- Konu Sahibi peachblush
merhabalar hayırlı kandiller herkese.. uzun zamandır girmiyordum kk ya kısmet böyle bir konuyaymış saçma belki ama bu konu benim için çok hassas ya her seferinde aynı şey oluyor çünkü. bana güzel güzel tavsiye vereceğinize eminim ve bende bunlara uymaya çalışacağım inşallah...üniv.deyim ben.okulda yeni hoşlanmaya başladığım bir çocuk var en baştan beri o bakıyor bana ve dikkatimide öyle çekti zaten ama öyle vıcık vıcık bir durum değil çok sık karşılaşmıyoruz zaten ortak derslerimiz var orda görüyorum az ve öz bakıyor diyeyim yani efendi bir tipe benziyor bazen selamlaşıyoruz bi kaç kez gülümsedik birbirimize ama bu kadar bir türlü tam muhabbete girmiyoruz ben soğuk davranmıyorum çocuğa kendime bakıyorum farketsin diye bi atağa geçsin diye kendi çapımda uğraşıyorum ama beceremiyorum bu işleri galiba çok anlamam böyle işlerden beceriksizim biraz..yada bi şey olmayınca olmuyor..bu sefer şansım dönsün istedim ama yine olmadı dedim ya hep böyle oldu ve çok canım yandı bi tanesi hoşlandığını söylemişti ama icraat yok
ki bu durum çok ayrı uzun bir hikayedir ve bei çok yaralamıştır.. buda öyle oluyor ve beni o kadar üzdü ki içimi sökme isteği geliyor şu an. bugün çalışma salonunda o da vardı en son yalnız kaldık çok panikledim dedim şimdi söyleyeceği varsa söyler yoksada sen bu işi unut..hiç bi şey demedi
öküz gibi bakmayı biliyor ama ben bakmıyorum fazla inanın hani hafif bi kız olduğumu düşünmemiştir ki hiç değilim..ama yine bakışıp durduk bi tuhaf tuhaf baktı bakmadı değil yada bana öyle geliyor...böyle durumlar yaşayanlarınız varsa bi yardım edin ne olur umut etmekten vazgeçeyim diyorum ben ama biraz uğraşsam ne yapsam da belki iyice dikkatini çekerim bilmiyorum yani olma ihtimali var mı ne yapayım bu tip bi durumda çocuğu kendine aşık eden var mı??? ya diyorum k, kendime kızım senin kimseden hoşlanmaya falan hakkın yok vazgeç bu işlerden
(.