• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü nası bozulur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
Merhaba Esımle bosanma asamasındayız dava actı bana. Kesınlıkle buyu yapıldığını dusunuyorum bıze.. Buyu nası bozulur varmı yokmu dıye nası anlasılır bilen bırı sole

Merhaba Esımle bosanma asamasındayız dava actı bana. Kesınlıkle buyu yapıldığını dusunuyorum bıze.. Buyu nası bozulur varmı yokmu dıye nası anlasılır bilen bırı sole
Ablacığım sizin eşinizle size büyü yapan yok bak aynı şeyde dönüp duruyorsun. Yardım alman lazım artık

Asla ve asla inanmıyorum. Büyü yapanda yaptıranda lanetlenmiştir. Allah'a şirk koşup böylesine affedilmeyecek bir günaha girmek ve buna inanmakta tamamen şirk benim düşünceme göre. Ayrıca ne düşünüp kafada ne kurulursa bir şekilde onu enerjinle kendine çekiyorsun ve yaşıyorsun.

Ablacım sen adamin ustune dusmeyi birak istemiyomus gibi davran bak buyu nasil bozulur

Defalarca büyü içerikli konu açtınız, büyü vb içerikli konular yasak olduğundan konularınız kapatıldı ve banlandınız ama hala büyülü konu açıyorsunuz, rica ediyorum site kurallarına uyunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X