bütün samimiyetimle önerilerinizi bekliyorum lütfen...

takacım bütlerdeyiz not falan isteyemem artık. bilmiyorum ya kafam allak bullak eşekten düşmüş karpuza çevirdi beni bir günde :)şimdiye kadar hep ilgisi üstümdeydi ya şimdi koydu yani böyle yapması ve iki gün öncesindeki bakışlar çok güzeldi 2 günde benle ilgili bi şeyler değişmemiştir heralde ya aramızdaki şeyin ikimizde farkındayız bu artık çok belli trip atıyo resmen bana acaba ben gülümsedim demiştim ya ondan sonra gördüğümde hem utandım biraz hem ondan bi selam bi gülümseme bekledim ama yok sadece gözlerimin içine bakıyo öyle bende o kadar uzun tutamıyorum bakışlarımı geçiyorum acaba taktik uyguladığımı falan mı düşündü bi güldü bi geri çekti diye ama inanın o an öyle gelişiyo bilerek yapmıyorum ki beceremem zaten. o günden sonra iyice bakışları derinleşti yaklaşmaya başladı ama baktı ben bi daha gülmedim bende aynı şeyi yapayım diye düşündü heralde. hiç bakmayacak ve benim ne yapacağımı görecek gerçi o bakmadı ya bende gözümü ondan alamadım çok şaşırdım çünkü bu planlı bi şeyse kesin anlamşıtır baktığımı gözgöze gelmedik ama eminim yandan yandan farketmiştir:) bu işler neden hep böyle oluyor:)

ya diyorum ki aramızdaki bu şeyi tatlı bi nazlanmaya mı çevirsem( ya da zaten öyle mi) ben gülsem bi daha ki görüşümde. yada normal olsam baksın diye üstüne düşmesem mi..of ya ne düşünüyo sizce bu yaptığı taktik dir dimi ya nasıl davranayım ben şimdi ben bi atarsam şımarmasın bi ilgimi çektim hemen geldi diye. yada çok gurur yapmasam mı ama konuşmak istese şimdiye kadar niye konuşmadı korkuyorum kızlar adımımın karşılıksız kalmasından of:( ama tekrar baksın ya nasıl alıştırmış:))

çok sağlam analizli bi yoruma ihtiyacım var kızlar erkek arkadaşlarınızada sorun allah aşkına erkekler daha iyi anlar böyle şeyleri ne olur yardım edin biraz netleşsin düşüncelerim:((

Son düzenleme:
şimdi biraz bi gelişme var gibi ya ya da bana öyle geliyo neyse hep beraber yorumlayalım bakalım.. o günden sonra bugün karşılaştık ve inanın bugünkü bakışlar daha deliciydi diyim yani öncekilerden çok daha güzel baktı daha böyle gözümün içine bi an bi sevindim bende ama coolluğumdan taviz vermedim:D aslında bakınca gülümsemek istiyorum ama o hiç öyle yapmıyo ve bende sürekli gülen taraf olmak istemiyorum yanlış anlayacak diye..birde şundan bahsedeyim bu durumların üstüne bi kız arkadaşım dün bana durduk yerde öyle sevgililerden falan muhabbet açılınca dedi ki ki hisleri çok kuvvetlidir çok da dikkatli bi kızdır. bi düşününce sana bakıp hoşlanmayacak bi erkek olamaz ve eminim ki bir çok kişi bakıyodur ama sana gelmeye korkarlar çünkü dışardan bakıncanbiraz sertsin sanki hiç o işlerle alakası olmaz biri gelse hemen reddecek gibi bi duruşun var diye ben seni tanımadan önce soğuk olduğunu düşünüyodum tabi tanıyınca bambaşkasın dedi:) ama hani varsa birileri çevrende bu durumu biraz değiştir dedi inanın bu zamana kadar bi kaç kişi söyledi böyle ama bunun zamanlaması garip oldu...yani erkeklere evet biraz mesafeliyim yanlış anlyolar çok iyi davranınca ama ona karşı hiç öyle olmadım gibi geliyo..bide başka bi arkadaş sevgilimin olmamasına şaşırdı ben vardır diye düşünüyodum dedi.yani şu durumda sevgilim olduğunu falan düşünüyor olabilir yada kabul etmez diye konuşmaya korkuyor olabilir yada sadece bakıyor başka bir anlamı yok ben böyle düşünüyorum sizin yorumlarınız ne olur peki?

Sizde benim gibisiniz...
Erkeklerin çoğu böyle hatta yakın konuşsalarda açılmıyorlar...
Arkadaş çevremde var.....

okudum konunu bencede rezil oldum falan diye düşünme ve kesinlikle yine konuşmaya başlar o sen rahat ol numaran varmış onda yani zaten..ya bizim ortak arkadaş falan yok durum bi tuhaf birden hiç bakmadı bana taraf ama belli bilerek yapıyo arkadaşlarım da öyle düşünüyo senin tepkini ölçecek diye ama bilmiyorum of:(

Canım zaten bizim durum hafif hafif netleşiyor gibi ona bıraktım bekliyorum :) Ama senin onda ne numaran var, ne facebookta eklisiniz anladığım kadarıyla. Ee nasıl adım atacak bu çocuk? Bizim onunla ortak arkadaş hiç yoktu ama ekledi yani, demek istediğim şu bu çocuğun iyi kötü bir adım atması gerek aranızdaki ilişkiyi geliştirmek için. Ne bileyim ben, acaba senden mi bekliyor bir şeyler anlamadım ki. Facebookta varsan eğer buna rağmen neden eklememiş ki bu çocuk seni :S

Sizde benim gibisiniz...
Erkeklerin çoğu böyle hatta yakın konuşsalarda açılmıyorlar...
Arkadaş çevremde var.....

yani açılmıyo işte zaten..benden beklemesi çok saçma! açılan arkadaşlarımıda gördüm ne oluyo sonra. hemen bi havalara girmeler..ya gerçekten hoşlanan erkek niye açılmasın istiyosan sevgilin olmamı gelip direk söylesene(bu yüzden de kendimi kasıyorum güvenemiyorum.. facebooktada ortak arkadaş yok ve aramaya kapalıyım sadece arkadaşlarımın arkadaşları ekleyebiliyor..

Canım zaten bizim durum hafif hafif netleşiyor gibi ona bıraktım bekliyorum :) Ama senin onda ne numaran var, ne facebookta eklisiniz anladığım kadarıyla. Ee nasıl adım atacak bu çocuk? Bizim onunla ortak arkadaş hiç yoktu ama ekledi yani, demek istediğim şu bu çocuğun iyi kötü bir adım atması gerek aranızdaki ilişkiyi geliştirmek için. Ne bileyim ben, acaba senden mi bekliyor bir şeyler anlamadım ki. Facebookta varsan eğer buna rağmen neden eklememiş ki bu çocuk seni :S

gelip söylemesi en güzeli değil mi ya:( ben öyle erkekleri hep takdir ederim o yüzden öyle düşünüyorum heralde net olmalı insan ya..ortak arkadaş olmadan ekleyemez beni facebookta ama girişimi geçtim bide bakmadı ya o gün birden bire yani..

ya kızlar ne olur bi erkek tanıdığınıza danışın ne yapmaya çalışıyo kafayı yiycem düşünmekten gerçekten öyle zor bi durum ki:(

ya kızlar ne olur bi erkek tanıdığınıza danışın ne yapmaya çalışıyo kafayı yiycem düşünmekten gerçekten öyle zor bi durum ki:(

İnan çoğu erkek öyle reddedilme korkuları var net değiller en son biri beni delirtti ben aramıyorum çok isterse arar diyorum amaq gurur yapmış olabilir de...

yani açılmıyo işte zaten..benden beklemesi çok saçma! açılan arkadaşlarımıda gördüm ne oluyo sonra. hemen bi havalara girmeler..ya gerçekten hoşlanan erkek niye açılmasın istiyosan sevgilin olmamı gelip direk söylesene(bu yüzden de kendimi kasıyorum güvenemiyorum.. facebooktada ortak arkadaş yok ve aramaya kapalıyım sadece arkadaşlarımın arkadaşları ekleyebiliyor..

Canım bizim tarafımızdan bakınca gelip söylemesi tabii ki en güzeli en mantıklısı ama bir de onlar açısından düşün; reddedilebilir, terslenebilir risk alması lazım. Bu riski alamayabilir. Hem ben de ilk adımı kızların atmasından yana değilim ama adım değil de küçük bir hareket olabilir bilmiyorum. Bazı erkekler bu tür şeyleri ince uzun düşünüyor, cesaret edemiyor veya bekliyor falan filan. Facebookta bence bir süreliğine aramaya aç belki ordan bakmış ekleyememiştir. Sen gidip konuşma ama sana ulaşabileceği bir ortam yarat. Buna rağmen ulaşmazsa da üstünü çizip yoluna bakarsın. Sonuç olarak erkek olan o, bence hoşlandığını söylemesi gereken o. Ah bu erkekler, hiç aklımızda yokken dikkatimizi çekip aklımıza giriyorlar, sonra da ne bir adım ne bir şey:47:

gelip söylemesi en güzeli değil mi ya:( ben öyle erkekleri hep takdir ederim o yüzden öyle düşünüyorum heralde net olmalı insan ya..ortak arkadaş olmadan ekleyemez beni facebookta ama girişimi geçtim bide bakmadı ya o gün birden bire yani..

Canım bi de net olacak ama o da belki seni tanımak istiyor, ya da emin olmaya çalışıyor? Ay hiç bilemiyorum anlamıyorum bu erkekleri :50:

canım bizim tarafımızdan bakınca gelip söylemesi tabii ki en güzeli en mantıklısı ama bir de onlar açısından düşün; reddedilebilir, terslenebilir risk alması lazım. Bu riski alamayabilir. Hem ben de ilk adımı kızların atmasından yana değilim ama adım değil de küçük bir hareket olabilir bilmiyorum. Bazı erkekler bu tür şeyleri ince uzun düşünüyor, cesaret edemiyor veya bekliyor falan filan. Facebookta bence bir süreliğine aramaya aç belki ordan bakmış ekleyememiştir. Sen gidip konuşma ama sana ulaşabileceği bir ortam yarat. Buna rağmen ulaşmazsa da üstünü çizip yoluna bakarsın. Sonuç olarak erkek olan o, bence hoşlandığını söylemesi gereken o. Ah bu erkekler, hiç aklımızda yokken dikkatimizi çekip aklımıza giriyorlar, sonra da ne bir adım ne bir şey:47:

aynen öyle birçok şey yapıp sırra kadem basıyorlar biz kızlarda hemen etkileniyoruz bi bakış bi gülüş bi söz.

Canım bizim tarafımızdan bakınca gelip söylemesi tabii ki en güzeli en mantıklısı ama bir de onlar açısından düşün; reddedilebilir, terslenebilir risk alması lazım. Bu riski alamayabilir. Hem ben de ilk adımı kızların atmasından yana değilim ama adım değil de küçük bir hareket olabilir bilmiyorum. Bazı erkekler bu tür şeyleri ince uzun düşünüyor, cesaret edemiyor veya bekliyor falan filan. Facebookta bence bir süreliğine aramaya aç belki ordan bakmış ekleyememiştir. Sen gidip konuşma ama sana ulaşabileceği bir ortam yarat. Buna rağmen ulaşmazsa da üstünü çizip yoluna bakarsın. Sonuç olarak erkek olan o, bence hoşlandığını söylemesi gereken o. Ah bu erkekler, hiç aklımızda yokken dikkatimizi çekip aklımıza giriyorlar, sonra da ne bir adım ne bir şey:47:

dediğin gibi aramaya açtım istese ekleyebilir artık hatta onun arkadaşı var bende tanıyorum onu o çocuğu ekleyip ortak arkadaşta yaratabilirim ama eklesem mi emin değilim yanlış anlamasından korkuyorum muhabbetimiz var gerçi ya anlamaz heralde. ama baka baka zorla soktu kafama kendini o çok doğru ama bi şey olmadı aşağı son durumu yazcam zaten.

kızlar erken giremiyorum nete ya kusura bakmayın. bitti okul artık göremiycem ama son gün olan şeyleri yazayım yorumunuz ne olur acaba..hani hiç bakmadı dedim ya geçen hafta allahtan o tribi bırakmıştı baktı yine bu hafta aynı. son gün kantinde ben arkadaşımla konuşurken o cevap verdi benim söylediğim şeye direk bana bakarak konuştu ben çok şaşırdım hani fırsat kolluyodu sanki. ön masada oturuyodu biraz daha oturduktan sonra kalktılar arkadaşlarıyla iyi tatiller hoşçakalın dedi ben bi tuhaf oldum teşekkürler sana da falan diyoruz ama kötü oldum ben o an. çıkarlarken döndü baktı güldü bende güldüm sonra bi çıktı girdi en son giderken yine baktı ve gitti...böyle işte yine bende bi hayal kırıklığı bitti işte artık ekler mi eklemez mi buna umut bağlamak çok saçma olacak:(

kızlar bi yorum yapın ya çok üzülüyorum...

Şimdi gördüm yorumunu canım. Bu çocuk ne yapıyor ben anlamadım. Ulaşmak istese ulaşır yani bilmiyorum neyi bekliyor? Vaz mı geçti? Benzeri bir durumu ben yaşıyorum demiştim hatta yavaş yavaş netleşiyorduk ama elde var sıfır :) Benim de moralim bozuk. En iyisi boş vermek sanırım :50:

Şimdi gördüm yorumunu canım. Bu çocuk ne yapıyor ben anlamadım. Ulaşmak istese ulaşır yani bilmiyorum neyi bekliyor? Vaz mı geçti? Benzeri bir durumu ben yaşıyorum demiştim hatta yavaş yavaş netleşiyorduk ama elde var sıfır :) Benim de moralim bozuk. En iyisi boş vermek sanırım :50:

ben bayağıdır giremedim anca yazıyorum..bende anlamadım ne yapıyo ama geçti gitti işte nasip ne yapalım yorulmuycam artık onu düşünmekle her şey geçiyo buda geçer heralde..haketmiyo ki bi kere ya!

Back
X