değil, yeter ki iste, topiğin hayırlı olsun, biz seni yalnız bırakmayız

Bugün tartı günümdü yalnız sabah kahvaltı yaptıktan sonra tartılabildim...
Verdiğim sadece 400 gr ve 3 haftalık alışma sürecini bugün sonlandırmış bulunmaktayım bugün 1 aylık hedefime başladım
5 kilo vermeyi hedefliyorum 30 haziran 2012'de kendimi 57 kilo olarak görmek istiyorum

Sabah kendime çok güzel bir kahvaltı hazırladım
Biraz dereotu,biraz maydanoz az peynir
1 domates 1 salatalık ve 1 dilim kepekli ekmek

sağlıklı beslenme sürecinde şunu farkettim eskiden acele yapılan kahvaltılar ekmek arasına sıkıştırılmış peynir yada sürülmüş çikolatalar vs.
bir hızla yenilerek hopp diye mideye indirdikten sonra 11 gibi midemden acıktım seslerinin yankılanması
bu arada çalışıyorum ve uykuya cok düşkün biriyim ama artık sabah erken kalkıp kendime özenerek kahvaltı hazırlıyorum
kahvaltıda yeşillik yemenin keyfine varabildim özellikle peynir ve dereotunun birbirine ne kadar yakıştığının

ve gün içerisinde aslında ne kadar çok şey tükettiğiminde farkına varabildim en önemlisi 3 haftadır kestiğim abur cuburdan sonra mide ekşimesi ve yanması kalktı
Sağlımın kıymetini ne kadar da bilmiyormuşum ( hastanede çalışan biri söylüyor bunu :) )
sabah spor yapmaya vaktim olmuyor ama akşam ;
500 ip atlama ,günde 8 dakika videosuyla birlikte karın kaslarımı çalıştırma ve bacaklarımı yana doğru açarak kalça inceltme egzersizleri yapıcam
normalde 7 den sonra birşey yememeye çalışıyorum ama bugün istisna olabilir gelinlik bakmaya gideceğim
günler geçiyor şafak 123 düğüne az kaldı ve ben halen tombik bir gelinim :):)

Öğle yemeğimi yedim işyerinde balık çıktı balık sevmeyen arkadaşlarla birlikte domates salatalık peynirden oluşan ekmek arası sandiviç yedim
Kepekli sandiviç ekmeği bol suyla desteklemeye devam hamd olsun bu öğünüde atlattım...

Son düzenleme:
Günaydın günaydın.....

Bugün hiç keyfim yok ama iyi bir sabah olmasını diliyorum...
Dün akşam 1 kase çorba 4 kaşık taze fasulye yedim ama spor yapamadım eve cok geç geldiğim ve gelinlik için bir okadar da koşturdum halim kalmamıstı
Bugün sabah 1 dilim ekmek 1 domates dereotu ve maydanoz yedim
şimdi bit ki çayımı içip su içmeye devam edeceğim bugün çabuk bitsin çalışasım bile yok

Son düzenleme:
Öğle yemeğimide yemiş bulunmaktayım

1 adet ayran az türlü bugün işyerinde bunlar çıktı
1 şişe maden suyu maden suyunu hergün içiyorum ve çok faydası olduğuna inanıyorum

Dünkü hedeflediğim sporu bugün yapmaya başlıyacağım gün geçtikçe sağlıklı beslenme adına bir sürü şey öğreniıyorum

Mesela muzu ,patatesi ,havucu yoğurtla yediğimde daha az kalori alabileceğimi bunlarada dikkat etmeye başladım
biliyorum kilolar yavaş yavaş gidiyorsunuz....[/
B]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…