• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük adımlar

incirzeytin

sus, cahilliğin içinde kalsın..
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
761
2.561
113
Merhaba arkadaşım adına yazıyorum kendisi 21 yaşında ve ondan 10 yaş büyük yabancı biriyle 1.5 yıldır uzak ilişkide. Her gün saatlerce konuşup 3ayda 1 buluşuyorlar. Çocuk aşırı seviyor ve 6aya evlilik düşünüyor ama kendisi kararsız. Çocuk adada yaşıyor ve arkadaşım İstanbul gibi bir yeri terk etmek istemiyor. Hem öğrenimine devam ettiği için hem de iş olanakları yüzünden. İki taraf da birbirlerini seviyorlar ama arkadaşım hayatıma daha ne insanlar girer diye düşünmeden de edemiyor. Sizce ne yapmalı?

İki tarafta birbirini sevse de sevmek yetmemiş arkadaşınıza. Kararsız kalmış gibi. Üstelik çok genç bu tür kararsızlıklarda normal tabi ki de. Her şeyi detaylıca düşünüp öyle bir karar vermeli

Arkadaşınıza 3 ayda bir buluşmakla kimse tanınmaz 21 yaşında ayrıca ne evlenmesi
Bu ilişki sağlıksız bir ilişki evlenmeyi ben hiç düşünmezdim

31 yaşındaki arkadaş hani yaşça baya büyük hayatın belli noktasında nasıl 3 ayda bir buluşmaya razı gelmiş
21 yaşındaki kız öğrenci olabilir vs vs diye düşündüm

Bence hayatına baksın daha fazla buluşup eğlenebileceği birileri çıkar karşısına 3 ayda birden fazla buluşurlar

Arkadaşınıza 3 ayda bir buluşmakla kimse tanınmaz 21 yaşında ayrıca ne evlenmesi
Bu ilişki sağlıksız bir ilişki evlenmeyi ben hiç düşünmezdim

31 yaşındaki arkadaş hani yaşça baya büyük hayatın belli noktasında nasıl 3 ayda bir buluşmaya razı gelmiş
21 yaşındaki kız öğrenci olabilir vs vs diye düşündüm

Bence hayatına baksın daha fazla buluşup eğlenebileceği birileri çıkar karşısına 3 ayda birden fazla buluşurlar
Kendisi dil edebiyat okuyor sevgilisi de Avrupa'da yaşıyor okuduğu bölüm yüzünden tanıştılar. Cocuk o ülkeye çağırıyor yaşamaya dili de öğrensin diye ama kararsız

Back
X