büyüdüm artık :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi alk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
323
8
96
Nevşehir
büyüdüm artık ..
dün bianda kall geldi bana ve kendime yeter dedim.noluyorum yaa..hep bi üzüntü hep bi çıkmazlıklar ..
hep bişeyler düzelsin die mücadeleler.daha dün bi başlık altında acabalar die dert yanmıştım ..
kimin için,ne için,,,
önemlimiydi aslında benim için,,,
yoo,aslında hiçç de önemli diil.bunu anladım..

veee şuan çok rahatım ve huzurluyum :) şükürler olsun.. (maşşallahh)

aman nişanlım ha düzeldi ha düzelcek,aman gece gece kabuslarla,huzursuzluklarla uyanmalar,aman bugun yarın gözyaşlarım dinecek,aman yarınlarımın aydınlık olmasını beklicem falan filan...

döndüm bi kendime baktım,ben varım beeennn..neye bukadar değer verdim,neydi o şey, peki deydimi,,
ben yaptıkça ya değersiz oldum,yada uzaklaştırıldım hatta duygularım köreldi nişanlıma karşı..

evet hatasını öyle bi pişmanlıkla anlıcak ki,ogün geldiğinde yalnızca o pişmalığı izlemek istiorum,canımda isterse belki cvp veririm,ama iğnelemem.çünki yoruldummm..ve bıktım,,,

hep değere bindirdim..hakettimi bilmem ama ben hata yaptım.çok değer verdim çok üstüne düştüm.bazende hırçınlaştım.çünki sinirlerim yıpranmıştı artık.çok çirkin yanlarımızı gördük,kavgalar,bağrışmalar,huzursuz etmeler,kaprisler,tripler,laf saymalar,hakaretler....

temize çektim sayfamı..
umut varmı? evet var,,,
bu bende hiç bitmedi..

nişanlım düzelirmi,hatalarını anlarmı bilmem ama ben artık boynu bükükleri oynamıcam :))

bana dua edin olurmu :)

canım böyle güçlü olabilmen kendini toparlayabilmen en önemlisi kendine olan öz güvenin çok güzel tebrik ederim

herşey olacağına varır canım çok doğru karar vermişsin.Kendini önemsemen ve yıpratmaman daha önemli..

herşey olacağına varır canım çok doğru karar vermişsin.Kendini önemsemen ve yıpratmaman daha önemli..

bunu değerimi kaybetmeden önce yapcaktım canımcım ama olsun geç kalmış diilim dimi ama :)

kendime olan saygım ve değerim geri geldi dahada allah nasip ederse güçlenicem (inşallah)
çok yıprattım kendimi ama allahın izniyle son artık..yıpranmak,üzülmek,mutsuz olmak,ağlamak falan filan :)

bide ben büyüsem :S

inan zamanla seninde kafana dank diecek...
demekki daha senin için zaman yaratmamışsın..
ne zaman hazır hissedersen başla bence..kendini fark et.

kendi değerinin farkına var canım benim..böle yap
allah yardımcın olsun ..

sağol cnm kendimden o kdar vazgeçtim ki finallerime bile çalışamadım son sınıf olduğum halde
ama ben o kdar önemsendim mi sevgilim tarafından tabiki hayır!

sağol cnm kendimden o kdar vazgeçtim ki finallerime bile çalışamadım son sınıf olduğum halde
ama ben o kdar önemsendim mi sevgilim tarafından tabiki hayır!

bende şuan nişanlımın gözünde aynıyım..yani önemsiz ve bi hiçç gibi..
ama bu benim artık umrumdamı tabiki hayır..allahın izniyle nişanlım istediğim kıvama gelecek ve benim için düzelecek ve ben o gün milyon kez allaha şükredicem.ogün rabbimin izniyle gerçekleşicek :) inşşallahh

sende böle yap tatlım..sevgilinin sana önem vermesini önemseme çünki sen zaten değerli bi varlıksın.ve sen VARSIN..
varlığın kendin için önemli olmalı..ailen için,arkadaşların için ve çevrende seni tanıyan insanlar için zaten önemlisin bi insanın sana önem vermesi okadarda tınlamamlı seni..

toparlanman gerek.bak ben nekadar yüzsüzleşmişim üzüntülere karşı :)) ve allah izin verirse hepte böle olucam
:))))) :))

sende yap..bırak mutluluk seni kovalasın..''gelll bana'' desin :)

burdaki birçok insana başta bana örnek oldunz tebrik ediyorum :)

Önemli olan biziz bizim hayatımız bizim ruh sağlığımız...kmse için değmiyor. ama işte bunları anlamak birden olmuyor.acı çekmek olgunlaşmak pişmek gerek :)

tşk ederim canım :)
ben nişanlı oılduğum halde hrşeyi geride bıraktım baştada nişanlımı..
bana geçmişte güzel şeyler yaşattı ama şimdi ise bi canavardan farksız.hala haklı çıkarmaya çalışıo kendini ..
buna üzülüorum ama kendimide paralayacak değilim ya :)

ama ben daha değerliyim,,,dediğin gibi acımı çektim,piştim ve olgunlaştım...
umarım sende kendi değerinin ölçüsünü hafifletmezsin :) buna asla izin verdirme tatlım..sen çok değerlisin ve prensiplerin olsun..
:) :)

Benimde 1 buçuk senelik ilişkim bitti geçen hafta...
Şuanda kendimi çok kötü hissediyorum barışma umudumuz var fakat sanki sevgisi bitti artık gibi hissediyorum...
Bi gün bende kendime gelirmiyim acabaa ?

Benimde 1 buçuk senelik ilişkim bitti geçen hafta...
Şuanda kendimi çok kötü hissediyorum barışma umudumuz var fakat sanki sevgisi bitti artık gibi hissediyorum...
Bi gün bende kendime gelirmiyim acabaa ?

canım emin ol içtenlikle sölüyorum hiççç aklına dahi gelmicek yaşadıkların..
ama karalı olman gerek..geçmişe sünger çekmekle başla..olaylar üst üste gelse dahi görmemezliğe gel sanki 2 dk öncesini yaşamamışsın gibi..

ama bunu yaparkende kendini düşün,huzurunu düşün..seni üzen yıpratan insanları hayatından çıkar.
bak ben nişanlıma yol verdim.iyimi yaptım evet iyi yaptım.çünki bencil ve hatayı bende gördü,kendisini su yüzüne çıkarmak için haksız duruma defalarca düşürmeye çalıştı..sonu ne oldu bıraktım alakayı kestim.bundan sonra ne olur bilmiorum ama ben yapamam artık onla..
s
ende senin hayatını mahveden insanlardan yol yakınken uzak dur.ve moralini bozma..
sağlam bi ilişkin varsa sahip çık.ama yoksa yol ver gitsin..
zararın neresinden dönersen kardır ..
moralini yüksek tutmaya çalış tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…