Büyük bir dert hemde..

differentface

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
22
0
16
Antalya
Merhaba kızlar.....

Gerçekten burnumdaki kemik benim için bir dert. Eminim ki aranızda baya yaptıran olmuştur burun estetiği. Ben de yaptırmak istiyorum ama benimkisi kaldırma, çırpma, biçme değil. Şekli güzel ama yamukluk var biraz. O da kemikten kaynaklanıyor. Burnumdaki kemiği kestirmek istiyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=UrlLF7h_3c0 Aynen bu videodaki gibi.

Ancak sormak istediğim sorular var kızlar
1--- İyi bir doktor en fazla kaç parayla yapar?
2---Tanıdığınız iyi doktorlar var mı?
3--- Bunun çok fazla günahı var mıdır?(Bu biraz saçma ama merak ettim)
4---Yaş sınırı nedir?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.....

Gerçekten burnumdaki kemik benim için bir dert. Eminim ki aranızda baya yaptıran olmuştur burun estetiği. Ben de yaptırmak istiyorum ama benimkisi kaldırma, çırpma, biçme değil. Şekli güzel ama yamukluk var biraz. O da kemikten kaynaklanıyor. Burnumdaki kemiği kestirmek istiyorum.
Rhinoplasty 10 female by Nackakliniken Dr Gustav Aniansson Plastic surgery Nose job - YouTube Aynen bu videodaki gibi.

4---Yaş sınırı nedir?

3. soruna cevap verim herhangi bir sağlık problemin olmadığı sürece sadece güzel görünüm diye yaptırıyorsan çok günah

canım dinimizde insanların psikolojik problemleri önemli bisi yani mutlu olmak kendimizi psikolojik sekilde etkiliyorsa dısarıda utanıyorsak ve bu bizim güvenimizi zedeliyor yasantımızı kötü etkiliyorsa estetiğin günahı yok.Sonucta ajda pekkanlık yapmıyorsun =) ama zevkine burnu güzelken ay biraz daha kalksın diyorsan dudakları dolgunken dahada sisirenler var mesela bunlar zevkine oldugu icin günah.
doktor olarak burun estetiği bölümünde bir sürü arkadaşımızın konuları vardır bakabilirsin ama ben bir arkadasımızın adını hatırlamıyorum burnunu cok begenmistim senin bahsettiğin gibi burnu vardı ve doktoru cok iyi hatırlıyorum Muhammet Dilber'e yaptırmıstı bence sende doktor araştırmalarına basla fiyat olarak 5milyardan baslar tabii devlet hastanesinde yaptırmak istersen fiyat düser benim cok yakın arkadasım devlet hastanesinde 1 milyara yaptıracak ama o sadece törpületecek

Merhaba kızlar.....

Rhinoplasty 10 female by Nackakliniken Dr Gustav Aniansson Plastic surgery Nose job - YouTube Aynen bu videodaki gibi.

4---Yaş sınırı nedir?
kesinlikle Emre İlhan kardeşim ve ben ameliyat olduk çok memnunuz

Merhaba kızlar.....

4---Yaş sınırı nedir?

iyi bir doktor en fazla 7 bine yapar. zaten ucuna dokunulmucaksa sadece kemik törpülenicekse cok fazla riski oldugunu sanmıyorum. ayrıca bu psikolojimizi bozuyor,bizi huzursuz ediyor,biz de mutlu olmak icin yaptırıyoruz o yuzden niye günah olsun ki, sonucta tıp gelismis :) yaş sınırı 18-19 yas bitince yapılıyor

Back
X