buyuk abdest yaparken acı

mavikelebek123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
305
4
296
Diğer
ayıpdır soylemesı hanımlar buyuk abdestımı yaparken cok acıyor.ıshalde olsam acıyor.daha oncede bırkac kezkan gelmıstı ama sımdı kan gelmııyor(kan geldıgınde mıdem cok agrıyordu)
daha once kabızken acıyordu ama ıshalkende acıyor.1 gundur boyle bu gecıcımıdır yoksa bır doktoramı gıtmek lazım

genel cerrahiye bi görün
kan varken midem de ağrıyodu diyosun belki de mide kanamasıdır
bunu söyle doktora
endoskopi yaptırsan iyi olur
ayrıca fissürün olabilir, genel cerrah bi muayene etsin

ayıpdır soylemesı hanımlar buyuk abdestımı yaparken cok acıyor.ıshalde olsam acıyor.daha oncede bırkac kezkan gelmıstı ama sımdı kan gelmııyor(kan geldıgınde mıdem cok agrıyordu)
daha once kabızken acıyordu ama ıshalkende acıyor.1 gundur boyle bu gecıcımıdır yoksa bır doktoramı gıtmek lazım

bendede aynı durumlar var mıdemde agrı olmadı hıc ama basur oldugunu dusunuyorum makatta sıslık ve beze hıssdıyorum cogunlukla ama hangı doktora gıtmem gerektıgı muayenesı hakkında hıc bılgım yok ve cekınıyorum bır arkadas genel cerrrahı demıs ozel bır alan bakıyormu buna ne bıleyım kkb kardıyolojı dahılıye gıbı ne yapacagımı bılemıyorum

basurdur bende de var anestol diye bir krem verdi aile hekimi caresi kabız olma ishalkende acıo demıssın ama daha onceden catlak olmustur mutlaka ondan bol sıvı ve sebze tuketmeli fazla acı yememli ben acı yıyınce ortaya cıkıyor birde ayakları usutmemek lazım doktor olarak genel cerrahi olması gerekıo ben dahiliyeye gitmıstım ordan cerrahiyee gonderdiler prmak ile muayene edıolar ettirmek ıstemezsenızde solersenız sıkayetınızı anlar korkulck bişi yok ama onlem almalı hayatı kabusa cevırebilio

Back
X