Büyü yapıldığını öğrendim ve :((

Kararsizesmer1214

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
11
8
86
6 yıllık evliyim birkaç Aydır eşimin ailesiyle problemler yaşıyorum. Annesi beni köle gibi kullanmak istiyor gel git sunu yap bunu yap bu zamana kadar oldum sustum sustum artık bir gün patladım.. o patlayış herkese sok oldu. Su an gidip gelmiyorum istemiyorum çünkü bana eşimin yanında farklı yalnız basıma farklı davranıyor. Hani tv de hep görürüz en sonunda gözüm açıldı ve dur dedim isyan bayrağımı çektim.. herkese karşı direniyorum Su an. Beni sırtımdan vuran ailesinin yaptıkları değil eşimin de onlarla birlik olup bana karşı durması.. bir rüya gördüm rüyalarım genelde çıkar . Yastığımın altında bazı kağıtlar
Açıp bakıyorum ve kağıttan mavi ve siyah mahlukatlar çıkıyor.. bunu bana kim yapar diyorum ve uyanıyorum bir kaç gün sonra gerçekte eşimi arıyorum. Nasılsın diye o da annemle hocaya gittik kendisinin siniri için annesi götürmüş güya.. ama içime kurt düştü napacagım falan geldi elinde iki muska şeklinde kağıt haftalardır evde o muska . Açıp içini bir cami hocasına gösterdim . O da senin ağzını dilini bağlamak kendine
İtaat ettirmek için yapılmış dedi . Onu yok ettim.. napacagım çıkmazdayım..

Bu konu kapanir.
Ama fikrimi soyleyeyim yine de, seni susturmak icin anasiyla birlikte buyucuye giden kocadan hayir gelmez.

Back
X