- 4 Eylül 2022
- 30
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mihriban 0987
-
Birde artik ayri sehirdeler eskiden ayni binadaydilar.mesafelere ragmen buyu bozulursa yeniden sevmesi mumkun mu durduk yere arkadasim aklina gelir miKizlar yakin arkadasimin 7 yil once ilişkisi vardi 3 yil surmustu erkek de kizda cok seviyorlardi .gerck askdi hepimiz cok inandik onlarin askina ama çocuk birden kizi birakti .kizda neye uğradığını şaşırdı yillardir unutamadi anlam veremedi.gecen gun ustunde buyu oldugunu ve bu buyunun o eski sevgilisine asik bi kizin yaptirdigini ogrendi.kizin biri arkadasima sevgilisi ondan nefrt etsn diye buyu yaptirmis ve ayrılık sebebi buymus yani.gercktn cocuk cok ani gitti hic kimse anlamdi acikcasi.arkadasima bu buyu bozdur sende halsizlik yapıyor bas agrisi yapiyor demis ilerde de bel agrisina cevircekmis.arkadasimda merak ediyor ztn hala asik bu buyu bozdurunca o beni eskisi gibi sever mi diyor .bu konularda bilgisi oln var mi
Arkadasim da bende bunu dusunmuyoruz buyu yaptirmk gunah sonuctaWuuu büyülü konubence büyüyü bozmakla kalmayın bide dönsün diye ek olarak başka büyü yapın.
Demek istiyorum ki, böyle şeylere inanmayın. 7 yıl geçmiş bu çook uzun bir süre, arkadaşınız önüne baksın artık böyle şeylerle uğraşmasın. Saçmalık. Bide dolandırılıp çıkacak show habere şimdi.Arkadasim da bende bunu dusunmuyoruz buyu yaptirmk gunah sonucta
Niye yasak olsun ki korkan girmesin baslikta belli sonucta buyuyle ilgili duguBildiğim kadarıyla bu tarz konular yasak.
Geri gelirmi gelmezmi bilmemdebuyu bozulursa yeniden sevmesi mumkun mu durduk yere arkadasim aklina gelir mi
Bide bunlar yapsın, Sonrada kapışşın büyüler kim galip gelirseWuuu büyülü konubence büyüyü bozmakla kalmayın bide dönsün diye ek olarak başka büyü yapın.
gerck askdi hepimiz cok inandik onlarin askina
Kizlar yakin arkadasimin 7 yil once ilişkisi vardi 3 yil surmustu erkek de kizda cok seviyorlardi .gerck askdi hepimiz cok inandik onlarin askina ama çocuk birden kizi birakti .kizda neye uğradığını şaşırdı yillardir unutamadi anlam veremedi.gecen gun ustunde buyu oldugunu ve bu buyunun o eski sevgilisine asik bi kizin yaptirdigini ogrendi.kizin biri arkadasima sevgilisi ondan nefrt etsn diye buyu yaptirmis ve ayrılık sebebi buymus yani.gercktn cocuk cok ani gitti hic kimse anlamdi acikcasi.arkadasima bu buyu bozdur sende halsizlik yapıyor bas agrisi yapiyor demis ilerde de bel agrisina cevircekmis.arkadasimda merak ediyor ztn hala asik bu buyu bozdurunca o beni eskisi gibi sever mi diyor .bu konularda bilgisi oln var mi
Anlatamiyoruz 7 yildir terk etti seni diyoruz anlamiyor birde simdi buyuden dolayi ogrensi onun bi sucu yok ki diyoDemek istiyorum ki, böyle şeylere inanmayın. 7 yıl geçmiş bu çook uzun bir süre, arkadaşınız önüne baksın artık böyle şeylerle uğraşmasın. Saçmalık. Bide dolandırılıp çıkacak show habere şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?