Bütün gebelik belirtileri yalanmışşşş :/artık takmıyorum

Ladys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
25
0
36
İstanbul
aRKADAŞLAR öncelkle herkese merhaba 10 aylık evliyim ve 3 ay önce kimyasal gebelk geçirdim 1 haftalıkken düşük oldu.doktora gittiğimde rahm ağzında yara ve iltihap var dedi fitil ilaç vs.kullandım ama geçmedi gebeliğe engel değil dedi.bu ay adetimin üzerinden 5 gün gecti bütün beirtiler var kesin hamileyim dedim.mide bulantısı.sol kasık ağrısı göğüslerde şişkinlik duygusallık hepsi hepsi.ama sonuç bugün kanamam oldu.ve gercekten bugün bi karar aldımm artık takmıyorum VERENDE ALLAH ALANDA ALLAH demekki zamanı değilmiş inanın ki kafamı değiştirmeye karar verdim çünkü beni eşmi ailemi kısacası hayatımı çok etkiliyor bide böle denicem artık hayırlısı diyorum benim gibi düşnenler varsa yazabilir mi ?

Geçen ay bütün belirtileri bende yaşadım kimyasal gebelik falanda yoktu ama psikolojik olarak insan çok etkileniyor bu ay hiç belirti yok umarım bu ayda fos cıkmaz aynen dediğin gibi arkadaşım düşünmemeye çalışalım bakalım hayırlısı diyoruz herzaman gerçektende bir hayır vardır iki ay önce bebeğimi 5 haftalıkken kaybettim çok zor ama Allahın takdiri işte... Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versin...:71:

Şu takmama kararı güzel de, bir uygulayabilsek :)) Şu anda 3 yakın arkadaşım da hamile.. Üstelik üçü de uzunca bir süre uğraştı, uğraştı olmadı. Sonra, "Amaaaaaan yaa, ne zaman olursa?, banane ya, olursa olur, olmazsa olmaz" dediler ve bunu dedikleri ay hamile kaldılar.. Takınca olmuyor anladığım kadarıyla.. İçlerinden biri şöyle dedi, "unutmuştum ben, bir baktım, hamileyim".. tamam da, ben unutamıyorum, takmak istemiyorum, nasıl olacak bu iş?

Şu takmama kararı güzel de, bir uygulayabilsek :)) Şu anda 3 yakın arkadaşım da hamile.. Üstelik üçü de uzunca bir süre uğraştı, uğraştı olmadı. Sonra, "Amaaaaaan yaa, ne zaman olursa?, banane ya, olursa olur, olmazsa olmaz" dediler ve bunu dedikleri ay hamile kaldılar.. Takınca olmuyor anladığım kadarıyla.. İçlerinden biri şöyle dedi, "unutmuştum ben, bir baktım, hamileyim".. tamam da, ben unutamıyorum, takmak istemiyorum, nasıl olacak bu iş?

Doğru diyosun nasıl olcak bu iş yapabilen varsa akıl versin önerilere açığız :74:

Cenab Allah bebeği anne ve baba hazır olduğunda verirmiş derler,bundan uzun yıllar once 8 aylık bi hamile bayanla konusmustum. 7 yıldır evliydik her gittiğimizde doktor sorununuz yok deyip yolladı ama bizim bebeğimiz olmadı demişti. ne zaman herşeyi bırakıp ne olursa olsun dedik hamile kaldım dedi. inşallah sen bu kadar uzun süre beklemessin tabi. ama canını sıkmaya hiç gerek yok

bende geçen ay hamilelik için her belirtileri taşıdığımı düşünüyodum..ınternette ne okuduysam bu belirti de bende var,bu da var,bu da var diyip duruyodum..sonuç tabii ki negatifti..dr bana hamileliği çok istersen yada tam tersi hamile kalmaktan aşırı derecede korkarsan vücut hamilelik belirtileri yaşamaya başlayabilir dedi..hatta karın bile şişebiliyomuş hamile gibi..o ay kesin hamileyim gözüyle bakıyodum..kanda gebelik etstini 0,5 görünce çok kötü olmuştum..eve geldim ağladım zaten sinirden..o günden beri de artık hiççççççççççççç takmıyorum..olumlu düşünüyorum hep..benim çocuğum neden olmuyo neden diye üzülmüyorum da aklıma geldikçe dua ediyorum,bu ay inş olucak vb diye içimden geçiriyorum..karamsar olmayı bıraktım ama dediğim gibi aynı zamanda çok da takmıyorum..bu ay olmazsa öbür ay olur,onda da olmazsa öbür ay olur diye avunuyorum kendimi rahatlatıyorum..böylesi benim için daha iyi..üzüldükçe prolaktinim yükseliyo gebeliğe engel durum oluşuyo zaten direkt..ben kendi haline bıraktım..elimden geleni yapıyorum ama üzülmicem artık :50:

Geçen ay bütün belirtileri bende yaşadım kimyasal gebelik falanda yoktu ama psikolojik olarak insan çok etkileniyor bu ay hiç belirti yok umarım bu ayda fos cıkmaz aynen dediğin gibi arkadaşım düşünmemeye çalışalım bakalım hayırlısı diyoruz herzaman gerçektende bir hayır vardır iki ay önce bebeğimi 5 haftalıkken kaybettim çok zor ama Allahın takdiri işte... Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versin...:71:

amin canım aynen valla bak gel sende uygula takma teyzemde aynı bizim gibi her ay belirtileri yaşıo doktor bu kafayla çocuğun olmaz demiş çünkü yumurtalık hormonlarının salgılandığı yerle stres hormonlarının salgılandığı yer beyinde aynı kısımdaymış :( kafamızdan çıkarıcaz başarabiliriz.

arkadaşım başarıcaz yapanlar nasıl yapıyor bizde unutucaz ve burda güzel haberlrimizi paylaşıcaz söz mü :)bak yukardada yazdım ilk önce beyinde bitiricez yoksa b gidişle daha çok uğraşıruz valla bugün eşimle tartıştık benimde psikolojimi bozdun artık diyo ve çok haklı :) bende ddim ki sen kadın olsaydın kesin beşiz filan olurdu o hiç takmıo bende takmıorum artık..

bende geçen ay hamilelik için her belirtileri taşıdığımı düşünüyodum..ınternette ne okuduysam bu belirti de bende var,bu da var,bu da var diyip duruyodum..sonuç tabii ki negatifti..dr bana hamileliği çok istersen yada tam tersi hamile kalmaktan aşırı derecede korkarsan vücut hamilelik belirtileri yaşamaya başlayabilir dedi..hatta karın bile şişebiliyomuş hamile gibi..o ay kesin hamileyim gözüyle bakıyodum..kanda gebelik etstini 0,5 görünce çok kötü olmuştum..eve geldim ağladım zaten sinirden..o günden beri de artık hiççççççççççççç takmıyorum..olumlu düşünüyorum hep..benim çocuğum neden olmuyo neden diye üzülmüyorum da aklıma geldikçe dua ediyorum,bu ay inş olucak vb diye içimden geçiriyorum..karamsar olmayı bıraktım ama dediğim gibi aynı zamanda çok da takmıyorum..bu ay olmazsa öbür ay olur,onda da olmazsa öbür ay olur diye avunuyorum kendimi rahatlatıyorum..böylesi benim için daha iyi..üzüldükçe prolaktinim yükseliyo gebeliğe engel durum oluşuyo zaten direkt..ben kendi haline bıraktım..elimden geleni yapıyorum ama üzülmicem artık :50:[/QUOTE

Arkadaşım en iisini yaparsın bak göreceksin bizimde yakında bebişlerimiz olcak inşallah dualara devam ve kendimize başka uğraşlar bulabilirsek çok güzel olacak bizim binada oturan bi komşumuz vardı 17 sene çocuğu olmadı ve her ay artık gün saymaktan yalancı gebelik yaşamktan kafayı yedi tam 17 yıl ayrılma noktasına geldiler kocasıyla ve herseyin bittiğini düşündüğü yerde hamile kaldı düşüneblyomsun ve bir oğlu var anlatamam güzelliğini takmayın diyor oluruna bırakın bunu yaşayanlar var gercekten peki biz neden kendmie işkence yapıyoruz bundan böle yalancı gebelik belirtilerini bırakıyoruz rafa kaldırıyorux boşverrrrrrrrriin gitsiiiiiin :):):)

evet rahat olmamız lazım..ben evde elişine başladım..örgüye verdim kendimi :)) size de tavsiye ederim..örgü nasıl olcak diye uğraşırken derdimi unutuyorum..kendinize kafanızı dağıtıcak yollar bulun..örgü olur,boncuk dizme vb olur,ahşap boyama vb olur..insan boş otururken kuruyo kafasında bi dünya şey dönüyo..böyle uğraşı olursa unutuyosun..kafan dağılıyo..

km0734 canim tam ben diyecektim. baska seylerle oyalanmaya bakmak gerek, kitap okumak gezmeye cikmak örgü örmek gibi mesela, yapacak cok sey varken biz sadece bebek düsünüyoruz e bu seferde olmuyor hatta üstüne bide tüm gebelik belirtilerini yasiyoruz (psikolojik olarak):95:

km0734 canim tam ben diyecektim. baska seylerle oyalanmaya bakmak gerek, kitap okumak gezmeye cikmak örgü örmek gibi mesela, yapacak cok sey varken biz sadece bebek düsünüyoruz e bu seferde olmuyor hatta üstüne bide tüm gebelik belirtilerini yasiyoruz (psikolojik olarak):95:

evet malesef öyle..dr bana stres yaptığın ve düşündüğün sürece çocuğun olmaz ne zaman stresi bırakırsın o ay hamile olduğunu öğrenirsin dedi..gerçekten de öyle..çünkü stres hormon dengesini bozuyo ve salgılanması gereken hormonlar az yada çok oldukça gğn içinde düzensizleştikçe hamile kalamıyosun..
o yüzden ben dediğim gibi örgü örüyorum..gündüzleri iş yapmakla geçiyo zaten zamanım..akşam da kafam boş kalmaya başladığında bebek işini düşünme zamanım geldiğinde :) örgü örüyorum..valla seri üretime geçecem yakında bu hırsla..:60:

ben de çok uzun süre olmuyor olmuyor, benim bebeğim olmayacak diye ağladım. her adet gördüğüm gün gözlerim kan çanağına dönerdi ağlamaktan. takmamaya çalışırdım olmazdı. hele can dostum korunmadan ilişkiye girdikleri tek gecede hamile kalınca hepten yıkıldım ve emin oldum kısır olduğuma. sonra testler, rahim filmi falan... sonuç sorun yok. bu sefer de sebepsiz infertiliteyi kafaya taktım. taaa ki mart ayına kadar. o ay Allah tarafında bi rahatlık var oldu içimde. hayırlısı dedim hep. hayırlısı değilse olmasın diye dua ettim. yine bebek için uğraştık ama bu sefer olursa da Allahtan olmazsa da ondan dedim. adet göreceğim gün tüm gün Allahım nolur hayırlıysa ver, hayırlı değilse adet göreyim diye dua ettim. oysa o aydan önce hep Allahım nolur adet görmeyeyim, hamile olayı diye dua ederdim. eğer adet görseydim de gerçekten üzülmeyecektim. zaten tüm belirtilerim de vardı. hatta hafif bir pembelik bile geldi ama sonrası olmadı. 2 gün gecikmeden sonra test aldım. silik bir 2. çizgi vardı. hcg de 78,5 çıktı. hamileydim.
diyeceğim o ki oluruna bıraktığınızda gerçekten oluyor. ki bunu zaten siz de biliyorsunuz. sadece motivasyon meselesi. ve bol dua...

ben de çok uzun süre olmuyor olmuyor, benim bebeğim olmayacak diye ağladım. her adet gördüğüm gün gözlerim kan çanağına dönerdi ağlamaktan. takmamaya çalışırdım olmazdı. hele can dostum korunmadan ilişkiye girdikleri tek gecede hamile kalınca hepten yıkıldım ve emin oldum kısır olduğuma. sonra testler, rahim filmi falan... sonuç sorun yok. bu sefer de sebepsiz infertiliteyi kafaya taktım. taaa ki mart ayına kadar. o ay Allah tarafında bi rahatlık var oldu içimde. hayırlısı dedim hep. hayırlısı değilse olmasın diye dua ettim. yine bebek için uğraştık ama bu sefer olursa da Allahtan olmazsa da ondan dedim. adet göreceğim gün tüm gün Allahım nolur hayırlıysa ver, hayırlı değilse adet göreyim diye dua ettim. oysa o aydan önce hep Allahım nolur adet görmeyeyim, hamile olayı diye dua ederdim. eğer adet görseydim de gerçekten üzülmeyecektim. zaten tüm belirtilerim de vardı. hatta hafif bir pembelik bile geldi ama sonrası olmadı. 2 gün gecikmeden sonra test aldım. silik bir 2. çizgi vardı. hcg de 78,5 çıktı. hamileydim.
diyeceğim o ki oluruna bıraktığınızda gerçekten oluyor. ki bunu zaten siz de biliyorsunuz. sadece motivasyon meselesi. ve bol dua...

tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin inş..
kafaya takmadığın ay hamile kalıryorsun gerçektende öyle..dr larda öyle diolar..bende zamanında çok ağlama krizlerine girdim..bebek giysisi örüyorum..kanda gebelik testini hatanede yaptırıp eve geldiğimde sıfır çıktığında bebek kıyafetlerini ağlama krizi eşliğinde yerden yere vuruyodum..artık içim rahat..senin gibi ferah tutuyorum içimi...olursa zaten olur,olmazsa da zaten olmaz..herşey Allah tan diye düşünüyorum..oluruna bıraktım..sadece bol bol dua ediyorum Allah a hayırlısıyla bu ay olsun diye..üzülmeden dua ediyorum sadece..

Ben de sürekli şunu demeye başladım artık : "Hayırlı olan zamanda hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik olsun".. Ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun,. Şimdi hayırlı değilse olmasın zaten.. Dilim demesine diyor da, bir de beynime laf anlatabilsem.. Ama inşallah başarıcam onu da... ümitliyim..

teşekkür ederim. 22 gün önce bebeğim dünyaya geldi. Allah çaresiz dert vermesin. tek mesele oluruna bırakmak olsun. gün geliyor yılıp gerçekten pes ediyorsun ve oluruna bırakmış oluyorsun. ve sonra gebelik testinde 2. çizgi ile bebeğin sana merhaba diyor. benim bebeğim 15 ay sonra oldu. çok bunalmıştım. eşimi de bunaltmıştım. ama o ay en başından farklıydı. yumurta takibinde doktor çatlatma iğnesi verdi onu bile yaptırmadım, olacaksa kendiliğinden olsun ben müdahele etmiyeyim diye. nasipmiş işte.
inşallah sizin de nasibinizde vardır ve evlat sahibi olursunuz, inşallah...

teşekkür ederim. 22 gün önce bebeğim dünyaya geldi. Allah çaresiz dert vermesin. tek mesele oluruna bırakmak olsun. gün geliyor yılıp gerçekten pes ediyorsun ve oluruna bırakmış oluyorsun. ve sonra gebelik testinde 2. çizgi ile bebeğin sana merhaba diyor. benim bebeğim 15 ay sonra oldu. çok bunalmıştım. eşimi de bunaltmıştım. ama o ay en başından farklıydı. yumurta takibinde doktor çatlatma iğnesi verdi onu bile yaptırmadım, olacaksa kendiliğinden olsun ben müdahele etmiyeyim diye. nasipmiş işte.
inşallah sizin de nasibinizde vardır ve evlat sahibi olursunuz, inşallah...

amin...tşk ler..

evet malesef öyle..dr bana stres yaptığın ve düşündüğün sürece çocuğun olmaz ne zaman stresi bırakırsın o ay hamile olduğunu öğrenirsin dedi..gerçekten de öyle..çünkü stres hormon dengesini bozuyo ve salgılanması gereken hormonlar az yada çok oldukça gğn içinde düzensizleştikçe hamile kalamıyosun..
o yüzden ben dediğim gibi örgü örüyorum..gündüzleri iş yapmakla geçiyo zaten zamanım..akşam da kafam boş kalmaya başladığında bebek işini düşünme zamanım geldiğinde :) örgü örüyorum..valla seri üretime geçecem yakında bu hırsla..:60:

bende ilk örgü örmeyle basladim zaten yeterki kafam dagilsin diye ama sonra biraktim örgü örmeyi, dedigin gibi ev isi yapiyorum biraz alisveris bazen yürüyüs evdede kedimle oyalanmak derken unutuyorum az da olsa bebegi insallah ise yarar. Rabbim tüm isteyenlere versin insallah.

bende ilk örgü örmeyle basladim zaten yeterki kafam dagilsin diye ama sonra biraktim örgü örmeyi, dedigin gibi ev isi yapiyorum biraz alisveris bazen yürüyüs evdede kedimle oyalanmak derken unutuyorum az da olsa bebegi insallah ise yarar. Rabbim tüm isteyenlere versin insallah.

inşallah..aminnnnnnnnnnnnnnnn ditoum bu mübarek cuma saati..Allah hepimize versin tez zamanda inş..

evet rahat olmamız lazım..ben evde elişine başladım..örgüye verdim kendimi :)) size de tavsiye ederim..örgü nasıl olcak diye uğraşırken derdimi unutuyorum..kendinize kafanızı dağıtıcak yollar bulun..örgü olur,boncuk dizme vb olur,ahşap boyama vb olur..insan boş otururken kuruyo kafasında bi dünya şey dönüyo..böyle uğraşı olursa unutuyosun..kafan dağılıyo..

katılıyorum bende denedim denedim olmadı spora verdim kendimi hamile kaldım fakat pıhtılaşmadan ötürür kaybettim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Back
X