Büyük balığı kaçırdım

Bir erkeğin evlilik teklifinin red edilmesi guruna yedirememiş olabilir zamana ihtiyacı var yokluğunda değerinizi tekrar anlayacaktır. Ben herkesin aksine aşkınızın peşinden gitmenizi tavsiye ederim tabikide köle olmayın ama madem ilk defa gerçekten birine karşı bu tip duygular duydunuz yarın bir gün keşkeniz kalmasın gururunuzu onurunuzu yere sermeyecek her adıdmı atın
İçimde kalmasın diyerek onurumu dikkate alarak denedim... Sonuç alamadım ve ilahi kader bilir işini diyerek kendime odaklandım onun içinde kendim için ve herkes için herşeyin güzelini diliyorum teşekkür ederim 🙏

Nasıl saçmaladınız bilmiyorum ama o da hemen pes etmiş. Bana pek normal gelmedi, üzgünüm.
Sizinle aynı fikirdeyim.... Bu noktadayım... Zaten iş güç o kadar yoğunluktayımmki artık aklımı meşgul etmiyor 😂bende bu gün farkettim.... Gerekeni yaptım bundan sonrası hem gurursuzluğa girer hem karakterime aykırı.. Dilerim o da bende farklı yollarda mutlu oluruz. Hayat sürprizlerle dolu.... Konu nasıl kapanıyor biliyormusun uz bu konuyu artık burada da kapatmak istiyorum.... Yeni birşey olursa açar konu devamı diye yazarım... Şimdilik nokta.... Zaman artık ne getirirse akıştayım tevekkül ve minnetle.... Hayat zaman çok kıymetli 🙏

Yok iyi haber bende var😂iyiyim kendi hayatım gayet dolu 🙏
Ben sizin cevaplarınızı çok beğeniyorum. Özene bezene yazıyorsunuz. Psikoloğa git boşan deyip geçiştirmiyorsunuz :KK70:İnşallah mutlu olmaya devam edersiniz.:KK200:

Ben sizin cevaplarınızı çok beğeniyorum. Özene bezene yazıyorsunuz. Psikoloğa git boşan deyip geçiştirmiyorsunuz :KK70:İnşallah mutlu olmaya devam edersiniz.:KK200:
Hepimiz kendimizi mutlu etmeye devam edelim 🙏Özene bezene yazmaya çalışıyorum. Kendi doğrularımı dayatmaya çalışmıyorum 🙏Herkesin hayatın değerini bilmesini istiyorum 🙏

Konu nasıl kapatılıyor bu konu kapandı 🙏🙏🙏

🙏🙏🙏🙏Şu emoji bazılarının zoruna gidiyormuş engellediğim bir üyenin arkadaşları profilime girip yanlışımı düzeltmiş bana nasıl dua edeceğimi yazmışlar kadınlar külübü de yasak değilmiydi bunlar 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏Bu arada inadına 🙏🙏🙏😅😅😅🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😅😅😅😅😅🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Back
X