• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün testler normal ama gebelik oluşmadı acil yardım

berna4200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2025
39
4
1
30
Kızlar iyi akşamlar. Bugün rahim filmi çektirdim doktor sonuç çok güzel bir sıkıntı yok dedi. Daha önce alttan muayene yaptırmıştım yumurtalıkların normal demişti. Eşim de sperm testi verdi onun sonucuda güzel geldi. Ama 1 senelik evliyim korunmasız ilişkimiz var hala gebelik oluşmadı. Pcos var adet düzensizliği acaba ondan kaynaklı mı olmuyor bütün sonuçlar güzel geldi çünkü. Böyle bişey başına gelen ya da bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz

Kızlar iyi akşamlar. Bugün rahim filmi çektirdim doktor sonuç çok güzel bir sıkıntı yok dedi. Daha önce alttan muayene yaptırmıştım yumurtalıkların normal demişti. Eşim de sperm testi verdi onun sonucuda güzel geldi. Ama 1 senelik evliyim korunmasız ilişkimiz var hala gebelik oluşmadı. Pcos var adet düzensizliği acaba ondan kaynaklı mı olmuyor bütün sonuçlar güzel geldi çünkü. Böyle bişey başına gelen ya da bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz
Pcos un varmış düzensiz adet yumurtlama düzenli değil bu şekilde gebe kalamazsın ama şansın var yumurta rezervin iyiyse pcosunu tedavi ettirip ilaç ve takviye vitaminlerle gebe kalabilirsin

Ne güzel her şeyiniz normal çıkmış Ovülasyon testi öneririm yumurtanın ne zaman oluştuğunu ve çatladığını öğrenmek adına ona göre de değerlendirme yaparsınız

Back
X