büyük bir dert degil ama fikrinizi bilmek isterim

Kardeşim ben evlendiğimde bekardı ve daha işe girmemişti. Bana bir şey takmadı. (Sonra doğum günümde pırlnta kolye aldı) Almasaydı da be ona düğününde elimden gelenin en iyisini takarım. Hatta hazirana evlenecekler ve Allah nasip ederse takıcam. Eşimin kardeşi de bekar. O da bize bir şey takmadı ama eşitlik olması bakımından ona da aynısında takarım. Kardeş söz konusu ise küçük hesap yapmanın anlamı kalmıyor bence. Tabi kendi evladım olsa bu kadar seveceğim bir kardeşten bahsediyorum eşinizle kardeşi arasındaki ilişki nasıldır bilemicem.

Canim onunla alakasi Yok o ablasi ya sonucta kardesi evlendi ama bizden istemeyi biliyor maddi durumuda gayet Iyi
Hic kimse kusura bakmasin hersey karsiliklidir

bu erkekler anlamıyorum bende nişanımda evli oldukları halde çalıştıkları halde ne abisi ne ablalarından altın falan görmedim..yalan söylemim 20 tl mi 50 tl mi ne taktılar.20 diye hatırlıyorum ama..erkek tarafından altın kaynanam taktı bi tek.kız tarafından geldi..amcaları dayıları oldugu halde..düğünü zaten tahmin ediyorum değişmez..ona bile laf ettirmedi beyfendi.ama biri bekar olsaydı düğünü olsaydı yine en iyisini takardı ve ben diretseydim de bana laf ederdi.erkeklerin ağzı bize gelince laf ediyo.gözümüz parada değil tabiki ama insan istiyorki azıcık değer versinler ama nerdee

Yüzsüzlük ya 20tl ne demek ayiptir bi altin takaydilar ya allahim ama.onlar evlenseydi isterlerdi herseyi

arkadaşım düğünlerde takılan takılar gerek yardımlaşma gerek hatıra olmalıdır. ama birinci dereceden hele ki kardeşse evlenen ben ne yapar yapar elimden gelenin en iyisini yaparım. biz evlenirken benim görümcem de çalışmıyordu ama düğünü olursa abisi bir bilezik takmalı, ben de hatıra bir kolye takmalıyım diye düşünüyorum. aynı durum sizin kardeşinizde olsa eminim görümcenize düşündüğünüz gibi "o bana takmadı ki ben ne takayım yeter işte hatıralık bir kolye" demezdiniz... düğünlerimizde abiler, kardeşler, ablalar en iyisini karşılık beklemeden yapmalıdır zannımca....

Durumum varsa neden yapmiyayim ama suan durumum hic Yok Resmen üstüme basima birsey almiyorum herseyden kisiyorumki taki alayim diye 10bin Euro borcumuz var normalmi bu? Daha 1senelik bile.evli degiliz

Canim onunla alakasi Yok o ablasi ya sonucta kardesi evlendi ama bizden istemeyi biliyor maddi durumuda gayet Iyi
Hic kimse kusura bakmasin hersey karsiliklidir

Valla eğer sizin de durumunuz iyiyse ve sizi sarsmıyacaksa ben bu konularda insanların namının yürümesi taraftarıyım. Eşiniz de kardeşi sonuçta takmak isterse gereksiz sıkıntı yaşarsınız bence. Ben gönlü ve eli bol olanın her zaman ödüllendirildiğini gördüm. Aksinin de insanlara bir şey katmadığını. Cidden bir fiil yaşadım, yaşayanı gördüm kendi ailemde.

Valla eğer sizin de durumunuz iyiyse ve sizi sarsmıyacaksa ben bu konularda insanların namının yürümesi taraftarıyım. Eşiniz de kardeşi sonuçta takmak isterse gereksiz sıkıntı yaşarsınız bence. Ben gönlü ve eli bol olanın her zaman ödüllendirildiğini gördüm. Aksinin de insanlara bir şey katmadığını. Cidden bir fiil yaşadım, yaşayanı gördüm kendi ailemde.

bak ne diyorum 10bin Euro borcumuz var ben herseyden kisiyorum 2haftalik maasimla alcam takisini cünkü diger maasim sigortaya Elektrik Su Vs seylere ödüyorum Resmen 1senelik giderlerimi yazdim tarihlerle böyle birsey olabilirmi? O kendine 3tane tencere seti Aldi Yok sunun pahalisi daha Iyi diyip alip durdu kendine kardesine ne takti? Koskoca bi hic ben buna kizixorum iste
Ben yine sessimi cikarmiyorum allaha havale ediyorum

Back
X