Bütün kan değerlerim normal ama neden hep halsizim, yorgunum?

Canandemir344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
114
-54
98
32
Bir sürü değerlere kanda baktı doktor hepsi normal ama ben hep yorgunum, halsizim, sabah kalkıyorum sanki hiç uyumamışım gene yorgunum. Bana psikolojik, mutsuzluk kaynaklı geliyor ama öyleyse de ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumu yaşayan veya fikri olan var mı acaba ne yapılabilir diye?

Fiziksel bir belirtisi yoksa doğal olarak psikolojiktir. Uyku düzeniniz nasıl? Uykunuz çok bölünüyorsa ya da az uyuyorsanız bu da bir etken olabilir. Bir psikolog ya da psikiyatri ile görüşebilirsiniz belki.

Fiziksel bir belirtisi yoksa doğal olarak psikolojiktir. Uyku düzeniniz nasıl? Uykunuz çok bölünüyorsa ya da az uyuyorsanız bu da bir etken olabilir. Bir psikolog ya da psikiyatri ile görüşebilirsiniz belki.
Her gece 1 kez uyanıyorum çok susuyorum. Pek iyi uyuyabildiğimi de söyleyemem malesef. Antidepresan yazıyor hemen doktorlar sonra yolluyorlar o ilaçlar da sağlığıma çok zarar veriyor yani getirisi götürüsünü geçiyor çözemedim ya. Papatya çayı için papatya alayım ben aktardan belki iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…