- 27 Ocak 2024
- 13
- 2
- 6
- 32
- Konu Sahibi teacherellam
Lütfen üzülmeyin bu işte bence umut kaybetmeyip sabırlı olmak gerekiyor. Evet biliyorum çok zor ama anne olmak zor değil mi zatenbu süreç çok zor ama ben inanıyorum üstesinden geleceğiz
benim sürecim ne olucak bilmiyorum mesela ama yine de yumurtalarımın döllenebilmesi bana biraz güç verdi bu şüreçte. bana ilk tüp bebek merkezinde ki doktor şekli bozuk yapısı bozuk simsiyah çıktı dedi. Embriyolog ilk kez gördüm böyle bir şey dedi. Genetik dediler bu zamana kadar hamile de kalamamanın sebebini de öğrenmiş oldunuz dediler ve kestirip attılar. Kim ne derse desin Allahtan ümidinizi kesmeyin nolur çok dua edicem size yaşadığınız çaresizlik duygusunu dibine kadar yaşadım çünkü kendinize iyi bakın
![]()
Aynı durumu bugün yaşadım.. İlk tüp denememde transferim olmuşken. ikinci denememde yumurtam toplandı sonrası yumurtaların dejenere çıktı dediler transferin olmıycak dediler 5 yumurtam boş çıkmış. E2 estradiol 1052. Progesteron 1.34. Lhl 15.46 yazıyordu e nabızda bunla ilgili bilgide vermediler üçüncüyü deneyin dediler.. Bence verdikleri doz ilaçlar bozdu benim yumurtamı öyle düşünüyorum çünkü çok sağlıklı beslendim temizlik bile yapmadım kimyasala maruz kalmamak için. devlet hastanesinde yaptırdım üç hakkım var diye. Bahçeciyi düşünüyorum bende.. Size ne gibi tedaviler yaptılar ilk gittiğinizden sona kadar özeldende yazarsamız sevinirim görüşmek isterim sizinle