Büyük bir imtihan'ın içindeyiz

denizli2031

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2024
32
0
6
32
Sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz ? bu benim 6.tüp bebeğim ve henüz sonuca ulaşamadım kendimi artık çok yorgun bitkin hissediyorum çünkü her transferde herkes senden iyi haber bekliyor ve bu da seni çok üzüyor o haberi verememek keşke bizde doğal yoldan hamile kalsak 😞

Sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz ? bu benim 6.tüp bebeğim ve henüz sonuca ulaşamadım kendimi artık çok yorgun bitkin hissediyorum çünkü her transferde herkes senden iyi haber bekliyor ve bu da seni çok üzüyor o haberi verememek keşke bizde doğal yoldan hamile kalsak 😞
Çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir süreç hep aynı şekilde mi deniyorsunuz genetik taramalı tüp bebek önerisinde bulunmadılar mı
çünkü defalarca deneyip veya düşük yapan kadınlarda embriyodaki kromozom bozukluğu aklı geliyor ve genetik taramalıya yönlendiriyorlar

Yanlız değilsin canım rabbim hayırlı evlatlar versin herkese

Çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir süreç hep aynı şekilde mi deniyorsunuz genetik taramalı tüp bebek önerisinde bulunmadılar mı
çünkü defalarca deneyip veya düşük yapan kadınlarda embriyodaki kromozom bozukluğu aklı geliyor ve genetik taramalıya yönlendiriyorlar
Evet artık 3.transfwrden sonra embriyo lara pgt yaptıralım dedi doktor önce 2 gönderdik ikiside sağlıksız geldi sonra 3 gönderdik 2 si sağlıkşı biri sağlıksız geldi sonra 4.transferimizi yaptık çok şükür tuttu ama maalesef 5 aylıkken enfeksiyondan erken doğum yapmak zorunda kaldım yani demem o ki eşimede banada embriyolara genetik test yapıldı ama bişey çıkmadı bizde

Biz 8 kez yumurta toplattik, 20'nin uzerinde embriyo yolladik, sadece 2 tane saglikli bulabildik. Surekli stres, ne olacak bizim bu halimiz duygusu, maddi ve manevi zorluklar. Sagliklilari bulunca cok rahat etmistik. Fakat ilk transferde 10. haftada saglikliyi kaybettik, ancak ikinci transferde 43 yasinda bu kadar mucadeleden sonra ogluma kavusabildim. Gebelik surecini de sayarsak dort yilimiz gitti. Yasadiklariniz cok zor ama henuz pes etmeyin lutfen, sanirim daha 30'lu yaslarin basindasiniz, hala vaktiniz var sakin birakmayin pesini. Buyuk talihsizlikler yasamissiniz cok uzgunum ama hepimizin yolculugu farkli bazilarimiz didinerek, resmen agir mucadele vererek guzel sonuclara ulasabiliyoruz. Allah'tan inancinizi kaybetmeyin, insallah cok yakinda kavusacaksiniz bebeginize.

Maşallah ne güzel mutlu sona ulaşmışsınız ☺ tabi çok şeyler gitmiş sizden de hayırlısı artık galiba bizde kalan 4 taneyi de genetiğe göndericez ne bilim işte bir an önce kavuşmak istiyoruz ya ondan bu yorgunluk

Maşallah ne güzel mutlu sona ulaşmışsınız ☺ tabi çok şeyler gitmiş sizden de hayırlısı artık galiba bizde kalan 4 taneyi de genetiğe göndericez ne bilim işte bir an önce kavuşmak istiyoruz ya ondan bu yorgunluk
Ne guzel daha dort embriyo daha varmis. Insallah biri size saglikli evlat olur.

Back
X