• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyü :(

nurbanu7

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
9.575
6.937
398
36
istanbul
hayırlı akşamlar kızlar herkes birbirnin derdine çare arıyor lütfen bana da yardım edın konuyu size baştan anlatayım eşimle yaklaşık 1 buçuk senedir evliyiz herneyse dun benden eldivenını istedi bulamadım bır kaç gundur evımızde bazı eşyalar kayboluyor eşimin atkısı telefon hattı eldivenleri şapkası pantolonu yok yok yok bulamıyoruz sabah koyuyorum akşam yerınde yok eşime kaç kere sordum cinlere küfür falan mı ettın dıye yok dedi büyüden şüphelenmıyorum desem yerıdır herneyse eşim eldivenını bulamayınca sinirlendi ben amcama gıdıyorum dedi çıktı evden neyse gece 11 gıbı geldı surat beş karış konuşmuyor yatak odasına kilitliyor kendını konuşmuyor yemıyor içmiyor ben yokmuşum gıbı davranıyor konuşmayı çok denedım sen suçlusun defol gıt dedı onu kaybetmek istemıyorum ne duası okumalıyım yardım edın ALLAha sıgınmaktan başka çarem yok :(

Allaha sığınmaktan başka çarem yok demişsin canım ama zaten en büyük çaremiz allaha sığınmak dimi,
bol bol ihlas felak ve nas surelerini okumalısın,ve ayetel kürsi.ve cevşen taşıyabilirsin üzerinde..

ne için size sen suçlusun diyor?durduk yeremi?sizi neden suçluyor..ortada bir sebep olmadgı içinmi buyuden şüphelendiniz?

hayırlı akşamlar kızlar herkes birbirnin derdine çare arıyor lütfen bana da yardım edın konuyu size baştan anlatayım eşimle yaklaşık 1 buçuk senedir evliyiz herneyse dun benden eldivenını istedi bulamadım bır kaç gundur evımızde bazı eşyalar kayboluyor eşimin atkısı telefon hattı eldivenleri şapkası pantolonu yok yok yok bulamıyoruz sabah koyuyorum akşam yerınde yok eşime kaç kere sordum cinlere küfür falan mı ettın dıye yok dedi büyüden şüphelenmıyorum desem yerıdır herneyse eşim eldivenını bulamayınca sinirlendi ben amcama gıdıyorum dedi çıktı evden neyse gece 11 gıbı geldı surat beş karış konuşmuyor yatak odasına kilitliyor kendını konuşmuyor yemıyor içmiyor ben yokmuşum gıbı davranıyor konuşmayı çok denedım sen suçlusun defol gıt dedı onu kaybetmek istemıyorum ne duası okumalıyım yardım edın ALLAha sıgınmaktan başka çarem yok :(

cnm bıseyı arayıpta bulamadıgın zaman Ayet el Kürsi yi oku ve de hemen buyuye yorma cnm gıt bı hocaya bole bole suphelenıyorum de hoca var buyu dıyosa sen de dua ıstersın korunmak ıcın yoksa ole buyuyle ılgılı dualar buyu yoksa okunmaz hem ınsallah degıldır ya oyle bısey Allah korusun :(

eşinin sadece birkac esyası kayboldu dıye sana bu sekılde davranması cok ılgıncı geldı,daha öncede bu tur durumlarla karsılastınızda mı sıkıldı,tepkısıde cok anlamsız konusmuyor bıle:50:

ne için size sen suçlusun diyor?durduk yeremi?sizi neden suçluyor..ortada bir sebep olmadgı içinmi buyuden şüphelendiniz?

cnm yaklaşık bır haftadır evde eşyalar kayboluyor eşimle bır sebebımız yok küsmesi çin anlamıyorum nıye kendınıı kapatıyor odalara

cnm bıseyı arayıpta bulamadıgın zaman ayet el kürsi yi oku ve de hemen buyuye yorma cnm gıt bı hocaya bole bole suphelenıyorum de hoca var buyu dıyosa sen de dua ıstersın korunmak ıcın yoksa ole buyuyle ılgılı dualar buyu yoksa okunmaz hem ınsallah degıldır ya oyle bısey allah korusun :(

namaz kıldıktan sonra bol bol okuyorum canım zaten hiç arkadaşım yok eşimde konuşmayınca kafayı yıcem gunahım ne acaba sölemıyor

Allah Allah bence eşinize karışıyor olmasınlar Allah muhafaza evinize dualar asın kur'an okuyun ben de bilmiyorum pek ama vardır yolu yöntemi elbet

namaz kıldıktan sonra bol bol okuyorum canım zaten hiç arkadaşım yok eşimde konuşmayınca kafayı yıcem gunahım ne acaba sölemıyor

ama buyu oldup olmadıgını bılmeden okuma buyule ılgılı seyler cnm ıyı olmazmıs sen de burda bızlere pylas anlat arkadasın yoksa ıcın rahat eder en azından :)bı de nas suresını kesın oku her gun

eşinin sadece birkac esyası kayboldu dıye sana bu sekılde davranması cok ılgıncı geldı,daha öncede bu tur durumlarla karsılastınızda mı sıkıldı,tepkısıde cok anlamsız konusmuyor bıle:50:

Arada bır tartışırdık kavga ederdı küserdi ama barışırdı dayanamazdı ben hayatta kin gütmem ama oo ne oldu böyle değişti bılmıorum

Forumumuzda büyü, din, cin vs ile ilgili konular açmak tehlikeli ve yasaktır. Bu konuların sonu maalesef ortalık karışmadan gelmemektedir.

Anlayışınızı umarız..

Back
X