butun yilbasi hayallerimiz suya dustu:(

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
esimin cok yogun calistigindan aylardir evde birlikte yemek yiyemedigimizden birlikte uyku bile uyuyamadigimizdan cok bunaldigimdan eski konumda bahsetmistim.

eylul ayinda yilbasi tatilini kullanarak bir kac gun kafa dinleyelim demistik. afyon da bir kaplica oteline rezervasyon yaptirdik eylul ayinda 500 lira kapora yolladik. ama bu sabah bir uyandik inanilmaz kar var araba yerinden bile kalkmiyor. valizim hazir oylece kaldik. oteli aradi esim iptal etti gelemiyoruz diye. kaporamiz da yandi. deli gibi bu tatili bekliyorduk cok bunalmistik biraz kafa dinleyecektik. baska bir yerlere gidelim dedik ama yilbasi oldugu icin hicbir yerde bosluk yok malumunuz. icim resmen acidi:(

esimin cok yogun calistigindan aylardir evde birlikte yemek yiyemedigimizden birlikte uyku bile uyuyamadigimizdan cok bunaldigimdan eski konumda bahsetmistim.

eylul ayinda yilbasi tatilini kullanarak bir kac gun kafa dinleyelim demistik. afyon da bir kaplica oteline rezervasyon yaptirdik eylul ayinda 500 lira kapora yolladik. ama bu sabah bir uyandik inanilmaz kar var araba yerinden bile kalkmiyor. valizim hazir oylece kaldik. oteli aradi esim iptal etti gelemiyoruz diye. kaporamiz da yandi. deli gibi bu tatili bekliyorduk cok bunalmistik biraz kafa dinleyecektik. baska bir yerlere gidelim dedik ama yilbasi oldugu icin hicbir yerde bosluk yok malumunuz. icim resmen acidi:KK43:

Otobüsle de gidemez misiniz?

Otobüsle de gidemez misiniz?
guzergahimizda bir suru kaza olmus esim tedirgin oldu zaten o kadar feci ki evimizin cevresi otogara bile gidemeyiz hadi gittik otobusten afyonda indikten sonra otele gitmek icin en az 2 3 saat daha vakit gecirmemiz gerekiyor zaten 2 gunlugune gidicektik iyice rezillik cikicak diye esim rezervasyonu arayip iptal de etti

Kötü yanından bakmayın lütfen. 500 liranız için tabiki bende üzüldüm fakat dediğiniz gibi belkide sonradan otobüsle gitseydiniz bir kazayla siz de karşılaşabilirdiniz, Allah korusun.
Her kötü şeyde iyi birşey aramak lazım bu hayatta...
Eşinizle yanyanasınız şükredin ben yeni yıla eşim olmadan gireceğim iş dolayısıyla ne kadar da kötü öyle değil mi :)
Güzel bir alışveriş yapıp evinizde birlikte hazırlık yapın ve o iki günü evinizde geçirin, hem dinlenmişte olursunuz.
Belki birkaç saatliğine dışarıya çıkıp karda yürürsünüz.
Çok büyük beklentiler içinde olmazsanız daha fazla mutlu olursunuz :)

iyi yanini dusunmek istiyoruz tabiki saglik olsun olmasina da iste dedigim gibi ikimiz de sabrimizin son raddine gelmistik ve afyona oyle bir hazirlamistik ki kendimizi herseye orasi icin sabrediyorduk yani ben balayini bike boyle hevesle beklememistik anlatamam. su an o da bende inanilmaz gocmus durumdayiz

bencede evde başbaşa değerlendirin bu durumu.
evde yokmuşsunuz gibi yapın mesela. millet sizi gitmiş sansın.

Burayı bırakıp gidin sarılın eşinize :) hatta cilveler falan soyletmeyin simdi, keyfinizi yerine getirin:KK48: bu ölü toprağını atın üstünüzden.
Hadi biz izin verdik bırakin bizi :KK51:

Afyonun karı soğuğu fena olur.
En iyisini yapmışsınız.
Patlatın mısırı, açın televizyonu , sıcacık evinizde başbaşa değerlendirin.
Hem çok da vakit geçirememişsiniz telafi edersiniz.
Önemli olan tatil ve birlikte olmanız
Evde oturmak yolda kalmaktan iyidir ya.
Kaporayı unutun hiç düşünmeyin artık :KK53:

hayatınız bunaltmış zaten sizi boşta olan iki gününüzü değerlendirmeye çalışın

Back
X