Büyük bir dert değil

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.549
2.977
333
Hanımlar ve yöneticiler ,en çok kk halkının bulunduğu bölüm olması sebebiyle buraya yazıyorum. Diğer bölümlerden Soruma cevap alamıyorum çünkü. Soruma gelince la Roche posey pudra var, ilk surdugumde güzel ama birkaç saat sonra yuzumun kararmasina neden oluyor. Bütün pudra lar böyle mi? Memnun kaldığınız pudra markası yazar misiniz?

Yeniledigim zaman da yüzümde ne biçim duruyor hayalet gibi oluyorum

ilk kez sizden duyuyorum böyle bişeyi.

bende kullanıyorum ama sonradan renginde değişiklik olduğunu hiç görmedim.

Hanımlar ve yöneticiler ,en çok kk halkının bulunduğu bölüm olması sebebiyle buraya yazıyorum. Diğer bölümlerden Soruma cevap alamıyorum çünkü. Soruma gelince la Roche posey pudra var, ilk surdugumde güzel ama birkaç saat sonra yuzumun kararmasina neden oluyor. Bütün pudra lar böyle mi? Memnun kaldığınız pudra markası yazar misiniz?

cilt tipinize uygun degil yuzunuzde cabuk oksitleniyor demekki, neden yana yakila ugrastiginizi anlamadim cildinize gitmiyormus, nokta birine verin kullansin.

terden rengi değişiyor olabilir mi? ben hep şeffaf pudra kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Ben flormarınkini kullanıyorum. Sürmeden önce altına krem duruyorum baz olarak üzerine sadece pudra kullanıyorum. Yağlı bir cildim var. Maksimim 3 saat sonra parlamaya başlıyor. Ama Allahtan tazeleyince bahsettiğiniz gibi hayalet görüntüsü olmuyor. Bilakis bence tazeleyince daha doğal duruyor. Uff keşke hiç kullanmadan da ay yüzlü olabilsek :'(
Bence marka veya ton değiştirseniz sorun çözülür

Ben flormarınkini kullanıyorum. Sürmeden önce altına krem duruyorum baz olarak üzerine sadece pudra kullanıyorum. Yağlı bir cildim var. Maksimim 3 saat sonra parlamaya başlıyor. Ama Allahtan tazeleyince bahsettiğiniz gibi hayalet görüntüsü olmuyor. Bilakis bence tazeleyince daha doğal duruyor. Uff keşke hiç kullanmadan da ay yüzlü olabilsek :'(
Bence marka veya ton değiştirseniz sorun çözülür

Flormar sivilce yapıyor diye duydum sizde yapmadı sanırım.

Baz kullanmıyor musunuz?
Sabitlemek için transparan pudra da kullanırsanız çözülür.

Flormar sivilce yapıyor diye duydum sizde yapmadı sanırım.

Yoo ama zaten yağlı olmasına rağmen sivilcesiz bir cildim var çok şükür. Bu tarz şeyler kişiseldir bana kalırsa. Deneyerek doğru ürünü buluyorsunuz. Yoksa pahalı markalara tonla para verip memnun olmayan bir sürü kullanıcı da var. Gerçi ben pudrama 30 lira veriyorum o bile pahalı geliyor bana :D

Dediğim gibi markadan memnunsanız başka bir serisini veya tonunu deneyin derim

Back
X