bütün erkekler mi aynı

SEVDE788

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
556
2
96
36
Yozgat
kızlar merak ettiğim bi konu bütün erkekler mi aynı bu kıyafet konusunda yani birikte olduğunuz kişi kıyafetnize karışıyor mu giymek isteyipte giyemediğiniz kıyafetlerniz dolapta bekliyor mu
peki siz karışmasına izin veriyormusunuz kafamçokkarıştı

ilk 6 ay hiçbir şekilde karıştırmazdım,baktım baya üzülüyo ufak tefek tavizler verdim,vermez olaydım...
şimdi dolabımdakilerin çoğunu giyemiyorum,mesela iç çamaşırımın üstüne gömlek giyemiyorum,neymiş aralardan görünürmüş bi yerlerim..bikini de bez olmayacakmış illa süngerli olacakmış

ha ama ben dinlermiyim,tabiki dinlerim,sadece onun yanındayerimseniben

karışır elbetsengözlerimebaksanab
onun istemediği bişeyi giymemkaydirigubbakcemile2
zaten abartılı açık seçik kıyafetlerim yokbayanssulusmile
izin vermiyosa dolap bekçiliğine devam ediyodur o kıyafetlerimşakkıdı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya dün göbeği açıkta bırakn hani şu yarım yelekler var ya. Onlardan giydim bodymin üstüne. Çok da güzel oldum. Beni ayağa kaldırdı şöle bi ileri yürü gel dedi. Yürüdüm. Benimki kpürdü. Vay efendim bu kıyafet her yerini belli etmiş giyme bidaha. Pantolonda giyme. Çok gösterişlisin diye :D

31 yaşıma girecem az kaldı..bayanssulusmile
Bu yaşıma kadar kendi anam babam bir tek laf etmedi minicik eteklerime,açık saçık bluzlerime..
Çok şükür görüştüğüm erkeklerle de karışmadı..
Nerede,ne giyeceğimi hiç kimseye sormam ben:lepi:
Şu saatten sonra da hiç bir erkeğe bu konuda söz sahibi etmem ben..

31 yaşıma girecem az kaldı..bayanssulusmile
Bu yaşıma kadar kendi anam babam bir tek laf etmedi minicik eteklerime,açık saçık bluzlerime..
Çok şükür görüştüğüm erkeklerle de karışmadı..
Nerede,ne giyeceğimi hiç kimseye sormam ben:lepi:
Şu saatten sonra da hiç bir erkeğe bu konuda söz sahibi etmem ben..

eveeeet aynen :lepi:

Herkesin kendi tarzıdır tabi ki , benim pek karışılcak durumum olmadığı için karışmıyor ama yeri geldiğinde karışır ve bu beni rahatsız etmez açıkçası.

Çok şükür eşim bir şey demez bende abartılı giyinmem zaten benimde yapıma ters dikkat ederim

böyle karışıma fırsat vermiyorum zaten...
o da biliyor nasıl giyindiğimi birşey demiyor...
ama bazen uyarmaları yok mu bildiği halde hem sinir oluyorum hem içimden muzip muzip gülüp mutlu oluyorum
:dance:

butun erkekler yada soyle soyleyeyim butun turk erkeklerde
bu huy var...
ben sahsen giymemi istemedigi seyleri giymezdim
oda benim istemedigim seyleri yapmiyordu sonucta ;)
hatta bazi yerlere giderken makyaj yapmamida istemzdi

bende yapmazdim.
zaten oyle cok makyaj yapan biri degilim, dogalligi dha cok seviyorum
benim derdim baskalarina guzel gorunmek degil nasil olsa
o begensin yetiyordu benim icinboshayallersmile

ne kadar uyumluyum dimi :D:D

Son düzenleme:
cok sukur hic karismaz, bi keresinde dusuk bel pantalon giymistim yere egildigimde biraz acilmis sanirim boyle boyle belki farkinda degilsindir rahatsiz olursun diye soyliyim dedi peki dedim sagol. onu giyme bunu giyi ben ona yapiyorum daha cok :))

Çok rahat giyinirim ben çünkü bilir bnm ailem karışmıyor o mu karışacak bazen kendini tutamaz az buçuk söylenir ama susar sonra. Çıkarkende her seferinde eve geri gönderirim derdi ama gönderemezdi. Bizimki seviyor eşi beğenilsin, hoşuna gidiyor.

ılk baslarda nısanlım karısıyordu cıkarken ama sımdı dar gıysemdee kısa gıysemdee agzını acamıyorr

karışıyor..bazı söylediklerine hak vermiyor değilim..dinlemeye çalışıyorum asi ruhum izin verdikçeekaydirigubbakcemile3

ben ondan önce de giyiniyordum, giyinmeyi o mu öğretti ki karışmasına izin vereyim :kahve:

eğer farkında olmadığım bişey varsa mesela alalacele çıktıysam bazen saçma şeyler giyiyorum :D
atıyorum farkında değilimdir sütyenim görünüyordur ya da belim açılmıştır donum görünüyordur :D
elbet sölesin isterim ki dikkat ediyim
ama yok efendim makyaj yapma yok efendim etek giyme zor biraz kimseye dedirtmedim şimdiye kadar
giyme mi dedi inadına giydim gıcıklık değil mi
herkesin giyebildiği şeyleri ben niye giyemiyim sevgilim var diye
erkeklerin bu huyuna gıcık oluyorum sevgilisine giydirtmez ama mini etekli bi kız geçsin ağzının suyu akar eee madem o bakabilliyorsa bana da bakmalarına laf edemez.
haa şu da var giyilcek yer var giyilmicek yer var yani sanayi bölgesine mini etekle gidersen görürsün dünya kaç bucak mesela :D
ama kalkıp atıyorum doğum günümde giydiğime de karışamaz.
allahtan şimdiki sevgilim hiç böyle bişey söylemedi şimdiye kadar..onlayken daha rahat giyiniyorum hatta. erkeklerin şu egolarını anlayamıyorum ya.. biz onlara yakışıklı olcak şeyler yapma diyor muyuz yok saçını yapma yok güzel giyinme diye. resmen özgüvensizlik olarak görüyorum çok kılım türk erkeklerine bu konuda

kimseyi karıştırmam
sevmiyorum çocuk gibi onu giy bunu giyme denmesini
ben zaten düzgün giyindiğimi düşünüyorum
nerde ne giyileceğini kestirebiliyorum
erkek arkadaşımda farkında bu durumun ne giysem yakışmış der
taviz vermem bu konuda kimseye aklinialirimsmile

bütün erkekler aynı mı bilmem ama bütün kadınlar nasıl kendilerine bu kadar midahele edilmesine izin veriyor anlamıyorum.
siz yanınızdaki erkeğe "bu pantolon totonu çok ortaya çıkarmış bir daha giymeyeceksin deseniz" cevapları ne olur acaba??

yok yok hiç bana göre değil bu işler..
Allah dağına göre kar vermiş işte..

Back
X