Bütün Nisan Anneleri Bilgilerinize İhtiyacım Var

FOKURFOKUR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
458
1
118
Diğer
Arkadaşlar bebegim 1 aylık aşırı gaz sorunumuz var birinci bebegimde olmamıştı sizden iki bilği istiyorum
1-en memnun kaldıgınız gaz ilacı
2-burun açmak için en etkili ne kullandınız.serumlar işe yaramıyor şu tüptekiler
yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden hepinizden allah razı olsun

cnm gaz için hep metsil verdi doktor,gerçi çok işe yaramadı ama..masaj çok işe yarıyor..birde ayakalrını dizlerinden büküp hafif yukarı itersen kolay gaz çıkarıyor..sırtını sıvazlarkende önce sadece üstten gaz çıkarması için sürekli sırttan yukarı doğru elinle sıvazla,geğirince bitir..sonrada belinden poposuan doğru sıvazla,bu da bağırsak hareketleri için gaz çıkarınca yada kaka yapınca rahalıyor zaten..bunu dr söyledi ve çok işimize yaramıştı..

burun açmak için evet genelde hep o serumlardan veriyorlar ama çok işe yaramıyor..şimdi yeni gördüm burun açma cihazları çıkmış..kendin boru gibi bişey var ondan çekiyorsun ve çocugun burnundaki pislik bi bölüme birikiyor..yanlış anlama ağzına temas eden bişey yok..ama ismini bilmiyorum nette araştırırsan bulursun sanırım..Allah şifa versin..

gaz için son çare babuline bitkisel şurup kullandık o çok ii geldi bize...

burun açmak için toni..r burun açıcı tüplü olanlardan ve şişede cold mi satılıyo çam esansı bebeğin yakasına 1-2 damla damlatıyosun burun açıyo ve ya buhar makinen varsa ona damlat çalıştır koku yayılıyo bütün odaya süper burun açıyor

muskat cevizinin içini yonttuk bıçak ucuyla sütümü kaşığa sağıp biraz muskat koyup verdik bide nurse harvey çok iyi geldi sizin kontrolünüzde yüz üstü yatsın ve sıcak su torbası karnına ve ayaklarına geçmiş olsun 4 aylık bitiyor hepsi

Bende gaz için damla kullandım ismide zinco ve buda tamamen bitkisel bir damla...
Burun açmak için ise eczanelerde deniz suyu diye satılan bir fısfıs var onu kullandım...

canım bizde cok cektik gaz sıkıntısını zinco kullandık hiç işe yaramadı sonra sabsimplex isimli ithal bi damla önerdi doktorumuz cok ama cok iyi geldi hemen rahatlattı bi süre kullandık sonra gerek bile kalmadı damlanın cogu duruyo hala şişesinde kesinlikle tavsiye ederim ama orjinalini al sahteside cokmus orjinalinin fiyatı 26 tl ye almıstım ben

bende ılk bebegıme böle yapmıstım badem yagıyla da vermıstım ama kızıma sımdı 8 aylık dogar dogmaz nar suyu verdım gaz problemı olmadı hıc

gaz için zinco ve elma yağı burun için tonimer okyanus suyu sprey olan önce sıkıyoruz burnuna daha sonra burun aspiratörüyle çekiyorum ve buhar makinemiz 24 saat çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…