canım topiğin hayırlı olsun takipçisiyim
çok sağol tatlım.. :) katılımlarını beklerimm.. :):)
tamam canım resim çekinirsem ekleyeceğim mutlaka
Bende güzel kıyafetler alıyim bi çekinip atıcam kanki
ilk resmleri ben koyiyimm.. :) Eki Görüntüle 448231 Eki Görüntüle 448232 Eki Görüntüle 448233 Eki Görüntüle 448234
ilk resmleri ben koyiyimm.. :) Eki Görüntüle 448231 Eki Görüntüle 448232 Eki Görüntüle 448233 Eki Görüntüle 448234
kardes bi sey sorucam bu giyindiyiniz nedir ? Tesetturmu ? Hicapmi ? Boyle giyinmeye ruhsat size Allah Resulumu verdi yoksa devrin modacilarmi ??? hangi kitabda okudunuz hicabin boyle ola bilceyini ?
kardes bi sey sorucam bu giyindiyiniz nedir ? Tesetturmu ? Hicapmi ? Boyle giyinmeye ruhsat size Allah Resulumu verdi yoksa devrin modacilarmi ??? hangi kitabda okudunuz hicabin boyle ola bilceyini ?
ÖRTÜLÜ ÇIPLAKLAR - YouTube
ALLAH RASÜLÜN İKAZLARI.(ÖZELLIKLE HANIMLAR MUTLAKA IZEYIN) - YouTube
buyrun.. bu sizin araştırdığınz videonun yanlarındaki benzer videolar.. hadislerle desteklenmiş.. müslüman kadınlar illada etek giymeli die bi şeyin gerçtiğini göremedm ben.. :S ama sağolun yinede ikazınız için..
Eleştiri yaparken daha tatlı dille ve hoşgörü ile yapınız.
Çok hoş görünüyorsun canım..Bende sizden böylelikle fikir edinmiş olurum..Topiğin hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?