Büyü etkisinden mi böyle nişanlım :(

pelinsuuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
32
3
1
Herkese merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var.Çevremde herkes bişeyler söleyip uyarıyor ama sevdiğim için susuyorum düzelir diye bekliyorum Ailemde herkes bu seni deli eder hergün ağlatır ayrıl dese de yapamıyorum.Uyarıyolar üzüldüğümü görüyorlar çünkü. 5 sene çıktık 5 sene sonunda sözlendik.bu adam nişana 4 gün kala yüzük attı sebebi de giydiğim tayt yüzünden şaka gibi dimi.günlerce ağladım nişanlığım karşımda durdu.hiç bişe yapamadım. Bi aile dostumuz var onunla ilk kez telefonda konustum Mahmut Efendi hazretlerinin akrabası hoca deil ama hakikati yüksek bi insan o bnm evcenim mi yıldızname mi ne ona bakmış siz kedi köpek gibisiniz hep dedı sana bi tatlı yedirmişler büyü yapılmış ewe gelince hastalanmışsın 2 gün dedı tarihi zamanı bile söledi şok oldum.soğutma büyüsü.ailesi seni istemio adından bile rahatsızlar dedı ama çocuk istiyo dedi.ama ailesi bana hiç bole bişe çaktırmadı istememe gibi o bnm kızım falan diyodu.ya bisürü şey söyledi hepsi doğru ya.neyse sonra bna bi namaz kılmamı söledi kıldım bi rüya görüceksin perşembeyi cumaya bağlayan gece dedı bana anlat dedı gördüm yorumladı o kadar . Herneyse nişanlım üzüldü özür diledi pişmanım ders oldu güvenmiyolar bana ama göstericem dedı ailesiyle geldiler kayınvalıdem kayınpederim bnden özür diledi ailemden el öptük barıştık . Ama bu adam küçük şeylerden kavga edıyo hep ayrılıyo 5 senedir hep bole sonra özür diler barışır.ve hep kes çeneni sus diyo ezmek istiyo bn erkeğim diyo sen kimsin diyo sen ewlenince görürsün dio kırıyo sonra özür dilio alttan almaktan bıktım bn hep kapatıyorum sende bni kırmamayı dene bunu öğren dedım. Ailem ruh hastası bu diyor . Herkese çok iyi ama bna kötü anlamıyorum . Aslında iyi bi insan 5 sene hakkını ödiyemem ne istesem yaptı.Askere gıdıcek 6 ay yok. Ama bn evlenmeye çok korkuyorum ne yapıyım şimdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…