Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar yerleşme kanamasında pembemsi kirmizimsi akıntı olan var mı veya böyle olması normal mi??
Günümü 4 gün geçtim 4 gün pembemsi lekelenme geldi bugün de kirmizimsi pembemsi akıntı geldi ne olduğunu anlayamadım
3 veya 4 gün devam ediyormuş yerleşme kanaması diye biliyorum hiç gebelik yaşamadım bilemiyorum internetten bakıyorum ama hepsi farklı anlayamadım ne yaşıyorum
3 veya 4 gün devam ediyormuş yerleşme kanaması diye biliyorum hiç gebelik yaşamadım bilemiyorum internetten bakıyorum ama hepsi farklı anlayamadım ne yaşıyorum
Yaptım ama negatif çıktı erken yaptım sanırım testi düşündüm.
Hâlâ acaba bebek varmı diye düşünüyorum ama kırmızısımsı kan aklıma geldikçe tutunamadi mi acaba diyorum
Merhabalar yerleşme kanamasında pembemsi kirmizimsi akıntı olan var mı veya böyle olması normal mi??
Günümü 4 gün geçtim 4 gün pembemsi lekelenme geldi bugün de kirmizimsi pembemsi akıntı geldi ne olduğunu anlayamadım