Büyü bozan gerçek bir hoca acill

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Stellas

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
67
44
18
Gerçekten zor durumdayız bilgili ve yalancı olmayan ilim sahibi bir hoca arıyorum. Hristiyan bir rus kadın tarafından abime sürekli büyü yapılıyor kime nasıl yaptırıyor bilmiyoruz ama delirme raddesine getirecek kadar etkili ve bunu her hoca çözemiyor.

Kadın rus tanıstıktan kısa bir süre sonra büyü yaptırmış abim kadına resmen tapıyor ailesini sildi evlendi. Olaylar cok uzun hepsini anlatamıyorum suan kadının ilk yaptırdığı papaz büyüsü çözüldü kendine gelince abim pişman oldu,inanamadı yaptıklarına ve boşanmaya calısıyor suan kadından kurtulamıyoruz tehditler,yüklü miktar para istemeler, kovmaktan beter etti annem babam abim kadın yine gitmedi rezillik çıkarttı ne istediyse verildi 150 bin para cekti verdi bizi zora soktu evden zor gitti ama bosanmayı kabul etmiyor gitmeden önce anneme sen görürsün o köpek gibi yine yalvaracak bana herseyinizi alıcam sizin felan demiş. Ve suanda yine büyü yaptırmaya devam ediyor abimi zor dizginliyoruz sapasağlam adamdı psikojik sorunlu,deli gibi tuhaf seyler görüp değişik davranmaya basladı o kadından bahsedip duruyor yine ve cok huzursuz ve iktidarsızlık vs problemleri gitgide büyüyor hiçbir kadınla tanışamıyor bile..

hoca yine birkac büyü yapıldıgını söyledi ama kendisinin çözemeyeceğini söyledi Bu büyüleri kime nasıl çözdürebiliriz yardımcı olacak olan var mı :(

Off yine en ilgi çekici konulardan birisi ama maalesef gidici... 😔 Böyle konular açmak yasakmış. Keşke olmasaydı da heyecanla okusaydım......

Büyü vb içerikli konular yasaktır.
Yaptığını veya bozduğunu söyleyen kişiler sizin korkularınızdan beslenip para kazanıyor, oysa abinizin şu an iyi bir uzmana ihtiyacı var, bir yanda eş bir yanda aile olunca psikolojisinin bozulması normal, başka şeylere yormayın en kısa sürede abinizi doktora götürün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X