• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BÜYÜK BİR YIGINTIDAN KALKTIM ŞİMDİ KARARSIZLIKTAYIM

Beni adam edersin ne ya hu?

Bu mu etkileyici geliyor?

Yoksa diğerinin ağlayıp durması mı etkileyici?

Aslında ikiside kafama yatmıyor ama biraz olsun sosyalleştim insanlarla muhabbet edebildim onlarla konuşabildim belki dostlukları eglenceleri eglenmem hoşuma gitmiştir.Ama A artık çok fazla ciddiye almaya başladı tripler durduk yere aglamalar ( en nefret ettigim şey ) bu adamı bir türlü çözemedim :mad::mad:

Ikiside ise yaramaz... A size hayati zindan eder, kiskancliklariyla, emirleriyle, kisitlamalariyla.... B daha adam olmamis bile, biri cikacakta adam edecek, ki siz cikmisiniz karsisina ama ondan bi caba yok, onunlami ugrasacaksiniz, ayrica bagimliymis, kolay mi saniyorsunuz biraka bilmesi...zaten kötü zamanlar gecirmissiniz bide bunlarla ugrasmayin.... Hem zaten ikisinden biri olacak olsaydi simdi kalkip burda sormazdiniz, ismarlama iliskimi olur.... Bosverin ikisinide yeni birine yer acin...:ssz:

yahu ben 2 yıllık sevgilimden ayrıldıktan sonra tam 3 yıl hiç kimseyle sevgili olamamıştım olmayı bırak aday olmalarına bile izin vermemiştim o kadar resetlemiştim kendimi...

yahu ben 2 yıllık sevgilimden ayrıldıktan sonra tam 3 yıl hiç kimseyle sevgili olamamıştım olmayı bırak aday olmalarına bile izin vermemiştim o kadar resetlemiştim kendimi...

Benim ilişkim keşke o dert yandıklarım gibi bitseydi :KK61: Analatmadıgım ne olaylar yaşadım en sonunda bir bakmışım aldatılıyorum...Böylelikle vazgeçtim ve inanın aldatıldıgım için kendime daha daha iyi insanları layık görüyorum.Onun yasını artık tutmak istemiyorum :KK62:

Ikiside ise yaramaz... A size hayati zindan eder, kiskancliklariyla, emirleriyle, kisitlamalariyla.... B daha adam olmamis bile, biri cikacakta adam edecek, ki siz cikmisiniz karsisina ama ondan bi caba yok, onunlami ugrasacaksiniz, ayrica bagimliymis, kolay mi saniyorsunuz biraka bilmesi...zaten kötü zamanlar gecirmissiniz bide bunlarla ugrasmayin.... Hem zaten ikisinden biri olacak olsaydi simdi kalkip burda sormazdiniz, ismarlama iliskimi olur.... Bosverin ikisinide yeni birine yer acin...:KK14:

Teşekkür ederim

İki adamdan hangisini seçeyim diyorsan artık mantık insanı olmuşsun demektir lakin bu mantıkla devam edip sonradan sevemezsen idare edemezsen yine sonuç hüsran olur.B kişisi içine daha çok sinmiş gibi ki daha mantıklı sürekli ağlayan adam hayatın zorluklarıyla karşılaşınca ne yapıyor acaba. B kişisinin beni adam edersin lafını da hiç hoş bulamadım. İkisinde de eksik olan biraz nerede ne yapacağını bilmek sanırım. Kolay gelsin :)

Benim ilişkim keşke o dert yandıklarım gibi bitseydi :KK61: Analatmadıgım ne olaylar yaşadım en sonunda bir bakmışım aldatılıyorum...Böylelikle vazgeçtim ve inanın aldatıldıgım için kendime daha daha iyi insanları layık görüyorum.Onun yasını artık tutmak istemiyorum :KK62:

tabii senin olayın içinde aldatılma varmış ama sen yinede biraz daha dur belki karşına daha ii biri çıkacak

Back
X