Merhaba arkadaşlar.Daha önceki açtığım konuda erkek arkadaşımla aramda bazı sorunlar olduğundan bahsetmiştim.Suan aramız çok kötü.Ayrılma aşamasındayız diyebilirim.Herşey mükemmel giderken,benim üzerime titrerken birden bambaşka birine dönüştü.Önceleri anlam veremedim.Sonra benim davranışlarımdan kaynaklandığını düşündüm.Değiştirmeye çalıştım davranışlarımı,işe yaramadı.Bundan 1,5 ay önce rüyamda odamda su birikintisinde ve çantamda farelerin dolaştığını gördüm.Bir tanıdığıma anlattığımda çantana ve içtiğin suya dikkat et dedi.1 ay sonra bigün anneannem kuzenlerim halamlar otururken erkek arkadaşımdan bahsettim.Anneannem duyunca çok tepki verdi.Sen derslerine bak bırak bu işleri falan gibi..Bu olaydan sonra 1 hafta bizde kaldılar.Nolduyda o zamandan sonra oldu.Erkek arkadaşımla aramız kötüleşti.Koptu benden.Anlayamadım nedenini.Bundan bi hafta önce 3 aydır kullanmadığım bi çantamın içinde buzdolabı poşetinin içinde ne olduğunu anlayamadığım bişey buldum.Gördüğüm an bayılcak gibi oldum.Anneme verdim atması için.O an aklıma gördüğüm rüya falan aklıma gelmedi.Bir arkadaşım hatırlattı.Dün gece rüyamda yine fare gördüm.Bundan öncede bikaç köpek gördüm rüyamda.Biraz düşününce anneannemin bizde kaldığı zamanlar geldi aklıma.O uğraşır böyle büyü gibi şeylerle.Acaba o mu yaptı diye düşünmeden yapamıyorum.Böyle bişey olabilir mi?Fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler..