Büyük Beden giyim önerileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi dogaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dogaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
757
17
118
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,
Hayatım boyunca 60 kiloyu hiç geçmemişken hamilelikte aldığım kilolarla şu an 80 lerdeyim, 44 beden giyiniyorum
Sorun şu, normalde giyindiğim mağazaların 44 bedenleri üzerime ya olmuyor ya da kötü görünüyor,
Büyük beden mağazalarındaki giysiler de hiç tarzım değil, normalde spor giyinen bir insanım. büyük beden genç giysilerinizi nerelerden alıyorsunuz? kalıbı, kesimi düzgün olan markalardan önerebilecekleriniz var mı?

H&M büyük beden kolleksiyonu var cokta hos parcalar var hatta sanirsam 52 ye kadar ürünleri ama tam emin degilim :(

Merhaba Arkadaşlar,
Hayatım boyunca 60 kiloyu hiç geçmemişken hamilelikte aldığım kilolarla şu an 80 lerdeyim, 44 beden giyiniyorum
Sorun şu, normalde giyindiğim mağazaların 44 bedenleri üzerime ya olmuyor ya da kötü görünüyor,
Büyük beden mağazalarındaki giysiler de hiç tarzım değil, normalde spor giyinen bir insanım. büyük beden genç giysilerinizi nerelerden alıyorsunuz? kalıbı, kesimi düzgün olan markalardan önerebilecekleriniz var mı?

lcw çok güzel şeyler var ve büyük bedenlere gerek bile kalmaz 44 beden giyiyorsan 42 beden alabilirsin kalıpları baya büyük :) kendimden biliyorumm :34:

Back
X