büyük beden kıyafet

ilknur123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
106
0
96
Bursa
Arkadaslar benim buyuk beden pantolonla ilgili cok buyuk bir sıkıntim var 110 kiloyum :( ve nerden pantalon alirsam bacak arasi surtmelerine dayanmadigi icin pantolonlatim 1 hafta 10gun icerisinde giyilmez hale gelio ayni sorunu yasayan baska arkadas varsa bana yardimci olabilirmi.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım, Pantolon bulmakta güçlük çekiyorsundur ben hep çektim Dorothy Perkins ve Evans mağzalarından alıyorum pantolonlarımı ve evet hangi kaliyetede alırsan al arası gider kardeş gider... tek çözüm aynı pantolonu üst üste giymeyeceksin. Kıyacaksın paraya 2 -3 çeşit alacaksın yada aynı panyolondan stok yapacaksın :) hamile kalmadan önce aynı bedenden 2 tane aldığım pantolonumun 1 tanesini daha hiç giymedim artık doğumdan sonra heralde :) düşün yani. Ne yamalar yapıldı kotlarıma ne yamalar... Tek çözüm üst üste giyme terlediysen gir bi lavaboya kurulan pantolon terinden ıslanırsa hepten gider o pantol.. :) bide bende şu vardı mesela eve geldim salona oturdum pantolonun arasında pamuklanma varsa farkında olmadan onları ayıklıyodum... Yapma daha çabuk gidiyor pantol... ama dediğim gibi takma kafana 2 şer 3 er al stok yap takma ... :) Sevgiler

Back
X