Bir derdim var ama çözüm bulamadım. 1.5 yıllık bi ilişkim var. 10 senedir tanıdıgım biriyle. Ailesinin beni istemedigini biliyodum. Son bikaç aydır bu durum gündemdeydi ama bi şekilde denge kurmaya çalışıyoduk. En son 1 hafta önce olay büyüdü. Sevgilim evi terk etti. Cünkü babası bana o...pu demiş. O da bunu yediremeyip evi terk etmiş. Annesi annemim önünü kesip oglunun gittigini ve benim yüzümden gittigini söylemiş. Babası gece saat 4lere kadar kapımda bekliyo. Ya oglumun yerini söyle ya da babanla konusurum diyo. Annesiyle konstum ailesine karsı cok büyük bi saygım vardı ama yaptıgı 2yüzlülüğü görünce o saygıyı kaybettim. Şuan sevgilimn nerde oldugunu ve numarasını benden basla kimse bilmiyo. Bende ne kadar ugrasırsam ugrasayım geri döndüremiyorum. Ailesi beni sucluyo. Halbuki bugüne kadar ne zaman erkek arkadasım ailesiyle sorun yasasa ailesini savundum. Şimdi ailesini savunmak zerre icimden gelmiyo. Kafam cok karıstı. Erkek arkadasımdan eminim ama ne yapmam gerektigini bilemiyorum. Var mı bu durumu yasayan ?