büyük bir sorunum var..:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ay_c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ter kokusuna mutlaka antiperspirant içeren stick kullan, üstelik her gün koltuk altlarını temizle ve sür, rollonların kokuyu kesme özelliği yok, sadece kısa süreli hoş koku verir ve uçar. Sakın tüylü gezme çünkü tüylerin kokuyu hapsetme özelliği vardır.
Dişlerini fırçalarken dilini, dilaltını, dişetlerini ve yanak içlerini de fırçala.
Çamaşırında günlük pedlerden kullan, sıkça değiştir.
Aynı kıyafeti ertesi gün de giymek zorunda kalacaksan eğer mutlaka tersinden havalandır öyle giy.
Yediğine içtiğine de dikkat edersen bu sorununu halledersin.

slm herkese yeni üye oldum fikirlerinize çok ihtiyacım var...:43::43::43::43:
bunu yazmaktada çok zorlanıyorum ama derdimi birilerine anlatıp akıl almam gerekiyor...
19 yaşındayım temizligime çok dikkat ediyorum sürekli duş alıyorum parfüm v.s herşey aklınıza gelebilecek herşeyi denedim bi yerde biraz sabit oturunca kokuyomusum gibi hissediyorum ki böyle bişey var dolaylı olsada yüzüme çarpıldı bu inanın ne yapacagımı bilmiyorum dr gittm ilgilenmedi bi hastalıgın yok dedi ama ben hastaymışım gibi hissediyorum kendime ne güvenim kaldı ne bişey yanlız kalmak istiyorum sürekli kendimden nefret ediyorum dahada ilerisi gerçekten ölmek istiyorum...

Canım başka doktorlara git. Anlat derdini. Ayıp bir şey değil. Sonuçta senin elinde olan bir durum değil.
Sürekli banyo yapıp,roll onlar kullanıp,parfümler sıkıp yine de sıkıntın geçmiyorsa teninle alakalı bir rahatsızlığın olabilir canım.

Back