Büyü hoca muska boşanma karabasan bağlama düğün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlız başlık ve içerik uyumsuzluğu beni rahatsız etti. Başlıkta belirtilen bazı ögeler içerikte yer almıyor. Yine de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Öncelikle düğün videosu yok! O videoyu izlemeden nerden bilelim kaynananız size nasıl bakıyor? Düğünde neler oldu tam bir muamma. Videoyu geriye sardirarak izlerseniz sorunların büyük kısmı geri sarılmış olur.

Karda gezenin fotoğrafını da koymamışsınız. Kendisi mi istemedi siz mi çekmediniz belli değil, bilgi de yok o konuda. Üstelik daha kar yağmadı dalga mı geçiyorsunuz? Yine de kar varsa leğenle kayın bir.

Bağlama ipi hakkında bilgi verilmemiş. İpek bir urgan mıydı yoksa keten mi bilinmiyor. Bunları biz tahmin edemeyiz. İpte aşınma yoksa yıkanıp zayıflama ve formda kalma amaçlı atlama ipi olarak da kullanilabilir.

Adam doğuştan odunmuş ama karısı yeni farketmiş , kendine bir odundan çocuk mu yaptım sorusunu sormak yerine şarlatan bir dolandırıcıya para verip kv büyücü mü sorusunu sormuş?Dolandırıcı da tabii ki evet demiş. Parayı kapmış. Sonrasını biz de anlamadık, tuzlu muzlu biseyler olmuş
Orası öyle canım. Yazık insanları böyle kandırıyorlar. Bizim bir tanıdığın kaynanası böyle işlerle uğraşıyorum diye bütün sülaleyi konu komşuyu parmağında oynatıyor. Kadın tirlagin teki kimse de gikini çıkaramıyor hiç anlamadım bu işi.

Konuda anlamak sadece tuz.
Eskiden yenidoğan bebekleri tuzlarlardı. Hala yapıyorlar mı bilmiyorum. Aklıma geldi.
Ama konu sahibi ev kokmasın diye tuzlamış belli ki. Kadim uygarlıklar da öyle yapardı. Kadim bir bilgi olduğu için yeni yetmeler bilmez. Senede bir ev tuzlanır, böylece temizlik yapmaya gerek kalmaz.

Büyü vb içerikli konular yasaktır.

Yalnız yazmadan geçemeyeceğim, büyü bozduğunu söyleyen şarlatanların laflarına inanıp ben bozarım, size x kişi yapmıştır diye yalan yanlış hedef gösterenlere inanmak, evi tuzlayıp nasıl korunacağız diye sormak akıl alır gibi değil.
Büyü diye bir şey var evet, ortalığa tuz serpmek, kayınvalidenizin büyü yaptığını iddia eden kişiye bel bağlamak yerine, evde kendi kendinize, kimseyi aracı tutmadan Allah'a dua etseniz korunursunuz, bunu size büyü bozduğunu söyleyen şarlatanlar söylemez fakat acıdır ki insanlar da ne hikmetse akıl etmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X