• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buyuk beden camasir

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
123
37
Kizlar kusura bakmayin konuyu yadirgamayin lutfen... magaza ismi vermemde sakinca yoktur umarim.. c&a 'dan surekli sutyen alirdim. 7-8 yildir ordan aliyodum ama oncesinde almanyadan getirtirdim Turkiyede magaza acilmadan once.. suanda da o magazalar kapandi bilmiyorum nerden alabilirim.. birkac turk markasina baktim ama A,B,C,D 'den olusan cuplar tutmuyo... avrupa standarti olan markalar nedir nolur yardim edin cidden perisan oldum desem yeridir... kizim 15 aylik ve inanin 15 ayda 5 sutyen yedik egil kalk yat kalk teller sagdan soldan atti.. uzun sure kullanamiyorum kizimdan sonra..kuaura bakmayin ama kime soracagimi bilemedim lutfen yardimci olun

Kom'un Nelly ya da Carmen modelleri var, onlara bakın Google'dan. Büyük beden için kom'da çok model var.

Kizlar kusura bakmayin konuyu yadirgamayin lutfen... magaza ismi vermemde sakinca yoktur umarim.. c&a 'dan surekli sutyen alirdim. 7-8 yildir ordan aliyodum ama oncesinde almanyadan getirtirdim Turkiyede magaza acilmadan once.. suanda da o magazalar kapandi bilmiyorum nerden alabilirim.. birkac turk markasina baktim ama A,B,C,D 'den olusan cuplar tutmuyo... avrupa standarti olan markalar nedir nolur yardim edin cidden perisan oldum desem yeridir... kizim 15 aylik ve inanin 15 ayda 5 sutyen yedik egil kalk yat kalk teller sagdan soldan atti.. uzun sure kullanamiyorum kizimdan sonra..kuaura bakmayin ama kime soracagimi bilemedim lutfen yardimci olun
Büyük beden push up kullanmak bana biraz ters geldi. İstanbul'dasın anladığım kadarıyla. Bir çok seçenek var. Truimp mağazalarında aradığını bulabilirsin. Hem çok şık hem de her bedene uygun ürünler var. Suwen mağazalarında da bulabilirsin. Sadece iç çamaşırı satan mağazalar var onlara da bak.

Penti yi deneyin . bende iki dogum yaptim ve sudyen konusunda cok sıkıntı cektim. Bu sefer guzel bir yerden alacam dedim, pentiye ye girdim hem deneyipte aldim..ordaki bayanlara, sıkıldım artik sade lerden dedim.. Hem toparlayici hem modeli verdiler.. Sagdan soldan tasmiyorlar artik:KK31:.. Istanbuldada mi kapanmis c&a lar..

Penti yi deneyin . bende iki dogum yaptim ve sudyen konusunda cok sıkıntı cektim. Bu sefer guzel bir yerden alacam dedim, pentiye ye girdim hem deneyipte aldim..ordaki bayanlara sıkıldım artik sade lerden.. Hem toparlayici hem modeli bisi aldim.. Sagdan soldan tasmiyorlar artik:KK31:.. Istanbuldada mi kapanmis c&a lar..
Turkiyedeki magazalarini kapattilar.. cok sinir bozucu dimi...

Hm ye bakin ya da tschibo ya oraya gelen sutyenlerde ayni cupta hatta saglamik açısından hm ve c a dakilerden daha iyi

Back
X