Büyük bi dert degil ama bana dert oldu :(

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum . Cok büyük bi dert degil ama aranizda belki yasamis olan vardir. Arkadaslar ben unla yapilan börek, tatlı vs hepsinden un tadı ve kokusu alıyorum cok agir tuhaf bi tat . Anneme soruyorum o oyle bi tat yok normal gayet güzel diyor. Ama benim icin iskence oldu . Cok sevdigim seyleri yiyemiyorum midem bulaniyor . Benim agzimin tadi mi yok anlamadim :(
Yorumlar icin simdiden tesekkürler .

Sütlü tatlılara un koyduktan sonra har ateşte pişirirseniz un kokuyor ama yavaş yavaş pişince kokmuyor.

Kendi yaptıklarınız mı?
Hazır olanlar da mı?
Değişik ..

bende demir eksikliği var yediklerimden demir tadı alıyorum ama sızınkini bilemedim o_O

Biz 180 de pişiriyoruz sıkıntı olmuyor . Yoksa annemde hassastır kokuya . Un kokarsa yiyemez .

Alakasiz gibi gelebilir fakat un kokusu nisasta kokusuna hassasiyet gostermeye basladiktan yedi ay sonra mide agrisi icin dr a gittigimde colyak hastasi oldugum ortaya cikti.bende kokunun disinda yediklerim eksime olarak geliyordu.hala da hassasim yiyemiyorum.sonra da deride dokuntu kasinti geldi ardindan.tum bunlar biraraya geldikten sonra doktora gitmistim .ekmek dahil yiyemiyorum bende.

Annem güzel yemek yapar. Son bir aydır böyleyim. Dun kuzenlerim geldi yemeğe ona da sordum yok öyle bi tat diyo. Yemeklerden hiç zevk almıyorum :(

Ekmekten öyle bi tat almıyorum dışarıda börek yediğim de oldu onlarda öyle tat yok sadece evde yapılanlarda var unda mi bişey var diyorum annem ne olabilir un undur diyo

Ben ekmek yiyorum gayet normal sadece evde yapılanlar ağır bi tat veriyor.bu arada geçmiş olsun

Daha önce anneannem bi börek yapmıştı farketmemiş böcekliydi hepsi :(
Annem psikolojik mi acaba diyor onu gördün ya ondan mı tiksindin diyor

Ay bence seninki psikolojik.ben bile tiksindim şuan:KK57:

Back
X