- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
- Konu Sahibi kirmizigitar
Üzülme benim icin de iki yıldır hem dogum günlerim hem yılbaşım üzüntülü geçti değersiz önemsiz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esimin izni yokki yilbasi tatili dolayisiyla ilk defa boyle bir firsat gecti elimize nornalde cumartesi gunleri de calisiyor ve en erken 12 gibi geliyor eve oyle 2 3 gun tatil durumumuz olamaz yaniEvde kalmak yolda kalmaktan iyidir.
500 tl de az değil ya keşke erteletseydiniz.
oturup evde filim izleseydinizesimin cok yogun calistigindan aylardir evde birlikte yemek yiyemedigimizden birlikte uyku bile uyuyamadigimizdan cok bunaldigimdan eski konumda bahsetmistim.
eylul ayinda yilbasi tatilini kullanarak bir kac gun kafa dinleyelim demistik. afyon da bir kaplica oteline rezervasyon yaptirdik eylul ayinda 500 lira kapora yolladik. ama bu sabah bir uyandik inanilmaz kar var araba yerinden bile kalkmiyor. valizim hazir oylece kaldik. oteli aradi esim iptal etti gelemiyoruz diye. kaporamiz da yandi. deli gibi bu tatili bekliyorduk cok bunalmistik biraz kafa dinleyecektik. baska bir yerlere gidelim dedik ama yilbasi oldugu icin hicbir yerde bosluk yok malumunuz. icim resmen acidi![]()
yani dicek bişey bulamıyorum size ya ne kadar saçma şeyleri dert ediyorsunuz zaten yılbaşı bizim bayram bile deil
Konu sahibine cemkirmeniz çok gereksiz. Acınız olabilir, bugüne kadar siz bayramlarda eğlenirken birilerinin cenazesi vardı. Bu gerçek sizinle başlamadı, sizinle de bitmeyecek.yani dicek bişey bulamıyorum size ya ne kadar saçma şeyleri dert ediyorsunuz zaten yılbaşı bizim bayram bile deil
üzüldüm gidememenize. Ben hiç otellerden erken rezervasyon satın aldım. Belki biliyorsunuz dünyanın bir çok yerinde rezervasyona aracılık yapan siteler var. booking. gibi. Ben yurt içi- yurtdışı bir yere gideceğim zaman aylar öncesinde oralardan yer ayırttırırım, planım mı değişti iptal eder yeni bir yer ayırttırırım, genel de 2 güne kadar iptal şansı var. Ama aksilik büyükse o günkü iptalede yardımcı olabilirler arada booking sitesi olduğu için. Aslında sizin ayırttırdığınız yerde kurumsal bir firma ise kaporanın tamamını yakmaz. Çok saçma 50 değil 100 değil. Vermedikleri br hizmet için 500 tl nin tamamını almaları hiç etik değil. Yerinizde olsam şikayet talebi oluştururum.esimin cok yogun calistigindan aylardir evde birlikte yemek yiyemedigimizden birlikte uyku bile uyuyamadigimizdan cok bunaldigimdan eski konumda bahsetmistim.
eylul ayinda yilbasi tatilini kullanarak bir kac gun kafa dinleyelim demistik. afyon da bir kaplica oteline rezervasyon yaptirdik eylul ayinda 500 lira kapora yolladik. ama bu sabah bir uyandik inanilmaz kar var araba yerinden bile kalkmiyor. valizim hazir oylece kaldik. oteli aradi esim iptal etti gelemiyoruz diye. kaporamiz da yandi. deli gibi bu tatili bekliyorduk cok bunalmistik biraz kafa dinleyecektik. baska bir yerlere gidelim dedik ama yilbasi oldugu icin hicbir yerde bosluk yok malumunuz. icim resmen acidi![]()