- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
Mrb ben normalde eşiyle çok iyi anlaşan biriyim.eşim melek gibidir.3 aylık bir bebeğimiz var ve biz gerçekten çok iyi bir çifttik bebekten önce. Bebek olduktan sonra en küçük şeyler kocaman oluyo ve eşim köpürüp etraftaki eşyaları kırıyor. Dün o kadar rezil oldukki sebepte o kadar basitki benim bebeği kıskanmam (maalesef)ve benden izinsiz ve habersiz bebeği babaannesine götürmesi. Ben onların sevme şekillerini sevmiyorum. Çocuğumu zamanında dudaktan öpüyorlardı uyardık yapmıyor fakat yanağından çok öpüyor bu bile beni rahatsız ediyor. bEn yokken fırsatı değerlendirdiğini düşünüyorum. Ayrıca anneannesi de vardı ve ben ondan çok korkuyorum 90yaşında beni gördüğünde bir sarılır bana bi öper ama sert sert. Bebeğimi görünce ne yapmıştır ALLAh bilir. Ve hastaneden de yeni çıktı sayılır.Ben bebeğimi ondan kormak istiyordum.Yüzünden öptürmek istemiyorum ama eşim sağolsun gitmiş bebeğimi yalatmış. Aslında çok büyük bir sebep değil ama eşimin bana yaşattıkları çok büyük.Şuan apartmandaki herkese rezil olduk.Eşim kapıyı kırdı
ve herkes duydu.Apartmandakilerin yüzüne bile bakamam artık çok üzgünüm.Eşimle barıştık ama apartmana rezil olduk
Bebek bence kesinlikle yuvayapan değil yuva bozan.Nerde eşimle o eski günlerimiz

Bebek bence kesinlikle yuvayapan değil yuva bozan.Nerde eşimle o eski günlerimiz

Son düzenleme: