buyrun bir kv sorumsuzluğu

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
yarın kaynım evlenmek istediği kişiyi bizimle tanıştırmaya getiricek.tabii bundan öncede evlenme girişimlerinde bulundu fakat anlaşamadılar olmadı.Kv hiçbirisine destek olmadığı gibi birde amaan napıcan evlenipte gibi kelimlerle hevesini kırdı napıcan dediği oğlu 42 yaşında.bende evdeyim ama dedim yani öncelik anne ve eşimden büyük ağbisi var onlar varken bize niye getiriyosun dedim.eltim kaynımı sevmez oda onu.götürsem neolucak hiç bi şekilde destekleri yokki dedi.kaynım eşimin ağbisi bu arada.kv tatile gidiyormuş bu nasıl bir sorumsuzlukturki senin çocuğun geleceği söz konusu iken sen tatil planları yapıyosun.ayrıca yarın kv evde.bi deki oğlum getir ben bi görüyüm nasıl biri falan de.Ben hayatımda bukadar sorumsuz bukadar vurdumduymaz bir insan daha görmedim.eltimle ben zaten bedava gelinleriz,bu okadar alışmışki hiçbir masraf olmasın düğün nişan, boş yani kendiliğinden bir imza atsın gelsin otursun.şimdi kabul etmesem olmaz sadece ben destekliyorum.hatta 1 ay önce bir kız istemeye daha gittik allahı var kaynım maddi yönden kimseden bir beklentisi olmadan herşeyini yapacak biri,eşinide mutlu eder ama aile işte birde kızın babasına övdüm hoşuna gitmiş kaynımın.eve gelince de dedim yani ailenin övünülecek bi tarafı yok ama dedim sana kefil olduğum için konuştum.şimdi bu kadın dememi bunun annesi nerde niye onunla tanıştırmıyo diye

Son düzenleme:
Ben önce sizinle tanışmalarını normal buldum, daha iyi bir ortam olabilir daha güzel sonuçlar alınır diye düşündüler sanırım.Siz de kabul ediyorsunuz kayınvalidenizin garipliğini.Yardımcı olun bence sevap yani.Kaynınız da yuva sahibi olsun, kayınvalidenize rağmen.Siz insanlığınızı yapın.

Ben önce sizinle tanışmalarını normal buldum, daha iyi bir ortam olabilir daha güzel sonuçlar alınır diye düşündüler sanırım.Siz de kabul ediyorsunuz kayınvalidenizin garipliğini.Yardımcı olun bence sevap yani.Kaynınız da yuva sahibi olsun, kayınvalidenize rağmen.Siz insanlığınızı yapın.

zaten ben destek olduğum için getiriyor canım.kaynım yıllar önce eşinden ayrıldı çocuklarını büyütene kadar da evlenmedi tam 15 yıl.şimdi hakkı artık adam evlenmek istiyor bunda desteklenmeyecek ne var bu kadın niye böle yapıyor ben anlamıyorum.zaten danışıklı dövüşse yani evine kabul etmemek için ..... götür dediyse vede çıkıp bana kv gelirse bak sen kıyamete

Son düzenleme:
Back
X