bütün samimiyetimle önerilerinizi bekliyorum lütfen...

peachblush

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
217
3
118
Antalya
merhabalar hayırlı kandiller herkese.. uzun zamandır girmiyordum kk ya kısmet böyle bir konuyaymış saçma belki ama bu konu benim için çok hassas ya her seferinde aynı şey oluyor çünkü. bana güzel güzel tavsiye vereceğinize eminim ve bende bunlara uymaya çalışacağım inşallah...üniv.deyim ben.okulda yeni hoşlanmaya başladığım bir çocuk var en baştan beri o bakıyor bana ve dikkatimide öyle çekti zaten ama öyle vıcık vıcık bir durum değil çok sık karşılaşmıyoruz zaten ortak derslerimiz var orda görüyorum az ve öz bakıyor diyeyim yani efendi bir tipe benziyor bazen selamlaşıyoruz bi kaç kez gülümsedik birbirimize ama bu kadar bir türlü tam muhabbete girmiyoruz ben soğuk davranmıyorum çocuğa kendime bakıyorum farketsin diye bi atağa geçsin diye kendi çapımda uğraşıyorum ama beceremiyorum bu işleri galiba çok anlamam böyle işlerden beceriksizim biraz..yada bi şey olmayınca olmuyor..bu sefer şansım dönsün istedim ama yine olmadı dedim ya hep böyle oldu ve çok canım yandı bi tanesi hoşlandığını söylemişti ama icraat yok:D ki bu durum çok ayrı uzun bir hikayedir ve bei çok yaralamıştır.. buda öyle oluyor ve beni o kadar üzdü ki içimi sökme isteği geliyor şu an. bugün çalışma salonunda o da vardı en son yalnız kaldık çok panikledim dedim şimdi söyleyeceği varsa söyler yoksada sen bu işi unut..hiç bi şey demedi:( öküz gibi bakmayı biliyor ama ben bakmıyorum fazla inanın hani hafif bi kız olduğumu düşünmemiştir ki hiç değilim..ama yine bakışıp durduk bi tuhaf tuhaf baktı bakmadı değil yada bana öyle geliyor...böyle durumlar yaşayanlarınız varsa bi yardım edin ne olur umut etmekten vazgeçeyim diyorum ben ama biraz uğraşsam ne yapsam da belki iyice dikkatini çekerim bilmiyorum yani olma ihtimali var mı ne yapayım bu tip bi durumda çocuğu kendine aşık eden var mı??? ya diyorum k, kendime kızım senin kimseden hoşlanmaya falan hakkın yok vazgeç bu işlerden :((.:(

ya yardım edecek olan yok mu lütfen sıkıntıda olan bir kardeşinize yardım edin çok rica ediyorum fazla da vaktim yok internette kalamıycam

Eğer yine öyle ikinizin kaldığı bir ortam oluşursa siz konuşmayı deneyebilirsiniz bence :) notlarla ilgili bir şey sorup tamamen arkadaşça bir tavır sergileyin.. Sonuçta selamlaşıyormuşsunuz bunda çekinecek bir şey yok.. Ayrıca neden kimseden hoşlanmaya hakkınız yokmuş ki? İnsanlar hata yapabilir, önemli olan hatalardan duyulan pişmanlık ve bir daha tekrarlamamaya çalışmak...

Aslında sürekli bakıp duruyorsa, yani hoşlanıyorsa adım atar bi erkek. Tabi istisnalar da var. Sosyal paylaşım sitesinden ekleyebilirsin eğer yüzyüze konuşamam diyorsan. Sadece bunu yapman yeterli bence, o eğer iletişim kurmak istiyorsa zaten devamını getirecektir.

Bence hiç Oralı olma ve beklenti içinde de olma yoksa hayal kırıklığına uğrarsın.ve katiyen bakma ona taraf.tamammı.sosyal paylaşımdan falan da ekleme.sakınn.bi baktım kız ne yapacagını şaşırdı der,acaba yüz versem neler yapar.Agırdan al.ve şu andan itibaren onu düşünmeyi bırak.erkekler peşimizden koşmaya layık.kapında ağlasa bil ki sana aşık.ucuz olma sakın.saygılaar

Beklentini çok yüksek tutma olmaz ise daha çok üzülürsün. Sen konuşmak için canatar şekilde durma ortak derslerinden felan laf aç belki onun cesaretsizliği var kırarsın bu şekilde rahat olursa rahat konuşur.

Ha bir de şu ihtimal var seni ağır başlı efendi görmüş ise ve ciddi ilişki değilde hayatını yaşama düşüncesi var ise bana uymaz diyebilir kendi kendine.

Çok fazla bağlanma şimdiden.

Son düzenleme:
inan bazıları baktıklarıyla kalabiliyorlar...çok kaptırma kendini.Hem senin hoşlandığını anladıysa ki anlamıştır,bakıyosun işte.gıcıkmış.ya parası yoksa,ek veya başka sorunları.yada başka bir görüştüğü kız olmaz deme.bir süre ilgisiz kal.bakım noluyo.olmadı kitap alışverişi,fazladan bir biletle bir davaket yap.bir şey sor ünv,konserleri felan.ben eşimi fazladan bir biletle tavladım.ama o gün bir konuya girmedim.bir hafta mesajlaştık havadansudan,sonrdan hooop yerebatan sarnıcına getirdi.bakk sean n.erkek arkadaşın varmı dedi.yok dedim.tamam o zaman dedi.başarılar canım.bu arada evlendim onla çok oldu üfff sıkıldım bile.:27:

bence bu kadar ümitlenme erkekler bazen öyle yapabiliyor başkasına çok aşıksa bile halabazı kızlarla kesişmekten zevk alıyorlar. bu kadarcık şeyden hemen ümitlenme yani bekleyiş içinde olma olacağı varsa olur zaten.

Eğer yine öyle ikinizin kaldığı bir ortam oluşursa siz konuşmayı deneyebilirsiniz bence :) notlarla ilgili bir şey sorup tamamen arkadaşça bir tavır sergileyin.. Sonuçta selamlaşıyormuşsunuz bunda çekinecek bir şey yok.. Ayrıca neden kimseden hoşlanmaya hakkınız yokmuş ki? İnsanlar hata yapabilir, önemli olan hatalardan duyulan pişmanlık ve bir daha tekrarlamamaya çalışmak...

yok ben konuşmam ya hele ne olduğundan hiç emin değilim gerek yok zaten kpss çalışıyorum o da çalışıyor çok da düşünmeye vakit yok bunları bu durum yaşadığım kötü bi şeyi hatırlatıyo işte çok bekledim birini öyle ama olmadı yarım yamalak kaldı her şey daha çok tek taraflıydı ondan sonra çok temkinliyim zaten normalde çok uzak duruyorum hatta bazı arkadaşlarım dışardan çok sert görünüyosun diyorlar..hakkım yok derkende kendime kızıyorum aslında biri çıkıyo işte kendime şans vermek istiyorum hani iyi çocuğa benziyo bakıyo ediyo falan diye denk gelirse gülümsüyorum ama bugün anladım ki bunu da yapmamam gerek birinin aşkından iyice emin olmadan yani..üzülüyorum hemde çok:(

Aslında sürekli bakıp duruyorsa, yani hoşlanıyorsa adım atar bi erkek. Tabi istisnalar da var. Sosyal paylaşım sitesinden ekleyebilirsin eğer yüzyüze konuşamam diyorsan. Sadece bunu yapman yeterli bence, o eğer iletişim kurmak istiyorsa zaten devamını getirecektir.

konuşacak olan bugün konuşurdu aslında yani fırsat kolluyo olsaydı yada yeni yeni iyice düşünmeye başladı ne olduğunu kendi de bilmiyo..

Bence hiç Oralı olma ve beklenti içinde de olma yoksa hayal kırıklığına uğrarsın.ve katiyen bakma ona taraf.tamammı.sosyal paylaşımdan falan da ekleme.sakınn.bi baktım kız ne yapacagını şaşırdı der,acaba yüz versem neler yapar.Agırdan al.ve şu andan itibaren onu düşünmeyi bırak.erkekler peşimizden koşmaya layık.kapında ağlasa bil ki sana aşık.ucuz olma sakın.saygılaar

öyle yapcam ya bakmıycam ama trip atarak değil normal olucam.. yok öyle ekleme falan yapmam istiyosa gelir sadece bi an çok kötü oldum umutlanıyorum azcık o da gidiyo rabbime hayırlısını nasip et diye dua ediyorum hep belkide hayırlısı bu ama insan bi kısır döngü içine girdiğini düşünüyor..bugünden sonra nasıl davranmam gerektiğini bilemedim işte fazla sert olmak istemiyorum ama takmamak en iyisi olacak sanırım..

inan bazıları baktıklarıyla kalabiliyorlar...çok kaptırma kendini.Hem senin hoşlandığını anladıysa ki anlamıştır,bakıyosun işte.gıcıkmış.ya parası yoksa,ek veya başka sorunları.yada başka bir görüştüğü kız olmaz deme.bir süre ilgisiz kal.bakım noluyo.olmadı kitap alışverişi,fazladan bir biletle bir davaket yap.bir şey sor ünv,konserleri felan.ben eşimi fazladan bir biletle tavladım.ama o gün bir konuya girmedim.bir hafta mesajlaştık havadansudan,sonrdan hooop yerebatan sarnıcına getirdi.bakk sean n.erkek arkadaşın varmı dedi.yok dedim.tamam o zaman dedi.başarılar canım.bu arada evlendim onla çok oldu üfff sıkıldım bile.:27:

zaten dilim yandı benim ama insan bi umut bu sefer öyle olmaz belki diyo işte engeleyemiyosun umut etmeyi..bilmiyorum ki ya sevgilisi de belki vardır o kadar telefonla falan ilgilenmiyo ama belli olmaz..yok benden taraf bi şey anlamamıştır çünkü genelde herkese aynıyım biraz soğuk nevale:)durduk yerde laf falan da açmıyorum bakmıyorum da çok yani o bakınca çoğu zaman görmezden geliyorum başka bi şeyle ilgileniyorum bazende işte kaçamıyosun denk geliyosun illa ki ama inanın kendim gibi olduğum gibiyim bi şey dediyse gülümseyerek cevap veriyorum öyle cilve yaparak falan değil..ama insanlarla böyledir iletişimim biraz soğuk dururum ilk başta ama muhabbet ediyosam sıcak kanlıyımdır ilgilenerek konuşurum.. sende iyi yapmışsın allah daim etsin mutluluğunuzu:) nasipten öte köy yok heralde napalım..

Beklentini çok yüksek tutma olmaz ise daha çok üzülürsün. Sen konuşmak için canatar şekilde durma ortak derslerinden felan laf aç belki onun cesaretsizliği var kırarsın bu şekilde rahat olursa rahat konuşur.

Ha bir de şu ihtimal var seni ağır başlı efendi görmüş ise ve ciddi ilişki değilde hayatını yaşama düşüncesi var ise bana uymaz diyebilir kendi kendine.

Çok fazla bağlanma şimdiden.

bağlanma gibi değil aslında benimki şansıma isyeeaaann:):) iletişimsiz değiliz yeri gelirse konuşuyorz çok kibar bi çocuk bide bana karşı da başkalarına karşı da..bilmiyom da bende ki bu şans diyor ki işine nasıl gelirse baktı beğeniyor arada bakayım keseyim diyor heralde off...

bence bu kadar ümitlenme erkekler bazen öyle yapabiliyor başkasına çok aşıksa bile halabazı kızlarla kesişmekten zevk alıyorlar. bu kadarcık şeyden hemen ümitlenme yani bekleyiş içinde olma olacağı varsa olur zaten.

doğru diyorsunuz hepiniz ben doldum heralde bide o yüzden bu kadar abarttım..

biraz dengesiz de davranıyo sanki bazen çok güzel efendi bakıyo bazende gerçekten sırf ayartmak için baktığını düşünüyorum boy yok ama tip var gerçi allaha şükür bendede var ..ama böyle egosu yüksek kendinden emin, karşısındaki kızı hiç düşünmez ya erkekler aynı o havayı veriyor ve bende bu zamanlarda çok sinirleniyorum ve sanki özellikle o zamanlarda daha çok istiyorum bu bakışlarını yutarsın inşallah diye..çok takmıyıcam artık gerek yok beni bu şekilde üzmeyede kimsenin hakkı yok olmayınca olmuyor deyip kabullenmem lazım allah hayırlı kısmet nasip etsin bana ve herkese..

Canım ben bu tip durumlarda '' Çakmağınız var mı ? '' yı öneririm :):)

Ne yap et ama ilk adımı atma :) .. Kolay gelsin:)

sigara içmiyorum ya tüh:D yok bi adım attığım falan da bu işin olmayacağını birilerinin de bana söylemesini istedim daha kolay kabullenirim daha başındayım yeni yeni her şey bugünden sonra nasıl davranayım emin olamıyorum işte şimdi hiç bakmamaya başlasam olmaz eskisi gibi de olmayayım sanki dimi normal olayım ama bu normalliği nasıl tutturcam bakalım bu konuda fikri istiyotum işte...

çok çok teşekkür ederim hepinize ben girmiyorum fazla nete ama konu açtım bu ara erken erken girerim yazarım cevap muhakkak sıcağı sıcağına olmazsa bazıları kusura bakmayın..

Onun arkadaş grubundan tanıdığın yok mu sizi tanıştırsalar ..:44:

kızlarla takılmıyo pek hem araya da bi kız arkadaşımı koymam heralde ya yani çok yakınlarımın zaten gidip konuşma gibi durumu olmaz öyle ortak tanıdığım birine de hiç bahsetmek istemiyorum..benim bundan sonra nasıl davranmam gerektiği konsunda daha çok yardıma ihtiyacım var...

Back
X