• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü mü yaptılar?

Basakg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
28
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar.Daha önceki açtığım konuda erkek arkadaşımla aramda bazı sorunlar olduğundan bahsetmiştim.Suan aramız çok kötü.Ayrılma aşamasındayız diyebilirim.Herşey mükemmel giderken,benim üzerime titrerken birden bambaşka birine dönüştü.Önceleri anlam veremedim.Sonra benim davranışlarımdan kaynaklandığını düşündüm.Değiştirmeye çalıştım davranışlarımı,işe yaramadı.Bundan 1,5 ay önce rüyamda odamda su birikintisinde ve çantamda farelerin dolaştığını gördüm.Bir tanıdığıma anlattığımda çantana ve içtiğin suya dikkat et dedi.1 ay sonra bigün anneannem kuzenlerim halamlar otururken erkek arkadaşımdan bahsettim.Anneannem duyunca çok tepki verdi.Sen derslerine bak bırak bu işleri falan gibi..Bu olaydan sonra 1 hafta bizde kaldılar.Nolduyda o zamandan sonra oldu.Erkek arkadaşımla aramız kötüleşti.Koptu benden.Anlayamadım nedenini.Bundan bi hafta önce 3 aydır kullanmadığım bi çantamın içinde buzdolabı poşetinin içinde ne olduğunu anlayamadığım bişey buldum.Gördüğüm an bayılcak gibi oldum.Anneme verdim atması için.O an aklıma gördüğüm rüya falan aklıma gelmedi.Bir arkadaşım hatırlattı.Dün gece rüyamda yine fare gördüm.Bundan öncede bikaç köpek gördüm rüyamda.Biraz düşününce anneannemin bizde kaldığı zamanlar geldi aklıma.O uğraşır böyle büyü gibi şeylerle.Acaba o mu yaptı diye düşünmeden yapamıyorum.Böyle bişey olabilir mi?Fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler..

bence buna bağlamayın aranızdaki şeyleri sonuçta öncesindede aranız iyi değilmiş hem 1 haftada napılabilir ki:26:

Önceden çok iyiydi.O kuzenlerim ve anneannemle oturduğumuz akşam gözlerim parlaya parlaya anlattım.sonra değişiverdi.

büyüye inanırım anneminde başına gelmiş o yüzden sadece olumsuz şeyleri hemen ona bağlamam ama ananenden böyle bişey bekler misin yani ne biliyim seni üzcek bişey sonuçta ama bence ilişkinizi gözden geçir belkide gözünden kaçan bi ayrıntı bişey vardır erkekler bazen akıllarında başka biri varsa böle yapabilio üzülme bence

ben büyüye pek inanmıyorum açıkçası ya da onu önüne gelen herkesin kolaylıkla yapabileceklerine inanmıyorum :20: anneannen bukadar kötü bi insan olamaz heralde en azından kendi torununa yapamaz hadi yaptı diyelim ama senın çantandan çıkıyo bu yani sana yapılmış ozaman.. bu durumda erkek arkadasının değil senin ondan soğuman gerekmez mi ki :97:

Okulu bırakıp evlenicem filan dememişsiniz ki ayırmak için o kadar ileri gitmeye kalksın anneanneniz.
Bence kuruntu biraz söyledikleriniz.
Erkekler tuhaf varlıklar bir bakıyorsunuz sorun yok bir hafta sonra ise bir bakıyorsunuz başka biri ile birlikte.
Hem anneanneniz sırf okurken sevgiliniz olmasın diye okadar uğraşır mı ki.Bana pek mantıklı gelmedi.:30:

Evet doğru aslında.Bende düşünüyorum insan torununa yapar mı bunu diyorum ama aklıma başka bişey gelmiyo.Erkek arkadaşım başka şehirde.O yüzden benim çantama konmuş olabilir.

Bu onların karşı çıkabilicekleri türden bir ilişkiydi.O yüzden yapmış olabilir diye düşünüyorum.Evet böyle bişey beklerim ondan

Evet doğru aslında.Bende düşünüyorum insan torununa yapar mı bunu diyorum ama aklıma başka bişey gelmiyo.Erkek arkadaşım başka şehirde.O yüzden benim çantama konmuş olabilir.

Canım açıkça söylemek istemedim ama bence erkek arkadaşın başka bir şehirde uzun aralıklar ile görüşmenizden sıkılmış veya başka birinden etkilenmiş olabilir.
Açıkçası bence büyü dışındaki ihtimallere yoğunlaşmanı öneririm.
Yani yanlış anlama söylemeside bana düşmez ama anneannenden böyle birşeyi beklemende hoş değil arkadaşım:26:

Haklısınız ama ondan böyle şeyler beklememin sebebi daha önce böyle şeyler yapmış olması.Erkek arkadaşım insan olarak çok başkadır.Bir başkası olsa ya da sevgisi bitse biliyorum ki bunu bana söyler.Biz sürekli tartışıyoruz kavgalar ediyoruz.Daha farklı durum

büyünün kimden geleceği hiç belli olmaz.. Her şeyimizi her şekilde bahsettiğimiz için problemler yaşıyoruz aslında.. Yani büyü dediğin şey ben inanırım ki yapanın başına geri döner. O yüzden canım içini ferah tut. Çok kendini kötü hissediyorsan. Aç nazar dualarını oku .. Sirkeli su ile temizlik yap.. ve hava aldır her yere..

Teşekkür ederim yorumlarınız için.Belki ben bişeylere bağlamak istiyorum bunu.Ama ortada hiçbişey yokken böylesine bi aşkın bu hale gelmesini aklım almıyo

erkekler cok degısken varlıklardır .
bugun ''senı sevıyorum '' derler ;
yarın 'senı sevmıyorum '' .derler .
yanı onların ne yapacagı hıc bellı olmaz .
bugunlerı yarınları hıc bellı degıllerdır .
o yuzden olan bıtenı de buyuye yormak yersızdır .
haa buyunun var olduguna ben de ınanırım ,ancak
buyu yapıldıgın da omur boyu surmez .tesırı gıdıyormus kısa sure ıcın de.

Canım bu tarz konular açmak yasak. Bugün pazar olduğu için editörler bakamadılar heralde siteye yoksa çoktan kapanırdı konun..

Ayrıca ben büyü yapıldığını sanmıyorum canım, gerçi anneannen ilgileniyormuş böyle konularla ama Allah büyü yapana da yaptırana da lanet etmiştir yazık anneannen adına çok üzüldüm. O yaptıysa da çıkar elbet ortaya merak etme sen içini ferah tut, dualar oku bol bol.

canım öyle düşünme büyü işleri çok kolay değil hem kaderinde o kişi varsa allahaşkına kim değiştirebilir allahın yazdığı kaderi lütfen içini ferah tut dualarını oku erkek arkadaşın senin için hayırlıysa devam etsin değilse zaten gitsin hayatından senin için hayırlısı olsun inşş.

Teşekkürler yorumlar için.Böyle konular açmanın yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın.

Bana nazar daha mantıklı geldi..Kendi kendine bile nazar değdirmiş olabilirsin.

Dediğim gibi şüpheleniyorum sadece.Nasıl emin olunabilir ya da nasıl çözülür bilemiyorum

Back
X