Buyuk bi derdim var! Ne olur yardim?

sekergibi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
2
0
6
35
İzmir
bir konu hakkinda size danismak istiyorum. 28 ekim gecesi sevgilimle uyumak istedim. Cok guzeldi guller falan her sey cok hostu tabi belli bir bicimde ilerliyor ama ben bakireyim ve birlesme olmadi sevgilim de seyini vajinama bile surmekten cekindi ama bi ara zevksuyu denen seffaf sivi degmis olabilir. Sonra acaba hamile miyim diye icim icimi yedi o uzerime bosaldi evet ama yine vajinama degmedi sanirim bundan on gun sonra adet oldum ama internette ustune gormekndiye bi sey okudum ve bazi hamileler dort ay boyunca adet gormus kuskulandim. sonra eczaneden 3 tllik testlerden aldim yaptim negatif cikti uzerinden bi ucdort hafta gecmisti 28ekimden ama o testlere de guvenilmiyormus. surekli bunu konusur oldu sevgilimle sizce hamile olma ihtimalim var mi bu ayda adetim gecikti ondan icim icimi yiyor agrikesici kullanmisti bi iki adet o geciktiriyormus ama bilmiyorum Lutfen yardim edin bana?

Korkma hamile degilsin, sen suan piskolojik olarak
kafana taktigin icin...
Adetinde gecikiyo..
icin in ferah tut...

bir konu hakkinda size danismak istiyorum. 28 ekim gecesi sevgilimle uyumak istedim. Cok guzeldi guller falan her sey cok hostu tabi belli bir bicimde ilerliyor ama ben bakireyim ve birlesme olmadi sevgilim de seyini vajinama bile surmekten cekindi ama bi ara zevksuyu denen seffaf sivi degmis olabilir. Sonra acaba hamile miyim diye icim icimi yedi o uzerime bosaldi evet ama yine vajinama degmedi sanirim bundan on gun sonra adet oldum ama internette ustune gormekndiye bi sey okudum ve bazi hamileler dort ay boyunca adet gormus kuskulandim. sonra eczaneden 3 tllik testlerden aldim yaptim negatif cikti uzerinden bi ucdort hafta gecmisti 28ekimden ama o testlere de guvenilmiyormus. surekli bunu konusur oldu sevgilimle sizce hamile olma ihtimalim var mi bu ayda adetim gecikti ondan icim icimi yiyor agrikesici kullanmisti bi iki adet o geciktiriyormus ama bilmiyorum Lutfen yardim edin bana?

offf lütfen saçma düşüncelere kapılma.
adet olmuşsun test yapmışsın üstünden nerdeyse 2 ay geçmiş.
hamile falan değilsin.

1- Birleşme olmamış.
2- Yaptığınız test negatif çıkmış. Her ne kadar yanıltma payı varsa da; emin olun sizin için KK'deki yorumlardan çok daha fazla belirleyici bir sonuç çıkaracaktır.
3- Neredeyse iki ay olmuş. Aklınız başınıza nedense şimdi gelmiş.
4- Fiziksel olarak bakire olsanız da ruhsal olarak bakire değilsiniz artık.
5- Çok fazla gereksiz ayrıntı vermişsiniz.
6- Bu kadar korkuyorsanız bir daha bu işe kalkışmayın.

Birlesme yok. Adet olmuşsun. Test yapmışsın. Bu sartlar altinda hamile olman imkansiz. Gazetelere cikarsin valla :)
Lucky7 bence tam tersi. Beden olarak bakire degil. Ruh olarak bilinmez. Hani derler ya bedeni bakire ruhu bisi olmasin. O acidan :)

Son düzenleme:
Bu kadar kafana takıp boşa stres yapmaktansa git bı kan testi yaptır 2 saat sonra öğren sonucu.Oda negatif çıkacaktır zaten anlattıklarına göre.

Back
X