Para çekilmiş ve siz kanıtları göndermişsiniz, sorun olacağını sanmıyorum ama sahibinden.com hakkında cok sikayet duydumYa kızlar allahım moralin çok bozuk ya biz anneme biçer dicer almıştık internetten bi ablamzda rica etti benden bende sahibinden.comda bi satıcıdan Get (güvenli ticaret sistemi) aracılığı ile aldım bkm expressle nakit cekildi para benden ayin 18 ne kadar yoklamaları gerekiyordu dedin ki dur satıcıya mesaj atiyim emanet olunca kirik gelir falan diye üstüne titriyorum attım bana dediki ödeme gözükmüyor bizden almadiniz basta yok artik falan dedim neyse müşteri hizmetlerini aradim sizden herhangi bır odeme gzkmuyor hesap hareketlerini kontrol edin dediler ediyorum para geçmiş zaten 4 tane kanıtın var yattığına dair desteğe msj atin yollayin resimleri dedi bayan onunda yaptım hizimi alamadım şikayet var a şikayet ettim ama bugun donus yapan olmadi benim korkum o PArA nereye gider ya nasıl olur boyle bi sey bide emanet .s
Resimleri bugün gönderdim ödemeyi pazartesi yaptım evet bende bunu anlayamıyorum para kesinlikle satıcıya gidemez çünkü benim onayım gerekli eee sitede de yokDurun bakalım sakin olun, paranın transfer edildiğini ispatlayabiliyorsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bu ürün elinize geçince ödemenin onaylandığı sitelerden mi? Eğer öyleyse ve para transferi olduysa sitenin hesabında olması gerek şu anda. Resimleri göndermişsiniz cevap bekleyin bakalım. Ne zaman gönderdiniz?
İnanmıyorum ya dolandırılma gibi bi mesela olabilir miBenim eniştem de bu siteden yaptığı bi alışverişte dolandırılmıştı. Ama konuyu net hatırlamıyorum. 200 TL si gitmişti sanırım.
Geri dönüş yapan yok destek birime mesaj attım ama yogunluktan dönmemiş olabilirler mi kiParanin hesaptan ciktigini kanitlayabildginiz icin sorun olmayacaktir bence
İnşallah gerçekten bir daha emanet is almicam ya .s bimer nasıl bir yerPara çekilmiş ve siz kanıtları göndermişsiniz, sorun olacağını sanmıyorum ama sahibinden.com hakkında cok sikayet duydum
İnşallah sorununuz çözülür, bimer'e sikayet edebilirsiniz çözülmezse.
Oraya sikayet ederseniz anında dönüş yaparlar, çok etkili oluyor , basbakanlık iletişim merkeziİnşallah gerçekten bir daha emanet is almicam ya .s bimer nasıl bir yer
Aman nicer dicer sinirden yanlış yazmsm:)biçer dicer ne gıııı
Çok tesekkur ederim :) dua edin bana yaOraya sikayet ederseniz anında dönüş yaparlar, çok etkili oluyor , basbakanlık iletişim merkezi
Resimleri bugün gönderdim ödemeyi pazartesi yaptım evet bende bunu anlayamıyorum para kesinlikle satıcıya gidemez çünkü benim onayım gerekli eee sitede de yokaklın almıyor bkm express mi sıkıntı çıkardı acaba ama onunla da devamlı alışveriş yaparım hc b sıkıntı çıkmazdı
İnşallah öyle olurElinizde ispat var, site inkar etse de hakkınızı arayabilirsiniz. Henüz bugün göndermişsiniz ben yarın arayacaklarını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?