- Konu Sahibi peachblush
takacım bütlerdeyiz not falan isteyemem artık. bilmiyorum ya kafam allak bullak eşekten düşmüş karpuza çevirdi beni bir günde :)şimdiye kadar hep ilgisi üstümdeydi ya şimdi koydu yani böyle yapması ve iki gün öncesindeki bakışlar çok güzeldi 2 günde benle ilgili bi şeyler değişmemiştir heralde ya aramızdaki şeyin ikimizde farkındayız bu artık çok belli trip atıyo resmen bana acaba ben gülümsedim demiştim ya ondan sonra gördüğümde hem utandım biraz hem ondan bi selam bi gülümseme bekledim ama yok sadece gözlerimin içine bakıyo öyle bende o kadar uzun tutamıyorum bakışlarımı geçiyorum acaba taktik uyguladığımı falan mı düşündü bi güldü bi geri çekti diye ama inanın o an öyle gelişiyo bilerek yapmıyorum ki beceremem zaten. o günden sonra iyice bakışları derinleşti yaklaşmaya başladı ama baktı ben bi daha gülmedim bende aynı şeyi yapayım diye düşündü heralde. hiç bakmayacak ve benim ne yapacağımı görecek gerçi o bakmadı ya bende gözümü ondan alamadım çok şaşırdım çünkü bu planlı bi şeyse kesin anlamşıtır baktığımı gözgöze gelmedik ama eminim yandan yandan farketmiştir:) bu işler neden hep böyle oluyor:)
ya diyorum ki aramızdaki bu şeyi tatlı bi nazlanmaya mı çevirsem( ya da zaten öyle mi) ben gülsem bi daha ki görüşümde. yada normal olsam baksın diye üstüne düşmesem mi..of ya ne düşünüyo sizce bu yaptığı taktik dir dimi ya nasıl davranayım ben şimdi ben bi atarsam şımarmasın bi ilgimi çektim hemen geldi diye. yada çok gurur yapmasam mı ama konuşmak istese şimdiye kadar niye konuşmadı korkuyorum kızlar adımımın karşılıksız kalmasından of
ama tekrar baksın ya nasıl alıştırmış:))
çok sağlam analizli bi yoruma ihtiyacım var kızlar erkek arkadaşlarınızada sorun allah aşkına erkekler daha iyi anlar böyle şeyleri ne olur yardım edin biraz netleşsin düşüncelerim
(
ya diyorum ki aramızdaki bu şeyi tatlı bi nazlanmaya mı çevirsem( ya da zaten öyle mi) ben gülsem bi daha ki görüşümde. yada normal olsam baksın diye üstüne düşmesem mi..of ya ne düşünüyo sizce bu yaptığı taktik dir dimi ya nasıl davranayım ben şimdi ben bi atarsam şımarmasın bi ilgimi çektim hemen geldi diye. yada çok gurur yapmasam mı ama konuşmak istese şimdiye kadar niye konuşmadı korkuyorum kızlar adımımın karşılıksız kalmasından of

çok sağlam analizli bi yoruma ihtiyacım var kızlar erkek arkadaşlarınızada sorun allah aşkına erkekler daha iyi anlar böyle şeyleri ne olur yardım edin biraz netleşsin düşüncelerim

Son düzenleme: